Dobrodošla Nena!!
Možda nisam jabučarka, ali sam eto žena od jednog jabučara koji vas pozdravlja ;)
Printable View
Dobrodošla Nena!!
Možda nisam jabučarka, ali sam eto žena od jednog jabučara koji vas pozdravlja ;)
Dobrodošla Nena!
A jesi me nasmijala svojim postovima (a znate da mi treba malo smijeha).
Prijavljujem se kao jabukonostalgičarka (promašila sam topic "stari, ružni debeli", kao, to nije za mene :lol: )
A ja mislila da na ovom forumu neka uštogljena škvadra, kad ono, tulum! (mamurluk - šta je to? marte su stare, ofucane, raspadnute završile u smeću nakon što sam ih nekoliko godina čuvala u ormaru za uspomenu :roll: , komandosicu dala svekru... i šta mi je ostalo od mladosti :lol: )
Joj Nena cini mi se da si bas raja... 8)
Dobrodosla i dugo ostala. A ako nedajboze jednom pozelis da odes odavde, nek' te pukne najgora nostalgija ikad... :love:
Krasno rečeno!Citiraj:
Vishnja prvotno napisa
Vishnja :love:
Cure, još vas nešto moram pitati - kad vi to idete na forum? Skužila sam po vremenu poslanih postova da stižu u ponoć, pa u 4,30 ujutro, evo ga u 6,15 ujutro, 7, je l vi to prije posla, za vrijeme posla, poslije posla, prije spavanja, poslije dojenja... izgleda da ja nisam bezveze mislila da je droga u pitanju. :taps:
prije posla :oops: , al ja radim doma, za kompom, stalno moram na netu provjeravat štošta pa prstić samo poleti.
droga, droga....
što se noćnih postova tiče, to nije ništa čudno kod nas frekventnih dojilica.još kad se virozice uključe, da vidiš bdijenja :/
a po danu, ja moram često provjeravati mail, pa mi se omakne :mrgreen:
uuuu, marte. Moje su bile toliko stare i ofucane, ali nisam se dala - išla ih lijepiti. :lol: 8) Ali kada im nije više bilo nikako spasa, morala sam ih baciti :cry: Znaš kaj, ako se okupimo i dogovorimo za Jabuku idem kupiti nove. Malo ću ih prorošadirati po zidu i onim teglama za cvijeće da ne izgledaju nove novcate - nema smisla. :D :DCitiraj:
kljucic prvotno napisa
Potpisujem elin :D
I da, ja na poslu, čim ujutro stignem (prije službenog radnog vremena 8) , najprije pogledam nove postove, pa tijekom radnog vremena pratim ono o čemu mu stižu obavijesti na mail, pa navečer nakon što malac zaspi.
Vikendom sam rijetko na forumu prije večeri.
Droga, droga, droga
I kao kod svih narkomana, pati i obitelj, tj MM, ali se on sirot silom prilika naviknuo, pa zadnjih dana čak pita što ima novog na Forumu :D :D
To ja više pitam da sebe utješim. Jučer popodne mi se nije dizao Explorer pa je bilo sh.t, f..k, mother f....r, pali, gasi..., ništa, sve dok navečer nije stigao muž-spasitelj, a onda "Eee, jesi smotana, kaj nisi restartirala?!
-"Ajooj, nisam se sjetila, maa to je zbog anemije, znaš da sam još slabokrvna (a ne slaboumna??!)". :oops:
Onda je pročitao sve što sam napisala i shvatio zašto sam se i na Facebook prikopčala pod stare dane.
dud... instaliraj firefox!Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
mislim... vuman! :lol:Citiraj:
koryanshea prvotno napisa
Pa kad me niste zvale.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Dobro, nisam stara. Meni je uvijek i zauvijek 17.
Ne znam nikoga iz Istre tko je isao u Istarski. :mrgreen:
znam ja jednog... njemu su zabranili da dolazi :lol:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Kaae, javi se sljedeći put ;)
Ja znam nekoliko Istrijana iz Istarskog...bolje rečeno-znala sam :(
vec cujem skljocanje, ode topic u kupus :lol:
:mrgreen:Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
dobrodosla :)
:mrgreen:Citiraj:
Joe prvotno napisa
obicno ide moje uvjeravanje da sam 10 godina starja i da me doma ceka dijete. al mi, eto, ne vjeruju :raspa:
i kod mene isto. Kad im kažem koliko fakat imam godina, faca :shock: , a kad im kažem da imam dijete faca :shock: :shock: Ja mislim da je to prema zaslugama - dobri ljudi izgledaju mlađe, zli...Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Onda, leonisa, ako se dobro sjećam ti si bila jedna od sugovornica na topicu hard rock bebe/djeca - ideš li sa nama u Jabuku?
kad se izdogovarate :)
inace, od kad sam na vijestma cula onaj strasan dogadjaj da su na putu u ili iz jabuke prebili mladog metalca, u glavi mi se vti scena o zenama, u tridesetima kako trce niz tuskanac i vriste "taxiiiiii" dok ih lovi gomila nabrijanih razbijaca....
