ma trudna si, a ak te tolko brine i zanima lijepo trkni do dezurne ljekarne i rijesi se muke. il odi spavat da ti prije dođe jutro :) .
Printable View
ma trudna si, a ak te tolko brine i zanima lijepo trkni do dezurne ljekarne i rijesi se muke. il odi spavat da ti prije dođe jutro :) .
nažalost ne mogu do ljekarne... predaleko... al nekako ću uspit izdržat... a baš mi dragi jutros govori- ljubavi nešto su ti se sise dosta povečale... ja stala i gledam ga,nemogu virovat...
a koji su ti inace simptomi pms - a ? mene samo tocno dan prije glava jako boli - mislim da je cak migrena i kad je nije bilo to mi je bila jos jedna potvrda da m nece doc.
a samo bi me malo sise bolile, i to malo- ne toliko da nebi mogla spavat na njima...a ostalo ništa nebi imala...
nis, javi sutra, al trudna si. a kaj ti mislis dal jesi?
a viruj mi da neznan ni ja sama šta da mislim... volila bi al se neželim ničemu nadat...
nisi se ni stigla nadat, bebica je vjerojatno vec tu i lijepo te zeza.
hehe, zeza mene test na trudnoću...čudno mi je to sve- svi ti simptomi, i sad kad je još taj test pokaza čudno nešto...više nezmam šta da mislim :(
bus vidla sutra!! aj javi i sretno. al mora bit plus, il si opasno zabrijala - al to mi je smijesno isto - pa nemres si umislit da ces povratit od krastavaca il da nemres spavat na trbuhu od bolova u cicama, po simptomima koje si navela trudna si 100 %.
ma kad sam vidila da vadi krastavce, odmah mi je osmjeh bia od uha do uha jer ih obožavam, al kad sam čula njihov miris,meni je došlo slabo, i za povratit,svi su pitali šta sam problidila tako... nemože se to baš umislit...a ja na to i zaboravim, dok eto jučer to nisam doživila, pa noćas stomak kad me počea bolit-trčala sam na wc mislila da sam mengu dobila...al nema je još...vidit ču sutra
Mislim da je ipak početak T :heart:
Jedva čekam sutra da napraviš test ;)
a jesi li pročitala šta je bilo sa testom
čuj bilo je rijetkiiihh sluačjeva gdej je ženama i trbuh rasao od silne želje da budu trudne, tako da je sve moguće.
ali ja mislim da si ti trudna. joj i ovako kad te čitam i meni sve više raste želja, ja sam stalno u odluci biti ili ne biti.
i sad ni ja nemam stvari, ali izgleda zbog policističnih jajnika, iako te ciste imaju par milimetra, i nadam se da mi nece radit probleme kad pokusam ostat trudna- ups. malo OT. :mrgreen:
Najbolje da sutra ponoviš pa nam javi!!!!
sretno, da bude kako želiš!!
Jesam, čitala u napetosti :mrgreen:Citiraj:
tea0501 prvotno napisa
Ne vjerujem ja baš nešto pretjerano testovima. Meni je par dana nakon kašnjenja M bila blijeda crta, ali je postojala.
Sutradan je beta bila lijepo visoka oko 1063 :D
Danas je tu moja L :heart:
Slušaj, sve je moguće, ali ja sam nekako optimistična i jedva čekam da se javiš s konačnim rezultatima :love:
cure da vam javim da nema još menge...al moram vam nešto reč...jutros sam se šokirala- zove mene frendica i govori da ona želi imati bebu , a njen dragi to još neželi, i kaže ona meni da će ga ona zeznit (kad ga bude oralno zadovoljavala da će ona dopustit da joj svrši u usta i da će tu spermu izbaciti na ruku i prenijeti dole), ja sam joj od šoka poklopila slušalicu...
a test? bas si na lijep nacin zeli zacet bebicu.........
nisam radila test-pričekat ću do sutra. a nije normalna...i još ona meni opisivala kako to misli izvest-kako će ona otrčat u wc, i to prenijet doli i malo dignit noge u zrak- o majko moja... kad je to moj dragi čua smija se 20 min. a ja ostala u šoku, posli je zvala pa se izderala na nju kako može vatat tipa na taj način... i onda me još pita jel mogu tako zatrudnit-al sam joj ja rekla da neman pojma, da me takve gluposti ne zanimaju
Baš me zanima što je, u neizvijesnosti sam :mrgreen:
Pitam se što bi tvoja prijateljica rekla djetetu kako je nastalo???
