-
pišem ljevom rukom dok zlato spava na desnoj, zato isprika na brljotinama.
hvala svima. još se učimo na svašta pa nemamo cajta pisati i čitati, ali vam moram šapnuti da sad ZNAM da sam rođena da budem majka mojoj kćeri isto kao što je ona baš stvorena zato da bude kći svojojh majci.
stvorene jedna za drugu- bez sumnje!
a tat5a je jedan i jedini i samop naš tata!
pusa svima od mene , tine i najponosnijeg tate
-
sretnim i ponosnim roditeljima velika :*
:love: :heart:
-
ma bravo zvrkici!!! cestitam!!!
-
jooooj, rascmoljila sam se!!
Čestitam vam još jednom - uživajte u svojoj savršenoj obitelji! :heart:
-
:love: :heart: :heart: :heart:
-
Zvrkica :D :D :D ČESTITAM mami i tati!
-
-
Još uvijek mi je sve nekako nestvarno, a osmjeh ne silazi s usana! Da kažem da nisam umorna lagala bih! Ali to je tako slatki umor!
Morala sam napisati u dnevnik o Putu života! dok mi ne sihlape detalji, ali mislim da će to ostati dovijeka u meni! Svaki miris, svaki zvuk tog dana!
Evo tu sam opisala ukratko doživljaj rođenja
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...129123#2129123
:love: :love: :love:
-
-
-
Čestitam na prekrasnom porodu i prekrasnoj maloj princezi. :heart:
-
-
Draga od :heart: čestitam tebi i TM a maloj štrumfeti želim ogromnu dobrodošlicu i šalje joj puno :* :* :* :* :* .
-
Tek sada sam vidjela, stoga saljem veeelike cestitke tateku i mamici i puuuuno pusica maloj ljepotici!
-
Čestitam! :D :D :D
:heart:
-
čestitam i to od srca :heart:
šteta samo što nas je dosta s ovoga foruma preselilo na drugi podforum protiv ovog zakona. Ne stignemo ni čestitati jedna drugoj na vrijeme....... :(
-
Čestitam, predivan avatar :D !!
-
-
Zvrkice dobro nam došla a mami i tati čestitke od :heart:
-
Čestitam!!! :D :D :D
Avatar je :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
-
čestitam od :heart: :D :D
-
-
još jednom čestitam
avatar je čaroban ... :zaljubljen:
-
Slažem se s Kadaunom...zbog ovog zakona o MPO-u ne stignemo pratiti i ovaj pdf, i tek sad vidim koliko novih bebica imamo. :D
Vama, ponosnim i sretnim roditeljima, ČESTITAM od :heart: , a maloj zvrkici šaljem puno :* .
...avatar je stvarno čaroban ... :zaljubljen:
-
-
-
Veliki pozzz mom prvom pdfu na ovom forumu. kad mi je moja cimerica iz petrove rekla gdje da se obratim za info o svemu nisam se skidala sa foruma i još uvijek sam ovisnik o njemu, ali sam se pomaknula na teme 0-1, a uskoro , ljudi moji!!!!, na 1-3. kako vrijeme prolazi.
iduči tjedan idemo na prvi RODITELJSKI SASTANAK u vrtić :)
srce mi zatitra od same pomisli.
jednom sam davno plakala od tuge na jednu običnu crtu, a sad mi suze naviru koliko sam sretna što idem na RODITELJSKI SASTANAK!
i još malo je 1.ročkas , a ja već smišljam kakvu tortu ću napravit. PSSSSTTTT- ovo je tajna- bit će leptirić!
Svim curama želim da čim prije dođu do svojih leptirića!!!! Pusa svima
-
sandra, prekrasan post, ~~~~~~~~~~~~~ za malog zvrkića i vas roditelje.