-
Eto ja sam u trečoj trudnoči imala dvije normalne-malo manje obilate menstruacije. Izostala je tek treča i tad sam tek posumnjala i napravila test i šokirala se. Šok je proša i sad sam sretna i čekam nestrpljivo jer mi je na samom kraju već i teško s dvoje malih klinaca, ali komentari su bili pa kako nisan skužila. I meni je to bilo smiješno i nevjerojatno da netko nije svjestan da je u drugom stanju, dok se to nije dogodilo i meni, ali eto sve je moguće.
-
Pozdrav dame,
Menga mi je kasnila 21,5mjeseca napravila sam test na trudnoću i bio mi je minus, prije 3 tjedan mi lagano počela neka suknjica i to je trajalo 7 dana, onda od jednom mi je krenulo obilno krvarenja praćenjem s ugrušcima i komadicima. Do danas mi krvarenje nije stalo ali nije više obilno. Dobila sam termin u srijedu kod ginekologa. Ali sam ne strpljivo pa me zanima jeli je tko od vas doživio slično? Hvala
-
Pozdrav drage mame. Nadam se da Ce neka od vas odgovoriti. Naime, zadnju M sam dobila 31.10. stigla je 3 dana prije. Ali nekako mislim da je bila "lazna". Prije nego sam dobila imala sam neke simptome trudnoce, bolove u trbuhu, ne kakve inace ima prije m, probadajuca bol u bradavicama, glavobolja, cesto mokrenje. Menstruacija je bila ajmo reci normalna. Malo manje obilna, vise vodena. Trajala je 4 dana, inace traje najmanje 6. Kad je zavrsila simptomi su i dalje tu, plus se pojavila mucnina, mokrim svakih 10minuta. Napravit ću test svakako, ali do toga, ako ima neka od vas iskustva sa laznom menstruacijom da podijeli.