sanja79,~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vaša belgijska priča zavši s happy endom!
Printable View
sanja79,~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vaša belgijska priča zavši s happy endom!
Ivica, hvala :love:
I da se sve preselimo na sretnije forume...
Dadica, kako je ZO rekla- estrofem ti je za endometrijum... da se malci bolje zalijepe... Saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje onako kako zelis.
Svima ostalim sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba... :*
Fato, bravo za skidanje kila... 8)
Drugari samo da vam se javim nas ceka druga biopsija uskoro.
Palmice koliki je FSH TM? Kako si se sporazumevala u Belgiji sa DR.?
Dadice za puno js ~~~~~~~~~~~
Sanja79 nista mu duze nije trajao oporavak, uvik ista procedura... cak su mu ovi malo sredili Resove punte i zadebljanja koze, tako da je zapravo dobia gratis i estetsku operaciju :lol:
da prodje bezbolno i bude spermica ~~~~~~~~~~
merycica i vama za spermice ~~~~~~~~~~
merycica, FSH kod mm je 17,7 (ref. vrednosti: 1,5 – 12,4)
Sa dr smo se sporazumevali na engleskom.
Pozzz
Drage moje :(
nemam dobrih vijesti, danas sam bila na punkciji dobili dvije js, mm i ja naravno bili sretni, doc rekao da dođemo u petak .. a ja ga pitam za spermiogram da li onda ne mora na punkciju (mi se ponadali čudu). A on veli da mu nisu još poslali iz laba rezultat. I tako mi čekali još dobra dva sata dok nije izašao iz laba i pozvao me unutra i rekao da su js jako loše i da ništa ovaj puta, ja sam ga u šoku zaboravila pitati kakav je spermiogram i izašla van pokisla ko miš. :( Sve u svemu ja imam osjećaj da im se baš nije gubilo vrijeme za moje dvije js kad znaju da moraju raditi ICSI a od naših nesretnih dijagnoza bježe ko vrag od tamjana, kao da nam i ovako već nije teško :( :(
Malo sam ljuta i razočarana na sve ali proći će ....
:* svima
Dadice Baš sam sad Pop..... čitajući tvoj post mislim ti gore na VV(ispravi me ako sam krivo shvatila) jednostavno nemaju ni volje a ni želje da se uhvate u koštac sa azoo parovima a navodno su oni u HR No1 u borbi sa muškim serilitetom ma moš mislit ,joj kako sam bijesna!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Cure moje ako možete financijski idite u nekoga drugoga tko će malo biti obzirniji jer od ovih nem aništa samo gubljenje vrimena!
imam osjećaj da su vas shvatili ma šta čemo pokušavati sa njenim lošim JS kad i kod njega je loša dg, a trebali bi znati da se nekad iz tih loših JS baš ostvari trudnoća-zar su oni vidoviti!!!!
dadice :taps: žao mi je.
i sami smo došli do istih zaključaka što se vv-a tiče...sretno, što god odlučite za dalje :*
dadice :heart: :love2:
Dadice, stvarno mi je zao :love:
Nemam rijeci. Pa mogli su bar pokusati. I stvarno, ko zna jesmo li mi svi nastali od najsavrsenijih JS i spermica? Niko to nemoze reci...
Probajte dalje, draga, razmislite i raspitajte se jos gdje biste mogli otici... Pogotovo sto kod TM obicno bude spermica u ejakulatu...
Hvala vam drage moje :love:
evo ja danas čitavo jutro razmišljam gdje krenuti. Ovo me jučer toliko pogodilo da se ne smijem ni sjetiti odmah sam :( .
Nazvat ću da nam dogovorim konzultacije za Maribor , mislim da bi to bilo najbolje pa ako budemo i čekali godinu dana nema veze u međuvremenu ćemo se više posvetiti sebi a ostalo kako Bog da.
:* svima i naravno puno čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dadica, a jeste li razmisljali o Jevremovoj u Beogradu.
