casa prvotno napisa
Joj, kad vas čitam zavidim vam. Ja sam ona druga controlfreak krajnost. Tako sam ovo ljeto inzistirala da mogu sam čistiti 4 obiteljska apartmana koja iznajmljujemo čuvati svoje troje djece ( 10, 2 i skoro godinu dana stare), kuhati za nas 8 i prati i sve ovo kućansko, i pisati diplomski ( koji nekim čudom u moj cf životu nisam na vrijeme napravila). I stvarno meni je teško zamislivo da netko s dvoje djece ne stiže skuhat i oprati a da ne radi. Ono, najiskrenije, ne mogu to pojmiti. Stvarno bi se trebale zamijeniti na barem mjesec dana. Možda je to jednostavno genetski predodređen kapacitet organizma. Ono, ja spavam malo, oko 5 sati po noći i popodne kad moji odu spavat meni ne pada na pamet ići u krevet, ja ili perem ili surfam ili čitam neke znanstvene idiotarije koje mi ne trebaju ali me vesele. I najgore je da sam takva otkad znam za sebe. I nije da se ja ne opustim nikad, opustim se ja ali uvijek u petoj brzini. Samo da zaključim, ja zavidim svima kojima je moguće sjedit toliko dugo da ručak ne stignu skuhat...