Ne, ne...sve je OK...slažem se s tobom u svakome pogledu...i ja sam PR-ovac koji bi ovu kampanju organizirala na isti način (samo što je jedina razlika u tome da ja recimo nikada ne bih mogla raditi za (kršitelj koda), ali kada bih morala, učinila bih sve na ovaj način na koji je to prikazano u linku na power point prezentaciji)....jer važno je u neke "kritičnije" organizacije unijeti više vrijednosti i poveznica za social responsibility tematikom...samo mi je malo smiješna činjenica da će (kršitelj koda) nekoga "učiti" što su to kvalitetne namirnice i vrijednosti prehrane....e, to je, po meni, indoktrinacija upakirana u društevno koristan način pristupa....jer, duboko sam ušla u PR vode, (i nema ništa loše u tome), ali u konačnici jedan jedini cilj je zarada i privlačenje što više ciljanih javnosti...e sada samo se mijenaju vrlo sofisticirani načini na koji mi PR-ovci to radimo....alati i vještine su ključne...(kršitelj koda) je ovdje znao prepoznati i osvijestiti jednu "rupu" koja je očita u društvu u kijem su radili promociju pa si rekla kako su uspjeli stvoriti neke nove "tekovine, standarde i obrazovne elemente na širem nivou koji dotad nisu postojali"...točno tako, ali zato marketing i PR postoji...da se provuku neke jasne poruke prikrivene iza "zavjese"...zapravo uopće ne znam bi li smjela ovako javno govoriti o nekim konkretnim društvenim "problemima"...problemima državnom "sljepila" na svim razinama... :/Citiraj:
Ivana2 prvotno napisa