Tu dolazi Vlaisavljevic iz Slovenije. I mislim da su oni zaista dobar izbor.
Pozdrav komadi,
Drago mi je da se sve i dalje borite. Držim vam fige svima i na rukama i na nogama, posebno našim onima koje putujete u daleke krajeve na biopsiju :love:
I naš izbor je Brisel ali trenutno čekamo popravak financijske situacije :/ . U međuvremenu sam muža opskrbila tribestanom pa da još i to probamo (vidim da je nekima od vas pomogao) prije puta.
Žao mi je što nas je sve više razočaranih u VV jer je to jedina ozbiljnija klinika u HR koja se bavi problemom neplodnosti, a pristup im je koma :evil: Mene su raspalili još u zimi :evil:
Uglavnom, cure držite mi se i svima sretno :*
Razmatramo razne mogućnosti pa ćemo naravno i o toj. Mora proći par dana da mi to sve sjedne jer sam još uvijek u lošem raspoloženju , ali proći će. Samo jedna prepreka u našem životu ali svladat ćemo mi i to :*Citiraj:
palmica prvotno napisa
Dadice bas mi ja zao da ste i vi morali proc tu proceduru VV, jednostavno oni nisu za nase slucajeve, mene iznenadilo da je i vasa prica tako zavrsila jer vi ipak imate spermica :evil:
samo naprijed u privatnika i sigurna sam da ces skoro imat :saint: u rukama :love:
kia otkad tebe nema tu :* drago mi je da ste jos uvijek u borbi i da idete naprijed, koliko god to mali koraci za nas azoo :love:
Samo svratih da vam pošaljem jedan velikiiiiii :love:
:heart:
Dadice, žao mi je zbog ishoda,, tražite dalje, tko kaže da morate ostati na VV. ja sam tamo krenula ali sam se prebacila na Petrovu, čini mi se da su bolji uvjeti (moj dojam).
Pročitaj moj post na podforumu matična mliječ. :heart: :love: za sve iduće puteve
ajvice gdje si ti? kod mene nema nista novo poceo mm da koristi bioastin i tribestan pa ce mo vidjeti za zar mjeseci sta ce biti. Neznam sta vise da radim. Najbolje se pomiriti sa sudbinom i nista vise. Teska je ovaj prokleta azoo.
Edinas ma curo ne daj se kad se namanje nadaš odjednom sine neko rješenje,još nije vrime za predaju!!!!!!!!
Ma pale su mi na pamet naša Diona,Lagunablu,belinda 7,tia16 pa di su one u zenlju propale baš bi volila da se koja javi.
A i naše azoo trudnice i mame:mummys,storiatriste :? HelOUU!!!!
samo da vam mahnem!Nemam vremena pisati a i nema nista novo!Pozdrav svim curamo i hrabro naprijed! :*
Ovo je stvarno teska dijagnoza. Jos je teze jer ona obuhvata nase muskarce. Kad nesto zavisi od njih - tesko nam je da guramo i grizemo kako bismo inace da je nesto drugo u pitanju. Samo hocu da ohrabrim cure da ne odustaju. Znam da nije lako, ali je najteze dici ruke. Ja sam nestrpljiva po prirodi i otkako sam saznala za ovu dijagnozu- mislim da me je Bog namjerno htio nauciti strpljenju. I mnogo sam strpljivija nego ranije. Sto ne znaci da sam inertna.
