tooooooooooo!!!!!!!!!!!!Citiraj:
ivy prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
Printable View
tooooooooooo!!!!!!!!!!!!Citiraj:
ivy prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
Ja sam vam htjela ko drugo rješenje (umjsto ove unutarnje ljepote u koju ne vjerujete) predložit da si nađete ljubavnike al nije mi se činilo politički korektno :mrgreen:
Citiraj:
Maja prvotno napisa
Hoces rec da si im nudila ljubavnicu. Onu izrazito heteroseksualnu. :mrgreen:
A za podizanje raspoloženja takve vrste, nije loše ni prošetat uz neke građevince na bauštelu, hebate, imam dojam da bi i "muhu u letu", pa kog zanima nek proba.
Samo sam se tebi nudila, bejbeCitiraj:
marta prvotno napisa
Ma kakvi,, ne povlačim se.Citiraj:
sorciere
Samo zaboravljam. I to ide uz godine, ne samo debljina.
Nema problema. Dobiš svoj uštipak. Samo se moramo negdje sresti.....
jesi gledala Tootsie? ja obožavam D. Hoffmana pa sam je gledala tristo puta valjda i ima jedan dijalog koji mene i ovu situaciju opisuje do u sržCitiraj:
rinama prvotno napisa
Dakle, Dustin se pravi da je žena i zaljubljen je u Jessicu koja misli da je žena i da ima problema s dlakama na licu:
eto, tako i ja. ne bi meni sto bauštela pomoglo :(Citiraj:
I have a little moustache problem I'm sensitive to. Probably just too many male hormones or something.
-Some men find that attractive.
I know, I know. I just don't like the men that find it attractive.
ali nemojte zaboraviti gdje ste se dogovorili naći... :mrgreen:Citiraj:
mujica prvotno napisa
mislim da se Maja želi izvuć :mrgreen:Citiraj:
Maja prvotno napisa
Balarosa jel ti kaj bolje?
nisam B. al mi je bolje :mrgreen:Citiraj:
rinama prvotno napisa
vidim da nisam jedina i da je to sve valjda normalno :roll:
:lol:Citiraj:
thalia prvotno napisa
Je, prepun mi inbox Draga Maja pisama, nemojte se čuditi ako ne možete poslat :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
e ja kužim točno o kakvom "zračenju" pričaš, jer i ja isto ovako.Citiraj:
Maja prvotno napisa
također krenulo oko 30-te, ljudi mi postali predivni.
... ne samo žene, već i muškarci, i staro i mlado, i debelo i mršavo :mrgreen:
eto
anek će onda hendlat terapiju umjesto mene, ona može i muške i mlado i sve
pa čekam da predložiš mjesto, al molim te na pp....Citiraj:
mujica prvotno napisa
ovako bi se moglo dogodit da moramo zakupit arenu, jer bi sve navalile! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Maja prvotno napisa
Ja krenula citati ozbiljno.. kad ono.. mogla sam si misliti u kom smjeru ce otici tema :lol:
tako je kad si jedan od rijetkih muškića u ženskom čoporu :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
pa u dobrom smjeru :mrgreen: !Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
vidiš da cure polako dolaze k sebi :lol:
a sve "debele, ružne i stare", pa ti vidi! :lol: :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Ja sam cijepljena od strasti za mujicom.
jel to otkad gledaš žene ili? :mrgreen:Citiraj:
Maja prvotno napisa
Kaj smo sad na mujici :mljac: ?
Samo se nadam da on ipak ima viška kila, jer bi poslije nas ostao suh kao čvarak, jer mi sve rumene,zaobljene puce, kako uživamo u jelu tako uživamo i u drugim stvarima.
Nego di je to organizirano štipkanje guze?
Ono:ŠTAND ŠTIPAĆA GUZA
Jeftino dam,samo da prodam.
tako mi adaptiranog mlijeka u prahu, vidi ti uspaljenica!!! :nope: (maja je jedina svijetli primjer! poslala bih ti smajlić s poljupcem... al nemoj ga pogrešno protumačit :* )
bjaaaažžžiteeee od mog mujice, nu vam ghandi-davora, pa njega štipajte! meni ostavite mog profiterski orijentiranog homofoba!
ali uzaludna je to terapija kad mi nitko ionako nebi vjerovao.Citiraj:
Maja prvotno napisa
npr. kažem ženi da je pre-kra-sna i još puno toga lijepog, ali ona i dalje misli da je ružna, debela i grozna :unsure:
Ja sam si danas extra fuj! I debela i ruzna i bezveze...a muci me kaj je i 30-ta na vratima a ja sam jos uvijek na istom mjestu... Osim kaj, naravno, imam najljepse dijete na svijetu :heart:
I gledam stare slike, otprije 7-8 god, imala sam 60-tak kila i mislila sam da sam fuj i debela. A kako sam prokleto dobro izgledala!
A sad, gledam na glupu vagu, 82 kg. 10 manje nego prije 3 mj, ali ipak 15 previse. I gledam glupe strije, celulit, objesene sise...Fuj!
I jesam vesela osoba, i stalno se smijem i optimisticna sam i sve 5, ali kad se skinem...fuj!
mislim da bi bilo pametnije da se obje primite posla s obzirom da je epidemija žena koje su si fuuj :mrgreen:Citiraj:
Maja prvotno napisa
Valjda treba dosegnut vrhunac pesimizma pa se trgnut i postić nešto.
