Sad sam pročitala članke iz Večernjeg i Jutarnjeg i dala i svoj komentar,stvarno su neki ljudi odurni ali moraju svugdje ostaviti svoje "cijenjeno" mišljenje
Printable View
Sad sam pročitala članke iz Večernjeg i Jutarnjeg i dala i svoj komentar,stvarno su neki ljudi odurni ali moraju svugdje ostaviti svoje "cijenjeno" mišljenje
evo jedna informacija kako je to u praksi u njemackoj. 2 E se vracaju, a mislim preko 38 god se vracaju 3 (mogu sutra provjeriti). a smrzlica vracaju vracaju cak i 3 ili 4 ako je losa kvaliteta. ako vas nesto zanima pisite pa mogu sutra nazvati kliniku i tocno pitati. nadam se da sam vam pomogla. zao mi je sto je tako u hrvatskoj i sto vam politicari jos vise otezavaju. ako nekome treba pomoc i zeli isprobati nesto u njemackoj slobodno mi se javite pomoci cu koliko mogu.
Definitivno postoje "službeni" komentatori. Pratila sam komentare na sve članke vezane uz MPO u zadnjih par godina i bez imalo zadrške mogu izdvojiti dežurne, u našem slučaju, neprijateljske komentatore!Citiraj:
ina33 prvotno napisa
mislim da je karmen bila odlicna na vijestima rtl-a. :heart:
ne zelim biti nepristojna, ali ministar je :shock: :shock:
posebno mislim da je dobro da karmen nije "nasjela " na lopticu "konzervatizam" vs. "liberalizam", jer je to cista demagogija. koja ministru pri tome jako dobro dode, jer onda ne mora objasnjavati ne ukljucenost struke i zainteresirane strane - pacijenta.
uopce da jedan ministra zakon "objasnjava" i podupire argumentima konzervatizma (ili opcenito svjetonazora, ma kakva on bio) je izvan pameti. i ispod svakog intelektualnog i inog nivoa.
zakoni se ne donose da bi podupirali svjetonazor odredenog ministra ili interesne skupine, vec da bi rjesavali probleme, pomogli ljudima i regulirali na najbolji moguci nacin (u ovom slucaju) postupke mpo-a u smislu dobrobiti za pacijente.
i kao sto netko rece, ako netko osobno kao pacijent ima odredene ograde zbog svog religioznog stava u odnosu na zamrzavanje, donaciju ili slicno, moze osobno odluciti te postupke prilagoditi svom svjetonazoru, odnosno ih odbiti.
naturati svoj svjetonazor drugima, jest nesto sasvim drugo.
cure, odite pred sabor. i demonstrirajte. :)
mozda da odemo s traktorima pred ministarstvo zdravstva? to ocito jedino pali u ovoj zemlji! jer na markov trg ne mozemo, zabranjeno.Citiraj:
seni prvotno napisa
ma salim se naravno, ali da cijela ova situacija nije toliko tragicna bila bi komicna.
Pratim sve, nešto me ugodno iznenadi, nešto naljuti, a nešto rastuži.
Ništa mi nije bitno, samo da sve bude u našu korist, a komentari drugih, ma briga me, samo im nedaj Bože da moraju s nekim bližim prolaziti ovakvu borbu i patnju :(
Ne smeta meni ni izraz umjetna ni potpomognuta, nikakav izraz me ne smeta, neka si to zove svatko kako mu paše.
Smeta me samo što neuki ljudi, nepismeni i površni raspravljaju o ovakvim stvarima, dajući loše i bezobrazne komentare.