Što nam je s emmom?
Printable View
Što nam je s emmom?
i ja ću isto ~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
Pinky prvotno napisa
pinky nadam se u ponedjeljak da će biti trocifrena :D :love:
Pinky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak da se beta lijepo udupla. Sretno draga moja. :* :* :* :*
emma9999 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas lijepo iznenadiš. :* :* :* :*
Pa dobro DI STE VI????? Ja se spakovala za bolnicu (to je trajalo :mrgreen: ), u ponedjeljak je dan D. Cili dan od nervoze tamanim jagode i trišnje, dobila sam i lagani osip i neki smečkasti iscjedak čudnog mirisa :? Ne znam trebam li se zabrinut oko toga? Ali već čujem Poljaka "Nije to ništa" pa nek se oni brinu za to kad dođe vrijeme. :mrgreen: A pošto ni ovdje nema nikoga, najbiolje da se vratim svojim jagodama i trišnjama. :bye:
Emma9999, Pinky :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Denny želim ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sreće! :)
Ja odmarala živce i nisam navračala često...
nažalost draga Denny nemam šta pisat informativno :nope: pa samo ćirnem, a za sutra ti želim sve najbolje i brz oporavak :* :* , sve će proći ok mislit ćemo na tebe :heart:
draga denny, da ponediljak bude super dan i tebi i meni :* :heart:
Cure sretno!!!!!! :* :* :* :* :*Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Pinky, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
Denny,
ja sam u Salusu bila na laparaskopiji (dr.P. i dr.Š., skinuli endo. cistu i miom).
U svakom slučaju, mislim da je pametno da si se odlučila za njih.
Znam da te strah - ali ne brini, u dobrim si rukama.
Svim curama,
:*
rozalija, Blekonja, bublica3, TwistedQ, Pinky, IRENA456, Kontra... cure, hvala vam svima :*
Pinky draga, sutra kad dođem sebi i svratim na Rodu, neka se sve trese od smajlića za tebe i emmu9999.
Eto, idem ja pa u Božje ruke i što bude. Ljubim vas sve. :* :heart:
sretno denny!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
denny sretno fige držimo!!! :*
Denny, budi bez brige sutra, u dobrim si rukama!!!!! Mislit ćemo sve na tebe ~~~~~~~ :D
:bye: samo da pozdravim sve moje drage curice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za buduće uspjehe i lijepe bete :love: :* nadam se da ću stić na kavicu s vama sljedeći put ;)
Ciao drage moje, nadam se da ste mi dobro. Šaljem vam svima puno~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba :D
Emma za beturinu ~~~~~~~~~ :*
Pinky za veeeliku betu ~~~~~~~~ :D
Denny za ~~~~~~~~~ Poljaka i Šparca da obave dobar posao!!! I za dobar oporavak!
Blekonja ~~~~~~~~~za uspješnu dijetu i sve šta ide s tim!
Irena ~~~~~~~~~ da riješiš probleme i da dobiješ malog :saint:
Kontra ~~~~~~~~~~ za malog Irca :D ili Irkinju :lol:
Madonna ~~~~~~~~~~ sretno :)
I da MPO u Splitu krene alla grande!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :D
bublica je sve rekla.....da ne ponavljam, svima velika :* i vjere u sebe!!Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
Denny sretno na operaciji,cuvaj se iza meni se dosta toga izremetilo posli operacije :heart:
Pinky :D da se beta popne do neba
emma :cekam:
Blekonja,bublica,twisted,pinky,kontra,rozarija,the girl,nea ,ordep,emma,denny,irena puno :* :* :*
gugi,prima,madona vas sam zaboravila :* :* :*
pala na 14.4. opet biokemijska :cry:
ajme!!! žao mi je! ali znaj da ćemo biti sve mi nagređene kad tad!!!Citiraj:
Pinky prvotno napisa
:love: :heart:
aaaa pinky, draga, sta da ti kazem... drzi se... :taps:
Pinky :love:
tako sam se nadala draga pinky da će to biti to....drž se nekako :love2: doć će i tvoja mrvica na red. :* :love:
pinky žao mi je draga moja :cry: :cry: :cry: .
