ana i mz, meni ne treba pozadinska priča, da mi babina cica u ustima moga djeteta bude fuj. Imam pravo na to. Neprirodno mi je i nenormalno. eto.
Printable View
ana i mz, meni ne treba pozadinska priča, da mi babina cica u ustima moga djeteta bude fuj. Imam pravo na to. Neprirodno mi je i nenormalno. eto.
Dati cicu da se dijete ne muci, jer ne moze zaspati... :roll:
Ima puno drugih nacina kako uspavat bebu,osim cicom.
Sigurna sam da nas ima jako puno koje smo to skuzile na svojoj djeci. Moj muz je uspavljivao nosajuci, sveki pjevajuci...
Moja sveki ionako misli da sa svo moje troje sve najbolje moze,ume i zna,naravno bolje od mene,jedino nema sisu.
A posto svoje troje nije dojila nijedno,davanje sise mojoj bebi bi zaista bio vrrrhunac tog dokazivanja :lol:
No,sad sam OT,sorry
Ja sam čula da u jednom plemenu u zapadnoj Africi, kada beba je nemirna a slučajno se dogodi da nema mame, npr. otišla po vodu, onda znaju i drugi iz plemena uključujući i muške, ponuditi bebi cicu da se smiri.
Sad uvijek možete sve okrenuti naopačke pa reći da smo bolji od nekih primitivaca iz Afrike, ali ne bi baš rekla kad dajemo bebi umjetnu cicu tzv dudu.
Da se razumijemo ja ne zagovaram da se bebi daje ičija cica osim mamine. Samo u slučaju krajnjeg očaja koja je vjerojatno imala i ta baka uspavljujući to dijete. Kažem da mi to nije odvratno.
A vama kojima to je , jel možete dati koji argument po čemu je to taaaako strašno i gadljivo ili je dovoljno reći fuj. Naravno svaka mama odlučuje za sebe, ko što neko reče prije, nije demokracija. Ne pada mi na pamet nekome govoriti što da radi. Za to je dovoljno reći, gadi mi se.
Ali za razgovor na forumu, ajde obrazložite taj svoj osjećaj
mama=cica. Nikom drugom cicu ne dam, niti bi(osim u slučaju da mi dijete negdje umire od gladi) ikom dala da mi doji dijete. Dozvoljavam da je to nekom okej, zašto ne.
Imam i problema s tudjom higijenom, ne želim da nitko gura svoje dijelove tijela u usta moje bebe, bilo ruke, usta ili sisu.
Kad moja sjeca tako rade sa bilo kim, odmah ih pristojno odvojim i kazem (pred osobom s kojom se ljube) 'ne ljubiti usta' tako da svi dobiju message... :mrgreen:
XCitiraj:
krumpiric prvotno napisa
Fuj, mislim da bi mi pozlilo.
Prije svega mi je ideja grozna i zapitala bi se o zdravom razumu te osobe. Ne vidim ikakvog razloga za to (osim da mi dijete umire od gladi i život mu ovisi o tuđoj cici). Argument o uspavljivanju je presmiješan - kako onda tate uspavljuju dijete? Beba se može uspavati i na druge načine.
Da to osobno doživim, protumačila bih taj potez kao bakinu/tetiinu/dadiljinu/dopuni po izboru (bolesnu) želju da dokaže da je i ona djetetu jednaka kao majka, tj. da od nje može dobiti sve isto kao i od mame.
I sad ne pričam o ruralnim krajevima Afrike i njihovim običajima, već o situaciji u RH u 2009.
L ljubim posvuda pa i u usta, no samo ja to radim. Da netko drugi pokuša vjerujem da bi me čuo (da, da, dvostruki kriteriji, znam..)
Potpisujem icyoh. Poludjela bih da joj baka proba dati cicu, to mi je odvratno i bilo kakve guranje cice u usta mom djetetu od strane bilo koga mi je nastrano i bilo bi mi jednako zlostavljanju.
Ne mogu obrazložiti osjećaj jer se ne znam tak dobro izraziti. Jednostavno to mi je između majke i djeteta, intimna stvar.
Pričajući mami ovu situaciju o baki i cici, jednom prilikom kad me Luka tražio cicu,
ona u šali malo povuče majicu i pita ga
Luka oćeš da ti baka da cicu; e da vidite tu facu :lol:
Zbunjeno, nasmijano, raskešenih usta klima glavicom (koliko god može) neeee.
