pa da mozete ga cak i smanjiti i pojacati i ugasiti i ne morate onda u mraku slusati : kuc-kuc,vidim te !:lol:
Printable View
pa da mozete ga cak i smanjiti i pojacati i ugasiti i ne morate onda u mraku slusati : kuc-kuc,vidim te !:lol:
Genijalne ste!!!!!! :lol:
jedino je zez kaj sam na poslu i valjam se od smijeha, nastradat ću...
Dođe mi da nabavim tog đukca...
Gdje da tražim?
A gledajte sad ovo:
http://tisakmedia.hr/Artikl/Hello-Ki...YwLHByXDEwNjk1
Kakva li će ona biti zabava?
ah hello kitty, vec dugo iskace iz paštete, uopče nisam iznenadena
super tema :) i nas je godinama odusevljavao, 1. riknulo uho (i jedino zasada) a "dal ti usi vise vise..." bila najjaca pjesma :)
nismo isprve ubrali off dugme ispod majice, i bilo je smjesnih situacija.
npr. neke su mm i mene bas asocirale na neke druge stvari, recimo kad kaze TAKO VELIKI. :lol:
i jos jedna je bila takva dvosmislena, ne sjecam se sad, preslusat cu sutra ... valjda nije na uhu..
Naš je još relativno nov pa sve šljaka kako treba!!! Ali vaši doživljaji su za dobro nasmijati se!!!
Auuu sto sam se nasmijala!! Nego tek da znate da postoji psic sveznalica druge generacije - na nogama je, plese, pljesce rukama, salje puse i dize usi. Dakako prica i pjeva kao i ovaj stari. Ne znam kad ce doci u Hrvatsku. Evo vam ga http://www.fisher-price.com/it_IT/products/65715
:-o ajoj
Ja sam u Kauflandu vidjela psića, koji izgleda kao stari, ali ima i srce tipku ( ne znam sto pjeva na njoj ), to nema na ovim, jel? Mi imamo lončić sveznalicu, to je dobio za 1. rođendan i još se nekad zna poigrat s njim :)
taj sa srcem je novi i 50kn skuplji,htjela sam ga kupit kad sam za bebu robicu kupovala i niš mi nije bilo jasno jedan 250,dr 300,gledam malo bolje i vidim srce....kupila ga bratićevom malom prije 2 god,najbolja igračka,jedino kaj zmazan i neke tipke više ne sviraju.. a ovaj kaj hoda mi je mrak,kad bu to u Hrvatsku to bi ja sebi kupila :oops:
baš sam sad gledala komentare na fisher price US stranici, jako loše ima taj hodajući. Preglasan motor navodno ima, i valjda tek iz 15. puta pjeva neku pjesmicu.
Mi imamo loptu sveznalicu, dobili za Božić i mali ju obožava. Ne znam kak je na pesekima, ali na lopti se taj dio koji svira i di su baterije da cijeli izvaditi van tako da se lopta može oprati.
I da, za sad još nije sama ništa pjevala ni pričala.
Sad je u mraku, ni metar od netom uspavanog čeda psić veselo uskliknuo: “UHO! Plavo Uho!”
Pa sam se sjetila ove teme dok je MM tiho psujući napipavao off gumb.
I nije odustajao, baš ga je krenulo...Zadnje riječi su mu bile “Volim te”, došlo mi ga je malo žao...
Koga muža ili pesa?
Aaa, ne, ali sad si me podsjetila da su bila dva pokušaja. Psić je bio točka na i.
jelena.O odbačeni psić je zavapio...to je bio njegov neuspjeli moment romantike.
Večeras ga vraćam u život bez obzira na cijenu.