Tiki_a sretno sutra. Moja je punkcija u subotu.
Printable View
Tiki_a sretno sutra. Moja je punkcija u subotu.
Znam jer sam bila u takvim prirodnim ciklusima, kada sam bila naručena za folikulometriju, a ja imala punkciju, znači, nisam niti došla do štoperice. Zadnji puta mi je folikul bio 14 mm, rekao mi je doći prekosutra i već taj dan mi je bila ovulacija. Bol je bila nepodnošljiva. I to mi je bio 10 dc. Doktor se iznenadio! I ja!
tiki_a ne brini, izdržat će oni :bouncing:.... sretno ti bilo danas!! :*
Juliette kako ti stojiš s folikulima i s endometrijem??? I tebi želim sreću na punkciji!!
vinalina ne znam što bi ti rekla, za takav slučaj nisam još čula, ali dobro je što su neki folikuli još tu ;-). Jesi na kraju dobila štopericu' Kad misliš da bi trebala biti punkcij?
Evo sad sam došla. Još su tu. Fala Bogu. Kak osjećaj nekada prevari. Punkcija u nedjelju. Ima ih... Puno...
Bez anestezije... Već me sad panika lovi... Neznam kak bum sjela na stol...
Vinalina, a gdje si u postupku? I ja sam išla bez anestezije i nije nešto strašno, može se izdržati, neke jače boli, nadam se da tebe neće.
Evo i tu te malo čitam...kako me sve to podsjeća na moj zadnji ( dobitni) pokušaj.....joooj i ja sam tako brijala, da nebu ništa, da su pukli da je samo 1 folikul ( ali tak sam ja čula doktora) a kad ono 6......( to su mi rekli pred samu punkciju, sva sam se ukočila, jer bila sam hrabra dok je trebao biti samo 1).....Ugl...držte se ženice i pobjedite tu punkciju!!
evo i ja krenula sa folikulometrijama danas bila prva 8.d.c.ničega...u ponedjeljak ponovno.Tješim se da je još rano jer je ovaj mj. prirodnjak.
Kiara79, prirodnjak bez iceka?? ili s klomifenom??
Evo mene s zadnje folikulometrije, večeras štoperica u ponedjeljak punkcija.
Cure moje enometrij mi je samo 4-5mm:cry: baš sam u komi.
dani82, jesi pokušavala s ciklom i ananasom? aj bar danas i sutra, ima još nade da se malo popravi-za 2-3 mm, a to će biti dosta...
dani 82, nije ti dr dala estrofem?
Dala mi je Vagifrm (estrodiolum).... ali mi je rekla da ga počnem koristit tek nakon punkcije. Hoće li tek tada imati ikakvog smisla??
Hoće i ja uvijek dobijem estrofem na dan punkcije. Jednom sam čak dobila na dan transfera, kada su me poslali doma i rekli doći sutra.
Vinalina I koliko ti poraste.... daj mi neke brojčice da se umirim.:unsure:
Mare41 u tom i je problem što se od samog početka šopam ananasom i ciklom, a endometrij mi je od 8dc-a ostao isti.
Davno je to bilo, ali znaš i sama da ti na transferu nikada (barem meni nisu) rekli koliki mi je endić.
Pa odokativno ja sam pila 3 X 1 tbl od 2 mg Estrofema od 8 dc. Neznam kada je bila punkcija, niti transfer, neznam koliki je bio na transferu. Htjela bih ti reći, ali nisu niti meni. Ali sigurno je bolji i vide se rezultati.
Sada baš gledam papire da bi ti rekla točno, ali mi samo to piše. Poslije ET više nisam koristila Estrofem. A koja ti je to doktorica dala - primarne prakse ili? Jesu to vaginalete ili tablete?
Kamo ideš na MPO?
Ako si bila na Klomifenu - on zaustavlja rast endića i nije niti čudo što ti je toliki, ali postoji i za to riješenje.
A jesam ga zakomplicirala!!!
Ja sam u postupku u Rijeci... i bio je klomifenski, rekla mi je doktorica da će slijedeći morati bit s gonalima. To mi je prepisala moja mpo doktorica (vaginalete), ali me muči što tek od punkcije mogu uzimat (da ne bi naštetilo sazrijevanju folikula)... A bit će što bude... ali sam ipak malo tužna što sve nije moglo biti kako spada da mogu čekati betu s uvjerenjem da će biti pozitivna, a ne ovako da sam si ovaj posupak već nekako i otpisala.
Crvenkapice.... čestitam ti na uspješnoj borbi :) .... ja sam u prvom postupku za IVF,,,, 6dc - 12,12,11,10mm.....8dc -12,12mm.... vidjela sam u ovom tvom postu da su i tebi folikuli 8dc i 10dc bili nepromjenjene veličine, ,,, u brizi sam, što to znači? ja sam na Gonalima, 2 ampule, danas mi doktorica nije povečala dozu jer nije bilo mog mpo doktora.....