Cure, divne ste! :heart:
Printable View
Cure, divne ste! :heart:
marpesia, to spominjanje faxa nema veze ni s cim, osim (u mom postu) pokusaja da se razbije mozebitni mit da se vise djece radja u obiteljima na selu, manje urbanim gradovima, nize ss, znas kako to ide....
I meni su takva poredjenja i predrasude bljaki.
Ma, ne zato, možda je bilo bolje ni ne pisati o tome kad se ne zna cijeli kontekst. To je sasvim nebitno u cijeloj priči, ali sam ja, konkretno, na poslu doživjela posprdnih komentara tipa "šta se vi o kontracepciji savjetujete s onima na Kozari boku?" ili iza leđa "šta će njoj posao kad ta ionako samo rađa, mogla je ostati i na OŠ". Gluposti žive koje ne zavrijeđuju opravdavanja, ali sam negdje s tim rečenicama u primozgu navodila i ovo o obrazovanju, nekako su me znale bocnuti te primjedbe i predrasude u društvu, mada, kažem, nebitno.Citiraj:
Marpesia prvotno napisa
Ne bih se složila uopće!Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
Ali ako imate želju za još jednim dijetetom, sigurna sam da ćete uspijeti!
Moram priznati da su mi koma komentari tipa di ima za jedno ima i za drugo .. itd. Ja sam više za kvalitetu nego kvantitetu. Ali isto tako uživam u svojima, a i namučim se. Cest la vie1
Kako vas je lijepo čitati..... vi ste već na trećem i još biste, a ja se borim , s tim da li ću drugo. tj.znam da bi htjela ali ne znam kad, tj. i sad bi...ali previše razmišljamm, razmišljam i razmišljam a zalomit se neće, ne štitim se ničim ali pazim na dane onako otprilike... i mrzim trenutke u kojima stalno vidim našu obitlej s još jednim malim sltkim članom (priželjkuje se curica, ali bitno da je živo i zdravo), tj. volim te trneutke a mrzim one, kad smo negdje i u trenutku mi prođe, a zamisli da sad imam malu bebu, ovo ne bi mogli ..jer ipak moja ribica ima već 5 godinu i svašta se može s njim......
(što se tiče MM on je za, samo što on radi jako puno, :heart: tako da znam da je većinom sve na meni)
a mogu reć da i mrzim što od malena nisam onako odriješita odlučna , nego uvijek nešto joj pa da, pa ne...možda....dođe mi da vrištim na samu sebe....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kod mene to jezgrovito i bez imalo uvijanja kažu:Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
- nek rađaju neobrazovane žene...
Ajoj.
A ja se samo sjetim kako je obrazovanje za žene više ili manje uvedeno s ciljem da budu bolje matere
:lol:
Noćas su urlali oboje, uvatilo ih ludilo nakon bučnog rođendana. I mislim si - a,a, treće-nix. :lol:
je, je, to sad misliš, nakon neprospavane noći. Čim malo dođeš k sebi, želja će se vjerojatno opet pojaviti.Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
:mrgreen:
P.s. tako je barem kod mene 8)
mi oduvijek znamo da ćemo imati troje djece. sad imamo Doru i Martina na razmaku od 2 god i 5 mjeseci. treće želim imati kad maleni bude oko 4 godine.
Ponekad i moji klinci imaju loš dan pa su prezahtjevni i plaču, al to nikako ne može utjecati na moju želju za još jednim bebačem. Pa i mi imamo loših dana.
ili prvi put kad M bude kasnila 1 dan...Citiraj:
smajlić prvotno napisa
ili kad sretneš frendicu sa malim smotuljkom u marami...