Natalina ja sam ujutro prije nego što bi krenula popila ketonal e sad ako imaš osjetljiv želudac pa ti teško sjedne bilo bi nezgodno popiti ga pa imati dodatnih problema.
Printable View
Natalina ja sam ujutro prije nego što bi krenula popila ketonal e sad ako imaš osjetljiv želudac pa ti teško sjedne bilo bi nezgodno popiti ga pa imati dodatnih problema.
evo prosao i taj dan punkcije, ja i jos dosta curka cekale gore od pol 8 do 2, imam 10 js, nadam se da ce biti lijepo dijeljeni i da ce transfer biti u subotu :D
cure, muz mi javio da nema ceporexa vec je pod nekim drugim nazivom, kao da je isto, jel znate vi sta o tome? navodno se vise ne proizvodi??
to je toCitiraj:
Citiraj:
marta26 prvotno napisa
Bravo Marta26 :D sad samo da bude dobar tulum u labu! :joggler:
Ja ću sutra na punkciju tako da te pratim u stopu ;)
Super marta26puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sve lijepo oplode i da u subotu sve bude oplođeno i vračeno koliko treba da budeš ljetna trudnica.Kak si preživjela punkciju uskoro i mene očekuje.
natalina sretno sutra i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što više js :bye:
---------------------------------
ja 83,endometrioza,pcos
2007,op.endo.lpsc
mm82 sve OK
1 IVF vv-5mj
da to je isti antibiotik samo ga neproizvodi više pliva nego belupo pa ima drugi naziv :)
hvala curke! a prezivjela sam nekako, boljelo me jako, druge cure nije tako, eto individualno. ma najgore mi bilo sto nisam jela ni pila pa mi se zavrtilo kasnije. brzo ces ti to sutra rijesiti pa ce sve biti super! :* samo nek se muzevi malci nadju dobri i jaki da se to primi kak spada i ne pusta 9 mjeseci :) sretno svim curama koje su bile i iduna punkciju i cekaju betu
hvala curke! a prezivjela sam nekako, boljelo me jako, druge cure nije tako, eto individualno. ma najgore mi bilo sto nisam jela ni pila pa mi se zavrtilo kasnije. brzo ces ti to sutra rijesiti pa ce sve biti super! :* samo nek se muzevi malci nadju dobri i jaki da se to primi kak spada i ne pusta 9 mjeseci :) sretno svim curama koje su bile i iduna punkciju i cekaju betu
drage mojemoj današnji rezultat za mene je :shock: ,sama sebe pripremila na punkciju 12 js,pa se razočarala kako me boljelo i mislila da nisam hrabrica ali kad je došla teta iz laba i rekla da imam 26js :shock: sve mi je bilo jasno.ne znam koliko je to dobro ili ne ali nadam se da će u srijedu biti nešto :/
Vau draga moja, :shock: :shock: :shock: koji rezultat 26 JS, fantazija. Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Sada se samo opusti i uživaj biće tu oplođenih JS i Husi i Hasi tako u nas u BiH kažu. Biću tu prekrasnih embrija, nema da fali.Citiraj:
capka prvotno napisa
:* :* :* :* :love:
capka :D :D :D X 26
Ajme.... pa dajte ljudi.... žene... malo nježnije sa tim brojkama. Srce će mi iskočiti. :D
:love:
Capka pa naravno da će biti puno oplođenih i puno blastocista. Ak neće nešto od tvojih 26, onda ja sa svojih 16 imam još manje šanse :* . Kad si otišla iz sale, jesi još dugo ostala ležati? Jel te još uvjek boli?
Capka ajme koja brojka :shock: , pa svaka ti čast.
Ajme kolko bu tu lijepih blastica :saint: ...zaaakooon.
Sad se odmaraj do ET-a i samo pozitivno molim lijepo.
Ja šaljem svima puuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~
nakon povratka drugi put u krevet došla sam k sebi,mislim da mi se više ljuljalo od gladi a bol polako prolazi
[/b]dim hvala za podršku i da ovaj put kod tebe bude sve naj naj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
rozalija :*
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ono što ti treba :love:
cure bez vas sve bi bili puno teže zato HVALA :heart: :heart: :heart:
Ja sam uspješno došla u čekaonu i otišla se malo osvježiti u WC, a onda me isto ulovila slabost, pa sam se legla na onaj krevet koji je u čekaoni, a na moju sreću tamo je bila jedna cura koja je inače neurolog po struci i puno mi je pomogla da se saberem :* za nju. Inače i meni je dobro dok mirujem, ali čim ustanem odmah sve osjetim. No već polako zaboravljam, samo da se dalje sve razvija kako treba :love: .
dim, ja sam ona koja je u cekaoni lezala nasuprot tebe :mrgreen: meni se isto bilo zavrtilo kad sam ustala, pa sam skoro pala u nesvijest. vidimo se u srijedu curke moje i drzimo figetine!!! nek nam bude transfer u subotu
:shock: 26, curke moje koje brojke?
:* svima za hrabrost i sretno dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam danas konačno dobila doktora i rekla mu da ipak necu ovaj ciklus u postupak jer mi se puno toga nagomilalo a ne bih htjela da sam pod pritiskom, al mislim da mu nije bilo tesko so odustajem bar jedna manje mislim da imaju posla preko glave ovaj mjesec.
Svim curama u postupku :*
Marta26 koje li slučajnosti. Sad znam zbog čega ovaj nick, a odmah sam ujutro kad smo primale inekcije zaključila da nas ima puno istog imena na današnjoj punkciji :* . E da najglavnije je prošlo a dalje kako bude bude, naravno da nam svima uspije :love: .
marta26, dim, capka...Bravo cure :D :D :D
Sad lijepo mirujte doma, pijte punoooooo tekućine i jedite laganu hranu.
