Prekrasno, puno hvala! :heart:
Printable View
Prekrasno, puno hvala! :heart:
Hvala vam svima na komentarima, u ime nas oboje, mene i supruge.
Pisanje ovih priča nam je pomoglo da se zajedno podsjetimo na taj dan, i da si još jednom potvrdimo kako je dobro što smo se odlučili na porod kod kuće.
divno :heart:
:love:
Priče su wow - pogotovo tatitna i tim više što je medicinar.
to je tako.... tako..... ! Nemam riječi! :heart:
Hvala
:heart:
Prekrasno !!!
ovo je fantastično i veliko hvala što ste to podjelili s nama. nemam druge riječi, sve su suvišne :heart:
plakaaaaaat ću :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
... prekrasno ... :zaljubljen: ... predivno... tako stvarno i dirljivo...
ovo obavezno ide muzu na citanje, nekako imam osjecaj da je i on, kao nazalost mnogi, u stanju vjerovati doktorima ma sto rekli i napravili i kad za to nema opravdanja... i kad nekad kazem da zelim roditi bas onako kako je radjala moja baka - dobijem ovo :shock:
... i da, jos nisam mama... radim na tome da budem :) , a ovakve me price toliko ispunjavaju i snaze...
HVALA vam oboma od :heart: , cestitam na prekrasnoj obitelji!
nebo i zemljo, otvorite se, ako su se dvoje medicinara odlucili na ovakav porod, onda to moze samo znaciti da se nazire svjetlo na kraju dugog i mracnog tunela i da ima nade da ce se stvari promijeniti na bolje!
:heart: :mrgreen:
cestitam na odluci, neizmjerno se veselim kad god cujem da je netko izbjegao okrutni žrvanj bolnickog poroda na hrvatski nacin, neka nam je sto vise ovakvih prica, a vasa je stvarno posebna! :heart:
koliko je proslo od poroda?
sad kad sam se prestala "derati",uzimam si u zadatak podjeliti Vašu priču s što više ljudi!
oborena s nogu,a medicinar :* :love:
hvala!
XCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
Zanimljivo, poucno, a malo sam se i nasmijala :heart: