Cure,da se i ja javim na tu temu,kako se godinama borimo sa neplodnošču isprobali smo sve metode liječenja od pripodnih lijekova,travara,bioenergičara i za sve što smo čuli smo probali paralelno sa medicinom.
Prije dvije god.bili smo u zg šestine kod učenika bioenergičara sa Bleda i bila sam jako zadovoljna,terapija je trajala 4 dana.
Osječala sam se dobro,smireno i od toga nisam bila dosta dugo bolesna osječam da mi je imunitet bio jači,a i mm je to isto potvrdio.
Sada mi je želja otiči na Bled ali me zanima jel se dugo čeka na red za terapiju.
Negdje sam pročitala ako se odsjedne u hotelu gdje se održava bioterapija da se ne treba naručivati na jer u sklopu boravka u hotelu može se ići na terapije.
Ako netko zna o tome napišite mi.
Inaće mislim da je to dobro i da bi svaki čovjek bar jednom godišnje trebao ići na to,a ne kada dođe bolest ili problem što tek onda budemo svjesni.
Ne može odmoći a dosta je bitno po gotovo u ovo stresno vrijeme.Tarife nema ostavite koliko ste u mogučnosti i koliko želite.
Taca70,molim te reci mi jeste dugo čekali na termin kako ste se naručili,koliko vas je ispao smješaj,koliko ste ostali?možeš poslati na pp ili svjedno.
Ja na prolječe planiram ići na ivf,a prije toga voljela mi otići na bled.
Pozdrav svima,