Drži se bićeš ti nama ubrzo MAMA. Od :heart: ti to želim.
aaaajme pinky :no: žao mi je iskreno od :heart: , baš sam se nadalaCitiraj:
Pinky prvotno napisa
drži se, virujem da si down sad, ali mi smo uz tebe uvik imaš pp
:* :love:
Denny, onda kako je prošla operacija u Salusa? jesi li nam dobro i šta su rekli naši dragi dotori?
stvarno mi je žaj Pinky al ne žalosti se :love: doć će i tvoj dan sigurna sam :*
cure :* vi ste legende :love: :heart: hvala
Pinky, :love2:
Samo se tribamo još malo strpiti i bit ćemo mame.. :*
Cure moje ŽIVA SAM, A MIOMA NEMA VIŠE! :D
Trajalo je dva sata, prvo je dr. Š radio histeroskopiju, a onda dr. P miom i još neke stvari. Evo me sad odmaram u sobi, na infuziji, imam veliki rez preko cijelog stomaka i ne mogu se micat jer užasno boli, ali sam presretna jer me Šparac probudio sa rečenicom - dušo, sad ti je sve savršeno u redu. :D Nema cista, mioma, endometrioze, polipa - ničega! SVE JE SPREMNO ZA BEBICU!
:saint:
Nemam riječi da nahvalim cilu ekipu ovdje u Salusa, od doktora do čistaćice, svi su super. A posebno naši dr P i Š. Ne samo da su napravili odličan posao, nego nikad nisam vidila Poljaka u tako nježnom izdanju, drugi čovik. ;)
Draga Pinky, danas kad su mi P i Š zajedno radili UZV pola sata prije operacije, ti si im taman javila svoju betu. Ako ti to išta sad znači, oba su bila baš tužni, posebno Šparac, a onda i ja s njima. Šaljem ti veliki virtualni zagrljaj i drži se draga. :heart: :love:
bas mi je drago da je sve proslo super :love: :*
ma krasni su nasi dr s i dr p
zao mi je sto cu ih spletom zivotnih okolnosti morati napustiti i poci na vv :cry:
mislim da cu ipak u cekanju novog stimuliranoga pokusati jedan prirodnjak u cita.
ali sad kad sam opet svecano nezaposlena, ne znam mogu li si priustiti sve ove inekcije iz svog dzepa ponovo...
Draga Denny rekla sam ti da su oni Dream team!!! Drago mi je da je sve prošlo u redu a i očekivala sam da će tako biti!
Aj lipo nam se oporavi ;)
Veliki pozdrav :)
Denny :* :* :* :* :love:
Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
evo bublica je rekla sve što bi i ja baš se :D :D :D što si se riješila tih podstanara i sad možeš konačno prema svojoj bebici, odmaraj nam se lipo i oporavi se što prije!!
:love: :*
Pinky :love: , ja jos uvijek vjerujem u nas sve...jednog dana bit cemo MAME, mislim da ide jedna pjesma, "nebo voli strpljive", pa se eto nadam da onaj gore ili vec gdje je sve vidi..... valjda ce spoznat da smo mi sa svim ovim iskustvom predodredene biti posebne mame....
Denny, sad kad je tijelo spremno, nadam se da ces sto prije biti mama :heart:
Svi ostalim curkama, puno :love: , posebno emma9999, za koji ne znam da li je negdje sretna, pa to ne stigne sa nama podijeliti...
Moja slijedeca nada biti ce na jesen...do tada se nadam zajednickoj kavi...
denny draga tako sam sretna što je ssve dobro prošlo i želim da što prije dođeš do svoje bebice :love:
evo mene curke moje, emma je samo malo :evil: na sve ove izbrisane, zaključane teme i jer više ne znam di šta da napišem, ali to ne znači da nismo u kontaktu..ipak smo čakulanje preselile na sms ;)
ne znam koliko je vezano za temu, ali ja ću isto ovdje da napišem da je moja beta pozitivna i da je :zaljubljen: tu
:sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :sing: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D