Da, daklem, nema šanse da mu netko drugi "podvali" cicu, provjereno :P
Meni je to bljak u startu, i preintimno i nehigijenski i sto drugih stvari...ne znam...moje je dijete i moja je odluka NE. Prije par tjedana baka ga je poljubila u usta(on ima 3 g),prvi put da sam to vidjela,vjerojatno je to prakticirala i prije,ali nikad do sad to nisam primjetila.Reagirala sam momentalno,ali na način da kao govorim njemu- ne baki pusu u usta,znaš da puse idu u lice, i mami i tati idu puse u lice...nekaj u tom smislu. Mislim da je baki bilo malo bad, ali nije to više ponavljala.Hvala Bogu!
Da, ne radi to više pred tobom.Citiraj:
Spidermanova mama prvotno napisa
Inače, i ja se slažem sa svima koje ste napisale da vam je to gadljivo, a pogotovo davanje cice, ne znam kako joj je to uopće palo na pamet.
I po mojoj maloj stalno dida slini, ljubi je u ručice, glavicu, i stvarno mi je grozno kad zamislim te ručice njoj u ustima, ali svjesna sam da to ne mogu spriječiti. Kad god ja nisam s mojoj djevojčicom, oni će se prema njoj ponašati kako oni žele, a ne kako ja želim.
... i čokoladu :lol:
Život je definitivno živopisniji od viceva.
(joj kad se samo sjetim svih onih smrdljivih baba što su me cmakale kao maloga ... :bljuc: )
Baba zabradjenih maramom s dlakavim mladezima sto bodu i cetkaju nezni decji obraz.jooj secam se :mrgreen:
A nijedna od njih cak i nije bila moja baba :lol:
jedina osoba koju ljubim u usta je MM!
joj, moj dida uvijek jede češnjak pa ga svi izbjegavamo! :lol:
Meni to nema veze s higijenom, ali mi je malo kinki...ne znam...
:lol: u sjećanje naviru vicevi :lol:
Pa de koji onda?!Citiraj:
Davor prvotno napisa
ponekad svog mališana cmoknem u usta, i on nas, i to mi je baš slatko, ali i rezervirano samo za nas. riješila bih tu situsciju s didom, i to preko muža
a ovo sa sisom ne mogu ni komentirati koliko mi je odbojno i neprihvatljivo
mi se poljubimo, bušnemo u usta, cmoknemo, kako god hočete.
ja i lea, ja i roko.
lea ima 10 god i čak ona sama meni dođe i bušne me u usta i tatu čak ali rjeđe. tako je od prvog dana, taj odnos imam ja s njima, sa svojom djecom.
ali nikako ne bih voljela niti bi dozvolila da dida, nono, nona, ili kako god i tko želi, ljubi mi dijete u usta.
to mi nekako ne ide. čak niti moja djeca roko koji je mali i lea koja već nešto i zna, ne pokazuju da bi nekoga poljubila u usta osim mene.
možda sam posesivna i luda mama, ali takav odnos pusice u usta, nježne, malene, brzinske, letimične mi se veže jedino uz mamu.
Takvi se pričaju u muškom društvu, nakon trećeg piva, dovoljno kasno navečer. Ne ovdje.Citiraj:
bajadera prvotno napisa
A ... ga, nisi fer, prvo navučeš pa odustaneš... :evil:
Sorry, ali vicevi o nekrofilima na roditeljskom forumu STVARNO nemaju smisla.
brrrr...
Ovo sa bakom i cicom mi ne prolazi, obnevidila sam od nevjerice i ne mogu zaspat. Da se to dogodilo mojem djetetu, mislim da bi po mene dosla policija. Sta vise razmisljam, to mi je ta gesta stavljanja tudje cice bebi u usta ravno zlostavljanju. Ma nema tog ocaja pri uspavljivanju koja opravdava tudju cicu (pa bila to i moja mama) u ustima mog djeteta.
:lol: da zlostavljanje :lol:Citiraj:
Timmy prvotno napisa
evo ovo mogu potpisat, i mene bi kupili plavi :mrgreen:Citiraj:
Timmy prvotno napisa
bajadera, ne kuzim, sta ti je smijesno?
xCitiraj:
Timmy prvotno napisa
Ma slažem se da je to zlostavljanje! Dobro si to opisala, to mi je smiješno,jel sad kužiš?!
jao ovo sa bakinom cicom mi je grozno,nemogu doci sebi,ma koje da meni moja sveki uvali djetetu svoju sisu u usta,ostala bi bez iste grozno!