Mi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
:love:
a hrabrice nase bravo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kako god bilo, najvažnije je da je odluka tvoja.Citiraj:
Mali Mimi prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~ za sve lijepe trenutke koji su pred tobom a gore idi kad si spremna :*
dobro jutro
evo i mene -krečem- od jučer sam na sprejiću a od sutra na pikicama
sestra na VV mi je rekla da se pripremim na dobrano čekanje.
kaže -uzmite za jesti piti i čitati.
jel se družim s nekom od vas? dolazim oko 7 .
pusa od mene
Drage moje marta26, dim, capka, odmorite se a ja vam želim puno sreće i oplođenih js!!!
Ja jedva čekam da stigne m i da počnem sa šmrkanjem i pikicama!!!
Skidam kapu svim hrabrim curama koje se jučer išle na punkciju.
marta26, dim, capka... :D :D :D
Mislim da sam sa vama bila u predsali (ako ste bile u zadnjoj rundi), ja sam bila zadnja (AIH).
nata ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: ,bile smo u zadnjoj rundi
jučer sam tak punim :heart: doživjela svu podršku i ohrabrenje i zato što je nemoguće nabrojati sve cure hvala i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve prekrasne, hrabre žene :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspjeh :heart:
Hrabrice moje, još jedanput da :D :D :D ovdje za Vas i nadam se da ćemo skakat još 9 mjeseci.
Nego da ja Vas nešto pitam. Dogovor s dr. je da dođem 3DC i onda krećemo sa klomifenima...sad, meni bi vještica trebala doći u četvrtak, ali mislim da neće kak sad stvari stoje. Kaj mi je najpametnije napraviti ako dođe u petak, da odem gore u subotu na 2DC ili da čekam ponedjeljak kada će mi biti 4DC?
Strah me da mi ne bude prekasno za počet s klomifenima jer sam i u prošlom postupku počela 3DC.
:* svima
Bab meni je dr. rekao da obavezno dođem 2dc ako pada u subotu i da ne čekam ponedjeljak. :*
Capka, hvala puno. Tak sam i ja kontala ali sigurnija sam kad mi još netko to potvrdi :mrgreen:
Je, je, i meni je rekao da dođem 2dc ako mi 3.pada u nedjelju.
drage vracena mi dva andela :saint: :saint:
hvala vam :* :heart:
BLIZU :D :D :D za tebe i tvoje mrve i nek se tu zadrže sljedećih 9 mjeseci :saint: :heart: :saint: :heart:
Drage cure, meni je napokon moj ciklus došao nakon dugih 17 dana kašnjenja i prekosutra krećem sa bockanjem....
Držim vam fige svima jer nema te sreće koja može zamijeniti samu pomisao da ćemo imati toliko očekivanu bebu..... :mrgreen:
Bebel, BLIZU, Jelenkić, Bab hvala na podršci, kao što je Capka rekla puno nam znači u ovom trenutku. da sam baš bila hrabra, pa i nisam, kad sam izašla iz sale bilo je tu i malo suza, ne zbog bolova, već zbog osjećaja da sam bespomoćna. Najhrabrija je bila Capka, stvarno svaka čast :D . Ali prošlo je, sad čekamo srijedu i prve rezultate. Nata bila si s nama u predsali, bile ste dvije za inseminaciju, a ja sam ona koja nisam čula da me sestra zove.
BLIZU želim ti najljepših 9 mjeseci :love: .
dim, capka, kak se osjecate? mene vise nis ne boli. vidimo se sutra i nadam se da ce nam reci da opet dodjemo u subotu po nase blastice :P
Eto i mene. Danas konačno primila zadnji gonal, večeras štoperica i u četvrtak punkcija. Ako ste mislile da je capka rekorder... ja imam 30 folikula spremnih za punkciju :shock: :shock: :shock: . Uopče vam ne moram ni pričati koliko me je strah i sva sam luda i nervozna. A najgore od svega toga je kaj mi je dr rekao da ovaj ciklus nećemo sigurno raditi transfer nego sve kaj budemo imali ide na smrzavanje, jer on eto kod mene s ovim brojem folikula nakon punkcije očekuje i više nego sigurno barem neku blagu hiperstimulaciju. A rekao je da bi se sa transferom ta HS mogla jako raspojasati. I sad sam jako žalosna zbog svega toga, ali možda je i bolje tako. Jajnici me rasturaju i stvarno su jaaaaaaako veliki. Treba negdje i smjestiti 30 folikula. Oooooo da samo u pola bude jajnih stanica ja sretna i zadovoljna, a onda za mjesec-dva idemo po eskimiće. Nadam se prije njihovog ljetnog godišnjeg
Svima :* :*
amyx draga drz se! junacino nasa!! :* :heart:
znam da sam skroz bezveze sto vec razmisljam o vv a imala sam et u subotu u cita u splitu... nekako nemam filing da ce ista od ovoga biti.... pa sam vas htjela upitati daju li oni anesteziju pri punkciji? ja sam imala pomalo dramaticnu punkciju u cita usprkos anesteziji - 3 folikula na desnom jajniku mi nisu uspjeli izvaditi jer su bili jako visoko pa su odustali da me ne ozlijede. sad se te boli sjecam kroz maglu (hvala ti boze na anesteziji) ali ne znam kako bih to izvela da me nisu pinkuli. mozemo li platiti ako to nije obuhvaceno vv paketom?
amyx A kao nije dovoljan 1,5 gonal... :mrgreen:
I kao rastu sporo... :lol: Pa treba to nahraniti..... :D :D :D