Joj bit će mi to najuzbudljiviji shoping. Samo još da beba otkrije spol, prošli put nije htjela, i krećemooooooo.
Printable View
Joj bit će mi to najuzbudljiviji shoping. Samo još da beba otkrije spol, prošli put nije htjela, i krećemooooooo.
Uf, "najgore" je kad imaš skoro sve od starijeg djeteta pa propuštaš čari shoppinga :lol: (no, to me nije spriječilo da nabrzinu ubodem još 9 novih bodića :), a fali mi i nešto "pravih" ženskih stvari )
Uz to, za sve (kolica, sjedalica...) je izašao "novi i poboljšani" model pa mi sad dođe malo žao jer smo za njega kupovali sve najnovije, a seka će imati sve isfurano još od preklanjske sezone :lol:
Evo ja sam baš jučer saznala spol, dečko je!!!! :D Sad mogu u shoping :D :D :D
Vindira, mi smo tu negdje po trudničkom stažu, ja sam 20+1 :) i naša beba je gotovo sigurno dečko... nešto smo baš raspravljali ja i muž da nam se čini da se u zadnje vrijeme rađa više dečkića nego curica,,, čak nam je i doktorica potvrdila da je i ona to primjetila
ja sam zbog prevelike zelje nesto kupila i pre nego se beba zacela.
*
za sada razmisljam o platnenim pelena, moja mama kaze da je prerano. 11 tjedan sam. Prerano je ili ne?
Nikad nije prerano za nešto što te veseli i ispunjava....a kako bi i bilo prerano nakon toliko iščekivanja, kada ti se ostvari najljepši san.... :)Citiraj:
Arkana10 prvotno napisa
Uživaj! :*
Mene baš to neopisivo veseli.Citiraj:
LIMA prvotno napisa
Ajd dobro, kupila sam 3 bodića i to nepotrebno jer sam od frendice dobila toooliko robice za dečka pa još ovo što mi je od Jane ostalo, a univerzalno je... Mislim da prva 2 mjeseca neću ni prati, samo mijenjati :mrgreen:
A u mom kraju same curice :mrgreen:Citiraj:
betty blue prvotno napisa
Mi prvu stvar kupili prije nekoliko dana u 20. tjednu i to autosjedalicu (naišli na sniženje baš one koju smo si željeli :D)
Svi nas u okolici nerviraju izjavama tipa "ma još je rano..." - al ja se ne dam, i sad kad je ventil otpušten počinje groznica :lol:
Ma što se na druge obazireš, kad ćeš kupovat, kad budeš imala trbuh do brade? :mrgreen: Ja sam isto polako počela s kupnjom robice i razgledavanjem kolica i tih stvari, meni 21 tj i već ne mogu hodati tolko kao prije trudnoće,a osim toga kaj ako beba odlući požuriti, a kak je ta oprema skupa,sumnjam da si netko može kupiti sve odjedanput.Meni znaju reći pa što si ne možeš nešto posuditi npr. kinderbet i sl. a ja baš neću, dugo sam čekala tu bebicu i želim da ima sve novo.Citiraj:
Danči29 prvotno napisa
Evo kod nas je sve spremno, bebačica stiže za koji dan, moram priznati da sam pokupovala dosta stvari preko interneta i e-baya. Kinderbet smo imali od sina doma :heart: , AS nam je posuđena, nosiljka za bebu nam je posuđena, kolica PP smo kupili nova, bouncer (viper) sam kupila polovni preko interneta, kadicu za kupanje sam kupila novu u TL, prematalicu (s tvrdim dnom koja ide poprečno preko kinderbeta) sam kupila u TL, umjesto baby komode kupili ogromnu pravu komodu sa 12 dubokih i ogromnih ladica, tako da imamo mjesta za sve bebine stvari i igračke i sl., a ostalo je i nama (za sad) još 3 ladice prazne (to mi je bilo isplativije rješenje).
Kupujte cure, to mi je stvarno gušt, kaj vas briga kaj vam ko veli i kaj misli, bitno da ste vi sretne, a i vaše bebice :love:
Koji su vem se body/benkice pokazali najkvalitetnijima?
Ja planiram u kupovinu za kojih mjesec dana. Sad sam u 22om tjednu. Hjtela bih tada kupiti što više (da ne moram 5 puta u kupovinu trudna) pa me zanima do koje veličine kupovati? Jer te male bebice brzo rastu pa mi se nekako čini da bih mjesec dana poslije poroda morala opet u shopping. Mislim na krpice, naravno.
ja uvijek kupujem 6 mjeseci unaprijed. moj mali je sada prošao 6 mjeseci a u broju 74 jeCitiraj:
betty blue prvotno napisa
Neke bebe su već sa mjesec i pol u 68. Zavisi kolika je beba. OVa malena je sada 4 mjeseca i nosi 74 a rođena je sa 3 490. Najbolje je ja mislim od svake veličine(do 74) po par komada uzeti
Ovo nisam videla da je tako mala beba u 68. Ali fakat je da zavisi puno i od proizvođača. Eto, ja sam kupila najviše stvarčica br 62. i nešto 56. Ali ima dosta razlike u veličini, među samima 62. Imam čak i nešto gde je 56 veće od 62 :/Citiraj:
dundo prvotno napisa
:lol: A meni je ona jedina beba koju poznajem pa sam sada sva u strahu da Lorena neće stići niti obući svu robicu 56 i 62 koju imamo.
Mogla bih ovdje zaljepit pitanje, što je s onim tzv bouncer-om? Kužim zašto je onaj jumper (valjda se tako zove) loš, on ipak vrši pritisak na kičmu i zdjelicu, kao i zašto je hodalica loša, al u tom bounceru beba leži i ne vidim da je nešto loše u tome da se beba malo ljuljuška ili da malo vibrira ta ležaljka. Moj brat ju je imao kad je bio amli i nije imao niakvih problema.
Meni osobno H&M, njihova robica mi je br.1. Od domaćih su mi se najbolji pokazali oni iz Getroa (baš sam kupila tamo 3 body-benkice po 19 kn i još 6 bodića u Kiki -3 kom za oko 50 kn, čine mi se isto dobri,od onog punijeg, mekanog pamuka, no dok se beba ne rodi ne mogu točno reći).Citiraj:
Ledolin@ prvotno napisa
Turbo limač pamučne stvari izbjegavam, kupovala sam sinu, brzo se ofucaju, a majice im se nekako izvitopere (što mi je zakon kod H&M robice, koliko god je pereš, ne mijenja oblik).
Isto tako nisam ni ljubitelj MTČ pamuka, nakon par pranja mi djeluje kao one obične isprane potkošulje.
potpisujem od do :)Citiraj:
LIMA prvotno napisa
s time da je se zna da HM robica spada u jeftiniju, kad pogledaš ove naše dućane
meni je kod njih zakon jer mi izdrži i za drugo dijete