Ja sam oba puta rodila s mekim lecama (vaginalni porod). Nisu mi smetale. Inace, imam dioptriju +1,5 i +2,25.
Printable View
Ja sam oba puta rodila s mekim lecama (vaginalni porod). Nisu mi smetale. Inace, imam dioptriju +1,5 i +2,25.
2 carska sa spinalnom an., oba sa mekim lecama. muz bio upucen, za slucaj problema i opce anestezije. sa sobom na intenzivnoj imala futrolu za naocale, a u njoj: naocale, nove lece i homeopatiju.
prije nocnog spavanja bacila stare lece. ujutro stavila nove, s kojima i kunjala povremeno. po noci, po potrebi, naocale.
drugi dan sam isla na odjel.
ja leće nosim 24/7. hvala bogu na modernim materijalima s kojima je to moguće, spavam s njima, skidam ih rijetko. vjerujem da pitam doktore za mišljenje da bi odgovor bio ne. tako da ni ne budem pitala. skidaju se lako, mogu ih i na pod baciti, jer koristim mjesečne, pa uvijek u neseseru stoji rezervni par. naočale ne podnosim, a ćorava nemrem bit, pogotovo ne u tom trenutku.
inače, sa lećama sam ranije dva puta bila na operaciji, nit su smetale, niti me iko pitao za iste.
ja sam naočale na porodu u nekom trenutku dala mužu da ih stavi u džep.
Kad sam rodila, trebale su mi da bolje vidim bebu, pa je bilo dobro što su kod njega, pri ruci.