hop
Printable View
hop
Hop!
Draga teta Zila, moja mama i ja ti upućujemo lijepe želej povodom dana medicinskih sestara! :love:
1. ja_mama
2. puntica
3. iva_luca
4. Imga
5. kajsa
6. winnerica
7. mim
8. ivy
9. Veki
10. Neroslava
11. Leta
12.disciplina
13.mili
14.larita
15.Mama Dada
Šaljem mail na pp
Ajmo sad ponovo tu!
U kojoj smo fazi?
Koliko zahvalnica je na hrpi uz bon?
I da li printamo topic?
Puna sam pitanja :lol:
raport: :mrgreen:Citiraj:
Leta prvotno napisa
bon kupljen i predan
majdina i moja zahvalnica predane jučer navečer Ivi
treba još smisliti zajedničku poruku koja će ići uz bon
'oćemo tu brain-storming ili tamo?
Mama Dada, imaš mail :love:
je li Zila na porodiljnom?
:shock:Citiraj:
apricot prvotno napisa
otkud da znam?
što je?
ajme super što je na porodiljnom (zbog nje) :D ali malo manje super zbog ive koja je ide danas tražiti :/
ah, čut ćemo popodne što je bilo
Meni je žao da sam zakasnila....
:(
Next time...
Drago mi je da će se žena razveseliti. Ona stvarno zaslužuje zahvalu!
ovo bi bilo odlično!Citiraj:
apricot prvotno napisa
naći ćemo mi nju...
čekamo vijesti :D
zila na porodiljnom!? to bi bilo savršeno...
idem ja to sad provjeriti...
ok, sjećam se te tete tamo, ali moram reći, moje dojenje nije uspjelo, sve su se te sestre izredale na meni s masiranje, izdajanjem, savjetima, ali moj sin je očito (kao i sada) imao svoje planove koji nisu uključivali cikanje...tak da...super da vam je ona pomogla, sada kada vidim koliko vas je, pitam se kak to da kod mene nije upalilo :?
marka99,
Rodine brošure, Mala škola dojenja i SOS telefon su bili jako važni igrači u cijeloj priči... Srećom, kod nas ona traje već 29.-ti mjesec.
mislim da nije točno da je Zila na porodiljnom, nažalost...
marka99, nije baš da žena ima čarobni štapić... veći dio posla je ipak na mami i djetetu...
slažem se, samo sam rekla kak je to čudno ali mene nitko tamo nije oduševio kada je dojenje u pitanju, za sve ostalo samo pohvale, ali moj sin i ja smo se tada usuglasili očima da ćemo naći alternativne načine klopanja :lol: :lol:
Moje iskustvo je puno drugačije. Možda sr Zila nije bila dežurna kad si rodila....Citiraj:
marka99 prvotno napisa
Hop!
Stiže izvješće: Moje malo dijete i ja smo danas napravile prepad na Zilu 8) tj., sačekale smo da joj završi smjena u sedam popodne i odvukle je na kavicu. Kad sam joj rekla da samo mi zahvalne mame kojima je ona pomogla da savladaju dojenje, rekla je da smo zapravo mi te koje su zaslužne i da je njoj drago ako je malkicu pripomogla!
Naša draga Zila je bila dirnuta lijepim riječima ispisanim na zahvalnicama. Rekla je da nije u redu da je tako rasplačemo! :love:
Iva_luca :D
Bravo, bravo za akciju tebe i malenog djeteta :heart: , stvarno si puno truda uložila. :love:
A na Zilu
:cry: :love:Citiraj:
rekla je da smo zapravo mi te koje su zaslužne i da je njoj drago ako je malkicu pripomogla!
Juhuuuuuu! :D
Hvala na trudu!
Jako mi je drago da je akcija uspjela.
:*
:love:
iva_luca, puno hvala na trudu :heart:
divno! :D
:D
cure, sjajne ste!
:D bravo za akciju i za moje drage aktivne iva_lucu i Lucu :love: :*
prekrasna gesta...
ja se nje ne sjećam iz rodilišta, al bio je Uksrs pa je možda bila slobodna taj vikend...
i ja baš ne zalazim više na rodilišta i sad mi žao...inače bi sudjelovala u akciji :)
hvala vrijednim curama :love:
Klanjam se sestri Zili,
ja sam još jedna zahvalna mama kojoj je pomogla da uspješno krene dojenje blizanaca, a nije bilo lako, meni su se dojke preko noci povecale za dva broja i mlijeko nije nikako moglo van, od silne količine sve se zaštopalo! Dobila sam mastistis i visoku temperaturu. Nisam ni počela stvarno dojit a već su mi rekli da poslje toga više ni neću dojit.
Ta nevjerovatna žena ušla je u sobu, rekla; mama,legnite, tražila od cura u sobi ručnik, mislila sam da joj treba da zaštiti sebe od mlijeka, a taj ručnik je bio za mene, prebacila mi ga je preko glave s rječima da ne gledate, manje ce bolit i krenula lomiti kvrge na grudima, ja sam toliko vrištala,da su iz drugih soba dolazile rodilje gledat šta se dešava, a bolilo je ko da rađam. Kad je završila i maknula ručnik s moga lica bila je sva mokra i zašpricana od mlijeka, kao i cijela uniforma.
Ona tome nije pridavala pažnju, samo me posavjetovala kako da sad održavam dojenje i grudi i uredno me obilazila danima i provjeravala grudi i poticala na dojenje, tada smo naučili i istovremeno dojiti.
Isto tako se zahvaljujem i drugim sestrama od bebica koje su me obilazile i masirale dojke i izdajale i to po dvije u dvije smjene kad je bilo gusto.
Zahvaljujući njihovom entuzijazmu i podršci na samom početku mi smo se hranili još puno, puno mjeseci nakon.
žena je anđeo!Citiraj:
twins mama prvotno napisa
Za par dana ću i ja put Vinogradske, jedva čekam da upoznam tu čarobnu ženu. :heart:
Ajme kako mi je žao da nisam ovo vidjela ranije :cry:
Zila :heart: :heart: :heart:
samo da se javim i meni je Zila bila :heart: i još nešto,ona jaaaako voli sve klince,tim više što sama nikad nije imala djece... :love:
Žena je legenda,anđeo na zemlji za mame koje su se kao i ja patile sa dojenjm i da nije bilo sestre Zile dojke bi mi se upalile.u neko gluho doba noći jako su mi dojke otekle i ona me je odvela tamo kod tuševa i izmasirala ih.Kolostruma je bilo po cijelom wc :lol: :lol: :lol:
tek sada ovo vidim
sestri zili :*
toplo je se sjećam od prije 5 godina
Tek sad sam ovo vidjela. Zila je stvarno :heart: od sestre. To se zove ljubav prema poslu, prema rodiljama i prema bebama. To se zove ljubav prema dojenju!
Puno hvala sestra Zila :*
Sretan Božić našoj dragoj Zili :love:
I ja sam imala čast upoznati Zilu..moja mala L nikako nije htjela sisati, a zila se trudila i trudila i trudila..na kraju ipak nismo uspjeli pa sam se izdajala jako dugo da mala ipak pije moje mlijeko, ali Zilu pamtim po ljubavi i trudu koji ulaže u svoj posao i rad sa bebicama i mamama. Sve najbolje Zili u Novoj Godini!!