Evo da se javi i jedna "druga zena". Upravo je ovako slicna situacija bila kod nas dok nismo dobili bebu. Kada bi djeca od MM-a iz 1.braka dosla kod nas za vikend svaki je trenutak bio posvecen njima. Jako su me zavoljeli a i ja njih. Ali NIKADA nisam ni rijeci rekla protiv njihove majke i koliko sam ju puta i branila kada je MM znao nesto prigovoriti protiv nje (ne pred djecom vec meni nasamo).Citiraj:
sandra254 prvotno napisa
Ali dosta je veliki problem u pokusavanju odgajanja djece preko vikenda. Recimo, njegov sin ne voli povrce i tesko ga se nagovori da ga jede. Mama ga kod kuce tjera a ponekad i odustane jer vjerojatno vise nema zivaca (sto razumijem) i jako je tesko nesto ga pokusati nauciti i usmjeriti za 2 dana sto je kod nas. Ja sam vec MM-u rekla par puta da se nadje s bivsom i dogovori neke zajednicke ciljeve ali njemu je ustvari zao sankcionirati dijete kad je kratko s njim. On zeli da mu to vrijeme bude lijepo i ugodno. Shvacam ga ali smatram da nije dobro za dijete jer ne moze ispasti da mu je kada dodje kod nas-odmor a kada je kod kuce-muka. Kuzite me sta hocu reci. Ali to nisu moja djeca i odluke prepustam MM-u. Ja sam tu samo za savjet a tako se odnosim i prema djeci-nemam ja sta njima pametovati-imaju oni svoju mamu koja je dobra mama i trudi se koliko moze.
Zapravo sam htjela reci da se sve moze dogovoriti ako su ljudi razumni. I ako su u stanju razmisljati sto je najbolje za dijete. Ne znam, mi se znamo itekako zakaciti ali ako MM dodje ja cu uvijek nasem djetetu reci-vidi tko ti je dosao, tvoj tata. I necu se nikada njemu osvecivati preko djeteta.
Malo je post zbrda-zdola ali pisala sam kako su mi misli dolazile.
E da, ovo sto sam gore napisala da je kod nas tako bilo dok nismo dobili bebu-i sada je sve kao prije samo nam beba malo vise diktira kad sto mozemo raditi. I uvijek se trudim sto vise ja biti s bebom da se MM moze posvetiti drugoj svojoj djeci s kojom nije svaki dan.