Nego kaj nas to sprječava da se posvetimo same sebi, dal nedostatak vremena, volje, dali nedostatak potpore, radno mjesto, kućanske obaveze, prezahtjevna djeca, prekratak dan, osjećaj da nemamo snage, da starimo pa smo usporile, premalo sexa, previše sexa, braćni život,muž,depresija, loše vrijeme, loš dan, zimsko doba, novac....????
Znaći svjesne smo da ako nešto ne poduzmemo doćekat ćemo u ovakvom stanju i nekakve ozbiljnije godine, a iopet stojimo i čekamo klik, a njega nema i nema.
Koji to poticaj ima ona zategnuta mlada mama, uskog struka, opeglane kose, sva u marki od glave do pete, uspješna (barem izvana) baš u svemu, kaj to ona ima, a mi nemamo?
Ja sam se jedno duže vrijeme tako osjećala, mislim da si dvije godine nisam uspjela kupiti jedne obične, najobičnije hlače 8). U to vrijeme su mi krenuli i problemi na poslu i u privatnom životu. Trebalo mi je godina i više da prestanem sa samožaljenjem i optuživanjem i krenem dalje.
:!: kriza srednjih godina
ergo, proći će vas
ja razmišljam poput maje i anek, potpuno kužim što pričaju
lijepi su mi oni koji imaju onu neku vibru
fizički izgled, crte lica, godine, stas, oblačenje...itd, mi nemaju ama baš nikakve veze s tim, nego ona neka unutarnja vibra
takvi ljudi su mi zaista privlačni i ja ih smatram lijepim :)
pazi, ona ih "smatra lijepim"
andrea, nikad od tebe terapistica, oni JESU lijepi, to je apsolutna kategorija
ja mislim da imam vibru, ali imam i 20 kila viska koje mi idu na k. sama sam sebi grda, i precesto se vidim u ogledalu (u hodniku je ugradni ormar s klizecim vratima--ogledalima :mrgreen: ). klika jos nema, jer se jede puno i cesto. s godinama nemam problem. mislim da puuno ovoga lezi bas u tome--mama i zena, jer djeca ne flertuju a muz vise na to ne gleda tako.
vjerojatno rjesenje lezi u poslu, izlascima i sportu--jos samo da k. navrsi godinu dana pa da ju na par sati dnevno uvalim bebisiterici... (a ja kod ljubavnika :mrgreen: )
ali psihicki.. osjecam se daleko bolje nego s 19. i ne bojim se vise, sto je najvaznije, a doslo s godinama i djecom.
to o cemu vas tri pricate, ta unutarnja vibra i ta (ja bi rekla floskula, al nemojte se vrijedjat :*) - lijepesteiznutranebitnojekakoizgledateizvana - uopce nemaju veze s (nasim) mozgom. tj. s mozgom nas koje se osjecamo ovako kako se osjecamo :/
i jos nesto apropos onog da si u ducanu ne mozes nac robu. ja sam sad u situaciji da imam ful puno ducana i ful puno izbora na raspolaganju, sve prekrasna roba, od jeansa do bluzica, majicica, gacica, grudnjaka i ostalih stvari za amabas sve brojeve... nisam znala dal da sjednem i placem od srece sto si mogu kupiti najnovije i najleprsavije i najkrasnije u "svom" broju ili da sjednem i placem od jada sto mi taj broj uopce treba :usure: :cry:
:lol:Citiraj:
Maja prvotno napisa
ja to kužim i žao mi je :( do priče o "zračenju" sam došla odgovarajući zapravo na pitanje "što vama pomaže u takvim trenucima". Al nadam se da je nekome može ipak bar nešto pomoći.Citiraj:
litala prvotno napisa
Ajme, taman počinje "pod nož", to me isto uvijek zašamara.
mislim da nije poanta u tome. kad bi barem bilo tako jednostavnoCitiraj:
andrea prvotno napisa
recimo, ja mislim da je xy lijepa i zgodna i privlacna zena sa svojih 30 kg viska, medutim ona kaze da se osjeca lose i nije joj ugodno s tim, a ja ju pokusavam uvjeriti da ne bi trebala, jer je meni dobra i ovakva :?
pa gle litala, ja kužim o čemu ti pričaš, ali čisto sumnjam da itko od nas tko te je vidio/upoznao može reći da ti nisi lijepa- barem meni jesi, jer zračiš, a vidjela sam te samo jednom i vjeruj mi, bila sam tjedan dana pod dojmom, nisam mogla prestat mislit na tebe :mrgreen: (al za ozbiljno!)
a do fore o vibri sam (najvećim dijelom) došla onda kad sam sebe uspjela prihvatit takvu kakva jesam, bez obzira koliko kila imala, kako bila obučena i kakva mi je frizura; od tada nisam bila u, recimo, down fazi i od tada sam tu vibru počela primjećivat kod drugih ljudi
Znaci, traze se konkretni savjeti tipa izbaciti ove "za po doma" i "za vani" varijante izgleda? :saint: Zar nije to bila jedna od flylady fora, cim se ujutro ustane fino dovesti sebe u red pa da se za pocetak izbjegnu te situacije da nam je sram nekome otvoriti vrata jer nam je glava masna, trenirka poderana itd?