Iz maminih usta :roll:
evo sam sad primjetila malo na papiru krvi, al me uopće ne boli stomak ka za mengu...joooooj...to sam joj i ja rekla- a ona meni govori- ti pametuješ, lako je tebi kad tvoj oće dite, moj neće pa moram nekako zeznit ga. a neka radi šta oće...baš me zanima oče li joj uspjet.ptanje je jel može tako ostat trudna
a reci joj da pljune u injekciju pa nek si uštrcne, pa će reć djetetu da je dijete iz štrcaljke...majke ti kakve ideje :lol: :lol: :lol:
a si ju pitala malo šta ako ju tip ostavi??
ja eto sad dobila duphastone da izazovemo menstruaciju koja neće da sama dođe, i onda ćemo molit boga da to ne bude imalo utjecaja kad budemo radili bebu :( . al dobro to je opet OT.
A joj a tebi isto nije lako, sto simptoma. nadam sed a ćeš što prije saznat na čemu si. :)
baš sam je zvala sada, i pitala jel su njoj sve na broju, šta da ostane trudna i da je onda momak ostavi,i onda ostane sama sa djetetom-a ona je rekla-ma neće, on će to lipo prihvatit... i onda mi je još rekla da joj ja dam savjet kako da utira tu spermu doli... al ja sam joj rekla da se neželim zamarat sa njenim glupostima...da imam ja i svojih briga, ja nemogu virovat šta svašta padne na pamet ljudima...
Padne, padne ljudima svašta na pamet.
Pitanje je kako ćemo mi kao okolina na to reagirati.
ja sam njoj rekla-kako če tvoj dragi na to reagirat kad čuje-reći će da si ga privarila ako zatrudniš, jer čovjek koristi zaštitu, a ako kondom ne pukne ne postoje šanse dazatrudni s obzirom na to da koriste kondom od početka- on neželi riskirat...al ona to ne shvača...i onda mene još napada da sam ja ovakva i onakva da je ja nemogu razumit... a šta ćeš
negde sam procitala da kiselina u usnoj duplu ne pogoduje spermicima te ne mogu preziveti taj njen pakleni plan :lol:
pardon duplu= duplji
rekla sam joj ja kako zna da može sperma ostat u istom stanju ako se nađe u ustima, a ona je meni rekla da se informirala i da može ali da to treba učniti brzinski...sve sam ja nju ispitala a neka joj...ako će izvodit te svoje gluposti neka, ja joj neču pomagat...pa da onda kažem ditetu posli kako je nastalo
cure da vam javim da sam dobila mengu sinoć... ovaj mjesec krećemo ponovo... :/
Da idući mjesec poskakujemo :DCitiraj:
tea0501 prvotno napisa
Javi nam :love:
hoću, hoću... i to kad mi je frendica javila onu glupost šta planira, toliko sam se iživcirala da me počeo stomak bolit... imala sam osječaj da ču je dobit...al nema veze...malo popričala sa dragim i odma se bolje osjećala... doć će moja bebica kad se najmanje budem nadala
:( a dobro bit će drugi put.
izgleda da ćemo počet u isto vrijeme, ( ja ću prva :lol: ) i ja sam pričala s dragim i donijeli smo odluku da bi mogli krenut sljedeći mjesec kad mi se srede stvari.
hehe... nadam se da će bit uspješno i kod mene i kod tebe... a oli si i ti mengu dobila
Obvezno nam se javljaj, a ja ti želim već idući mjesec jedno malo srce koje će kao ludo kucati ispod tvog srca :love: :heart:
hvala ti, i naravno da ču se javljat. za 10 dana krećemo u akciju :D , valjda neču morat duuugo čekat da se primi
puno srece tea i točkalica!! U akciju!! ;)
hvala ti, valjda čemo imati sreće pa ugledati + napokon
nadam se da će uspjet, sad slučajno saznam da moguće da imam povišen prolaktin (zbog isjedka iz bradavica) i da to može ometat. tako da molim boga da moje cistice i prolaktini ne ometaju moje želje i da ja ne razmišljam o tome nego da uspije ako i prvi put bez poteškoća!!
teice sretno!!
uf, koliko OT :P
vidit češ da ćeš uskoro i ti ugledat veliki +...sretno i tebi... kad će tebi bit plodni dani
a pa moram sad pit tablete da izazovem trenutno uspavanu menstruaciju, i onda bi ju trebala dobit u roku od par dana, i onda još 14 od menstr. hmm....pa otprilike mislim oko 3-4-5. 07. ..ovisi kad dobijem
ajme tako mi to nestvarno zvuči da sam konačno odlučila......a ja kao bi ne bi, al jedino mi je to napameti tako da nema se šta čekat :D ....ja to mogu, ja to hoću...
naravno da možeš i hoćeš...sve će to bit u najboljem redu. ja se za 10 dana bacam na posao... mislim i prije al tada pogotovo...jedva čekam ugledat +... :bouncing:
super.....
:D
samo opušteno!!
sretno!!!