Jel prosla pa vas ogrebla ili vas je bas puknula?
Printable View
Jel prosla pa vas ogrebla ili vas je bas puknula?
puknula nam je branik, razbila svjetla, MM je baš bio krenuo u noćnu, i prvo što mi je rekao da s takvim autom ne može na posao. ja nisam vidjela kako izgleda, ali očito nije dobro :( hmm ili je možda samo stvar u tome da zbog razbijenih svjetala ne može sad po noći voziti... ma ne znam, ja sam gore jer zara spava, on dolje čeka policiju i samo mi svakih pol sata dojavi kakvu novu informaciju. a meni je od momenta kad sam čula samo u glavi autosjedalica...
ma već MM priča kako će tražit novu sjedalicu od osiguranja... a baš nedavno sam mu pričala o ovom topiku i rekao je "bravo!" za korason, i da hvala bogu da ima ljudi koji se bore za svoja prava... i eto ti ga sad, idemo i mi njenim stopama izgleda...
Koja je marka sjedalice? Pogledaj sjedalicu odnosno plastiku sjedalice s unutarnje i vanjske strane i provjeri da li na njoj vidis kakva izbjeljenja, kao crtice ili neke druge tragove svjetlije boje, posebno kod dijela gdje prolazi pojas vozila? Vidis li kakva napuknuca?
(korason, vidis kako pomazes? ;) )
Citiraj:
Ancica prvotno napisa
sjedalica je roemer king, 9-18, stara skoro godinu dana
pogledat ćemo za napuknuća...
a korason ćemo vjerojatno PP-ati za pomoć i iskustva ;)
da li da policiji odmah prijavimo ako vidimo napuknuća, da upišu u izvještaj , ili to nema veze s njima ili što?
K vragu. Roemer.
Ako vidis napuknuca onda ne skodi staviti u zapisnik. Al mislim da je bolje da pogledate sjedalicu tek ujutro, pri dnevnom svjetlu.
Javi se korason :)
ma da, pogledat ćemo ujutro, ali ako se eventualno nešto i sad vidi, pa da ide u zapisnik zbog osiguranja....
javim kako se stvari razvijaju!
Pazi da ne trazis samo napuknuca nego i ove svijetle tragove.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
obavezno! :)Citiraj:
javim kako se stvari razvijaju!
javim ja sad mužu nek pogleda za te crtice, pa ako išta vidi nek ih natjera da uđe u zapisnik, a on meni sav uzbuđen (kao, što ja to njemu naglašavam, pa nije on lud da to ne zna): "pa da, pa naravno, sve ću ja njima objasniti, meni je statika poremećena u sjedalici, to tako ne može!"...
a meni došlo da se smijem jer imam osjećaj da me samo napola sluša kad mu pričam o "rodinim" stvarima (tipa autosjedalica, platnene pelene i slično), a kad ono, on sve zapamtio, i još i ozbiljno shvatio ;)
Ma TM je super :D
Jao, Lutonjice , ja ovo tek sad vidim...drzim fige di god mogu smotat da se uspijete dogovorit s osiguranjem 8)
Tek sad vidim.
TM je zakon.
Sva sreća da niste bili u autu.
lutonjica jeste li uspjeli naplatiti stetu za autosjedalicu?
mene zagreb-osiguranje zavitlava vec dva mjeseca... sto je najgore, ja sam osigurana kod croatie koji navodno isplacuju uredno stetu za autosjedalice ali kako kod nas to sve nije uredjeno izmedju osiguravatelja, meni stetu treba isplatiti osiguravatelj krivca za sudar a doticni nisu bas za to... ljuta sam i osjecam se bespomocno, ali necu zaliti vremena ni novca za odvjetnicku pomoc... iako znam da budem potrosila triput vise novca na odvjetnika nego sto autosjedalica vrijedi...