Bajadera, sad kuzim, zbunili su me smajlici. Mislim da mnogi bakinu cicu ne bi svrstali pod zlostavljanje (ja i dalje bih) ali samo zamisljam bespomocnu bebu i uspanicenu zenu koja mu gura sisu u usta i to mi stvara neopisivu nelagodu. Tek sam sad vidila da je i Sirius Black ovu situaciju isto protumacila kao zlostavljanje. Ali garantiram da bi bilo vise onih koji bi rekli da ovo nije zlostavljanje, kao baka je to napravila iz ljubavi, nije losa namjera, pa ipak je to baka......moglo bi se o ovome na dugo i siroko.
Dida i unuka - ljubljenje u usta, ja to u mojoj obitelji ne mogu niti zamislit. Mi smo izuzetno topla obitelj i suvisno mi je i pisat o odnosu nasih roditelja prema nasoj kceri i nacinu na koju izrazavaju svoju ljubav, ali da je dida poljubi u usta, ja bih ga zamolila da to vise ne radi. I ne vjerujem da bi se kod nas itko naljutio na takvu zamolbu.
Dida i otac koji se ljube usta - problem je u tome sto svi odmah zamislimo sebe i svoje u toj situaciji (sto vazi i za sve gore navedeno). Sto se tice ovog kisicha :* , tu me ne bi odveli plavci vec bi me odveo bijeli kombi sa rotacionim svjetlom, a ja bih lezala u bijeloj kosulji s rukavima zavezanim na ledjima. Znajuci mog supruga i oca mu, to je prosto ne moguce. A da je i moguce da se poljube u usta, mislim da mi to ne bi bio muz ali ne bih sad o tome, ne radi se o nikakvoj seksualnosti vec o kulturoloskim razlikama koje nismo svi spremni prihvatiti.
Ja sam zivjela u Gruziji godinu ipo dana i svaki dan sam gledala kako se muskarci pri obicnom pozdravu ljube u usta, a oni koji su dobri prijatelji ili obitelj, ostali bi u poljupcu par sekundi duze. Ja se na to nikad nisam navikla. Jasno je da je sve stvar odgoja i kulture odredjenog drustva. Kod nas nije uobicajeno da se clanovi obitelji (koji nisu partneri) ljube u usta. Ja bih osobno voljela da tako i ostane.
poljubac djed - unuka... dedi očigledno fali akcije!!!
to vidiš po tome što mala kada želi tebe poljubit u usta (što je pokupila od dede) te primi snažno za glavu i hoće te poljubit u usta.
znači da on to njoj radi na silu.
mislim da ima jako puno ljudi kojima fali ljubavi / sexa... i da kada naiđu na neko tako malo stvorenje koje ni ne zna što mu se događa, da ispoljavaju svoje neostvarene "štogod"
makni malu od dede, da ti drugi put ne dođe i počne te pipkat znaš di već jer je deda tako nju pipkao...
ili što je najgore da ti ona to ni ne pokaže jer joj je deda zabranio da o tome ikome govori... e, sva sam se naježila. spašavaj malu!
dobro da si poljubac detektirala!!!
isuse :/Citiraj:
PericaY2K prvotno napisa
Sad slijedi ovogodišnja paljba na pedofile potpuno neutemeljena u stvarnosti.
Paz' sad:
ne mogu da verujem sta sam sad procitala :shock:Citiraj:
PericaY2K prvotno napisa
:shock:
(Cekam.)
jednostavno te ne kuzim zasto ne kazes dida nemojte ju ljubit u usta to mi se ne svida i GOTOVO
neznam zasto ...i stvar bi mozda bila rjesena ...........to je tvoje malo dijete i na tebi je da odraslima kazes sta ti se ne svida kod njihovog pristupa djetetu i gotovo
dijete ti mozda trpi sve to zbog toga sta ti nista ne reragiras a ona to ne zeli raditi ......jednostavno kratko i jasno mu reci i stvar gotova
bez objasnjavanja
to ne zelis da radi i tocka :x
Perice, cini mi se da je doslo do greske u koracima. Podrzavam oprez ali ovo prelazi u paranoju (no offense).
Radiš li gdje mislim da radiš ili je ovo čisto slučajno napisano :/Citiraj:
PericaY2K prvotno napisa
Ja imam profesionalnu deformaciju pa za mene ne bi bilo čudo da mi ovako nešto padne na pamet.