Zato pozdravljam sve cure koje se ne javljaju a znam da citaju iz prikrajka- i saljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jer je vama teze nego onima koji nesto konkretno rade. Znam to- jer sam i sama bila u takvoj situaciji. :love:
Samo ne odustajte i ne ocajavajte... :love:
evo cure da vam se i ja javim citam ja vas samo nepisem vise ovdi (citaj krenula po svoje rijesenje problema pa sam tako stalno na topiku sanatori pronatal )zelim vam sto prije rijesenje svoih problema i da sto prije stignu u narucje vasi mali :saint: :saint:Citiraj:
ici prvotno napisa
sto se tice mummy_s njoj su pune ruke posla oko malih :saint: :saint: a usto joj i komp ostario pa ju ne slusa tako da ga i nepali misli ona na vas
kaze da vam salje puno vibri i :* (u kontaktu smo cesto )
cure moje saljem vam topli :love: i veliku :*
drzi te mi se jer ima i za nas nade na ovaj ili onaj nacin
:love: Dadice jako mi žao što si tako prošla .Znam kako je jer evo nakon pola godine isto ja prošla samo bez pomisli na icsi..ma nema veze treba ići dalje ima i drugih klinika.
Ja sam se jako razočarala ali navikla sam na to..zato ne odustajem i eto ukazala mi se druga prilika i odem ja lijepo u Vinog. :heart: Mislim da kada skupim nalaze da će pasti dogovor za icsi -konačno,konačno da se maknem s mjesta... :D :D
Edinas nemoj tako , slušaj me.-naši m.m su teški s obzirom kakva je ova zločesta azoo i nije im zamjeriti zato treba svaki dan njima posebno govoriti idemo dalje, pij tabletice ..mora se biti jako uporan i psihički jak- doće sve na svoje. :roll:
Ja sam zaista dugo vremena posvetila popravljanju spermiograma i nitko me neće zaustaviti da odem na icsi-sada imamo nešto pokretnih spermija i želim ih iskoristiti a moje js-cure će drugo obaviti :lol: :lol: :lol:
Jako sam vam bila jadna , kada sam se vratila ali odjednom mi sinula ideja - :!: ma idem ja u drugu kliniku :!: eto Bog nam je pomogao..sada opet normalliš iščekivanje spermiograma ali nema veze bitno da se mičem polako prema mojem Mihici :heart: :heart: :heart:
Drage moje od srca :heart: :heart: +++++++
cure moje nasoj sreci nema kraja MM bio na biopsiji nasli smo plivaca :D :D idem u utorak kod doktora da pogleda moje jajnike pa da mi moze odrediti terapiju cure :mrgreen: smjesak mi ne silazi sa lica plivaci su smrznuti sada idem po :saint: toliko sam uzbudena pomalo prestrasena zbog sve te srece, a i zbunjena jer ne znam sto me jos ceka,dadice zao mi je sto si sve to morala proci divim se tvom stavu i hrabrosti vi ste sve moji uzori i bez vas bi ovo bilo tesko prolazit,zato je ljepo s vama se veselit svima saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i :love: ajvice :* :* tvoj stav obozavam ,to sam mislila nikad necemo odustat ;)
metkovka@ :D :D :D :D :D :D :D :D :D za plivače(poznat mi je taj glupi osmjeh na licu kao u pubertetu)
metkovk@ :D :D :D bravo za plivače! a sad lijepo dogovorite postupak i nek` sve prođe glatko :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za trudnoće na ovom pdf-u :saint:
pozdrav svima pridružujem se klubu
za početak da opišem dijagnozu,kada smo krenuli u postpke dijagnoza je bila oat III ,pa oliogoastenozoo. i uspijeli smo odraditi dva et-a onda na kraju trečeg postupka azoo nema se čime raditi ics ,dva mijeseca nakon toga oligozoo. pa opet oat i na kraju azoo.˙(hypospermia),nakon dva mjeseca potvrđuju azoo. zadnja dva spermiograma rađena su na vv na treći nismo ni otišli bilo nam je dosta odlučili smo predahnuti.sada razmišljamo o ponovnom kretanju u boj samo neznamo od kud da krenemo,vratiti se na vv ili privatno napraviti spermiogram onako za probu, dali malo povišeni fsh tj. uz gornju granicu može stvarati toliko pomutnje?evo malo sam odužila.
pozdrav i sretno svima!