(inace, vec sam bjezala ko klinka sa jabukovca, samo nisam vikala taksi, vec smo se skrivali po sumi i vrtovima)
elinka, ovaj put organiziraš ti! :*
nema frke.Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
leonisa - idemo autom - jogging u tridesetima :lol: :lol: niti sam sposobna, niti sam dovoljno brza 8)
nego, kad se vec dogovaramo, zanima me ima li mocvaronostalgicarki? :) gdje izlaze ljudi kojima jako fali mocvara, osim jednom u par mjeseci na alter 80-te a.k.a. twilight u boogaloo-u (trebalo je biti ovu subotu ali je otkazano &/#%&%"#$&)? btw jabuka mi je ponekad malo previse mainstream :mrgreen:
ide ko na sisterse 4.4. u tvornici? propustila sam ih prije 3 godina jer sam tek rodila ali ovaj put......
Ima, ima... močvaronostalgičarki
Ne idem na Sisterse, ali idem na DM-nema veze jedno s drugim :lol:
kako nema. pa rekla bih da vecina ljudi koji slusaju sisterse, slusaju i dm. obratno malo rjedje, naravno.
ja idem na oboje :D
Hoću :mrgreen:Citiraj:
MarikaPika prvotno napisa
Ja samo znam Temple of love-ali zato Dm slušam još iz doba Violatora (čitaj-niži razredi OŠ)Citiraj:
Felix prvotno napisa
Vidimo se dakle tamo! :D
Drage cure, kad se već spremate u Jabuku, preporučujem vam subotu, 28.3. jer sam jučer na Facebooku naišla na cijelu skupinu od stotinjak ljudi - "Stari jabučari cca 85.- 90-e" koji se spremaju na tulum u Jabuku, lašte martensice, podmazuju stare kosti, nisu još posve ratificirali sporazum o 28.3.,ali mislim da je to,to. Ko je na fejsu neka provjeri.
ajde daj link
http://www.facebook.com/group.php?gid=46923006307
eto pa se prikljucite pa javite jel se uspije bar polovica ljudi skupiti
koliko roda ima tamo :mrgreen: :lol:
Marte su doma u ormaru... taj zadnji kupljeni par, iz darkerske faze, je ostao vise-manje nenosen!
Na Sisterse ne idem jer su u Tvornici. To mjesto, na zalost, unisti i najbolji od najboljih koncerata. Ni na DM vjerojatno ne idem, iako ih obozavam.
Mocvara mi fali. =(
kad sam ja bila u srednjoj ljudi su se grupirali po tome idu li u saloon ili u jabuku :mrgreen:
ja sam malo isla u jabuku, malo u saloon, oboje mi je bilo preekstremno pa sam se prebacila na kulusic, cetvrtom, kad idu studenti :saint:
ovo i ja mislim za Tvornicu, zadnji put se na koncertu skoro ugušila, toliko se znojila da sam mislila da ću se rastopiti i da će me na kraju koncerta čistači samo pobrisati krpom s poda. Nekoliko puta tijekom koncerta izlazila van da dobijem malo zraka. Nema ventilacije, prenatrpaju prostor ljudima. Koma. Uništilo mi koncert totalno.Citiraj:
Kaae prvotno napisa
nisam nikad bila na koncertu u tvornici, ne zvuci dobro :/
a nist, obuci cu se sto tanje i uzeti flasu vode.
Potpisujem kaae i elin za Tvornicu, s tim da uopće nisam bila ni na kakvom koncertu, nego samo u subotu ili petak ili što li je već bilo navečer-osjećala sam se grozno
ne bu ti preveć pomoglo - ja sam na navedenom koncertu bila u ljetnom izdanju - čitaj: malo i gotovo ništa na sebi. I svejedno.Citiraj:
Felix prvotno napisa