draga pak, točno je godinu dana otkad smo postali svjesni našeg problema...od tada smo radili 10tak spermiograma na 4 različita mjesta i azoo smo imali jedino na vv-u (u ejakulatu, kao i nakon punkcije). prvi postupak radili smo s dijagnozom oat (et je izostao zbog zastoja u diobi js), a drugi koji je u tijeku, sa dijagnozom oa. obzirom da u ponedjeljak radimo punkciju, danas je mm dao uzorak da vidimo kako to izgleda, i izgleda, iz naše perspektive sjajno - 17 progresivnih plivača nativno!
mm kontinuirano pije čaj gdina mije, vitamin e, i zadnja dva mjeseca tribestan....e da, fsh mu je 15 :roll:
sad sam pročitala sve tvoje postove od ranije :love:
htjedoh reći da se mi na vv ne vraćamo, a savjet za vas je - privatno! ;)
ivica-k mi smo spermiograme prve radili u puli a kasnije u rijeci,ali kako u u trečem postupku nisu nađeni plivači za ics otišli smo u zg u ivf polikliniku nakon samo dva mj. i tamo je glasililo oligozoo. te su zamrzli za svaku sigurnost, i kod njih smo odradili iduči postupak,no kako je ishod bio negativan vratili smo se na kbc rijeku ali se nalaz pogoršao te nas je doktor uputio na vv da malo to ispitamo jer nema smisla da nam se ponovi ista stvar inače tamo sam bila super zadovoljna i ako ikako bude moguče voljela bi odraditi postupke tamo, pogotovo što su se obnovili s opremom. na vv je mm išao na punkciju i u nalazu stoji da nije dokazan ni ldh-x izoenzim spermija u sjemenoj tekučini te spermiji nisu nađeni što zapravo neznam ni šta znači a nisam previše ni tražila jer nas je zadnja rečenica pokopala.uglavnom to je naš put do sada
metkovk@ super vijesti, nek bude uspijeh iz prve :D
pak i ja bi ti preporucila privatnika jer oni ipak imaju vise vremena za nase slucajeve :love:
a ja od sutra smrkalica :D
jutros bila vadit krv (21.dc) nalazi ce mi bit gotovi tek sutra, pa cu na svoju ruku krenit sutra sa smrkanjem, bez njihova blagoslova, ma nemam se sta mislit, zdrava ko dren :lol:
regina78, neka je sa srecom. Da ovaj put bude dobitna kombinacija.
Evo pocinjem da drzim fige,... ne pustam dok u junu ne cujem za velikiiiii +
Pozz i srecno!
regina želim ti puno srece! :heart:
Regi, i ja pocinjem sutra sa supresijom... :D hehehe
(ja se bockam a ti smrces...) Koje drustvo!
Metkovka - svaka cast- samo se ti smjeskaj- imas za sta.
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (uzmite za sta vam treba...)
Sanja79, neka je sa srecom pocetak!!!
Uh, kako lepo zvuci poceti nesto konkretno.
Sve najbolje! Uz tebe sam!
p.s. A je l' ces ti da odradis stimulaciju, pa tek tm biopsiju kad ti budes spremna ili kako?
Palmice, istog dana kad ja budem imala punkciju, njemu ce napraviti biopsiju. Moze se kod njih dogovoriti i drugacije, ali mi necemo vise da gubimo vrijeme.
Da draga, u pravu si. Svaki minut nam je vazan.
Sanja79 onda ti skoro u akciju :D
navijam za puno spermica ~~~~~~~~~~~~~~
cure nadam se da je ovo nasa godina :love:
Ja ću vam malo :bye:
i zaželjeti punu sreće onima koji su u postupku
regina78, sanja 79, metkovk@ (super za plivače :D ), ivica_k za što bezbolniju punkciju i od :heart: vam želim da je to zadnji postupak ove godine u kojem ćete naravno ostati TRUDNE :D :D :D (računamo na vas)
A svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vaše buduće akcije
:*