Ma nose, kako ne. Puno su ugodnije od najlonskih dokoljenki.
Printable View
Ma nose, kako ne. Puno su ugodnije od najlonskih dokoljenki.
Meni se stvarno čini da ne nose, ali evo počet ću gledati. Ionako već slikam cipele na muškarcima i šaljem mužu, pa mogu i ženama buljiti u stopala :mrgreen:
Meni su pamučne čarape, osim na tenisice, kao što rekoh odavno nepojmljive.
Ja uglavnom nosim cipele-tenisice, za starije gospođe da ne kažem babe. Npr Ara https://www.mass-shoes.com/zenska-ob...7753&brand=Ara
ja isto nosim te pamučne čarape ili po zimi dokoljenke
ja skoro cijelu zimu provedem u pamučnim dokoljenkama, na obične čizme razne
opskrbim se u Calzedoniji krajem sezone kad su snižene, taman čarape za rođendan budu
ali mima to da uslikaš morale bismo se stvarno dobro poznavati, ne vide se baš
na ove cipele koje si linkala i ove koje je peterlin linkala isto bih nosila pamučne, i to šarene
ima pamucnih i tankih, sa raznim dezenima
Kako, a ovo: https://www.tradesy.com/i/zara-black...-m-b/24278942/
To mi uvjek tako dobro izgleda na pisti, a tako žalosno kad probam doma...:lool:
Da se netko mom djetetu ruga radi čarapa ili bilo čega drugog u vezi odjeće, bome bi me čuo.... Bit će da to dođe s godinama - male bebe i stare babe, kakva sam i ja... :-)
Ali kad bolje razmislim, ja sam u srednjoj školi (maturanti 1980) nosila odjeću vrlo sličnu kao sada, samo nisam nosila kreatorice (cipele) nego sajmonice - ovakve: https://footwearnews.com/2017/shop/s...er-200-443594/
Istina, bilo je i u ono vrijeme "šminkerica" koje su komentirale način oblačenja drugih ljudi i zgražale se nad nečijim izborima, ali za takve smo imali naziv koji vrijedi i danas: kokošinjac :-P
peterlin djeca su okrutna. rugaju se. s razlogom ili bez
Joj pa nisam ja to rekla mami ;)
A nisu se meni prijateljice zločesto rugale, samo su mi rekle da odrasle žene nose najlonke, a ne pamučne čarape.
I bome si to ozbiljno shvatila!
npr. mojoj kćeri je prijateljica rekla da joj je osnovnoškolski ruksak previše bebast za srednju školu, nije to sad neko zločesto ruganje, više prijateljski savjet.
A joj pa nismo potrošili 100 eura za ruksak, nismo niti 50.
https://www.google.com/search?q=inch...C-L5XaN3-vqqMM
Evo ja volim jako inch2 cipele, imam ovakve sa slike i ne bi nosila na njih najlonke nikad. Na fine mokasine ne nosim nista. Balerinke su mi bezveze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
oooo, sta sam ja sve cula ili mislila o odjeci/obuci u srednjoj skoli, posebno za 'starije' zene, misljenje srednjoskolki ne bih uzela za modni postulat
evo vecina se ovdje ne bi slozila s miminim prijateljicama
najlonske dokoljenke su mi uzas i nosim ih samo kad moram na cipele koje ih bas traze - salonke u mom slucaju (na hlace), od studenog nadalje
u svim ostalim, kad je cipela sportskija (a one linkane tu ubrajam), nosim pamucne carape i/ili dokoljenke i uzivam
ne volim ni tanki hulahop, isto nosim samo kad moram
puca brzo, nikad ne mogu naci boju mog tena, ili su mi pretamne, presvijetle, presjajne ili izgledam kao les
s crnima je malo bolje, ali i to izbjegavam
samostojece su meni samo za spavacu sobu
inace mi spadaju, rade one ruzne pregibe na mom zamamnom bedru :lol:
i osjecam da mi fali materijala do dupeta
zimi puno nosim haljine i suknje, ali onda biram guste hulahopke
ispod hlaca nikad, uf
zivile gleznjace i cizme i ispod sarene carapice :heart:
Ja isto na sve gležnjače i čizme nosim pamučne čarape, a ako nosim balerinke onda imam neke stopalice (ali najlonske). Ako nije jako zima nosim često i na gležnjače pamučne stopalice, pa se do hlača vidi goli komadić kože.
NAjlonke nisam obukla preko godine dana, ako ne i dvije... ne znam koja bi bila prilika, ako je zima obučem pamučne tajice ispod šosa/tunike, ako je ljeto ne nosim čarape. 99% vremena ionako nosim hlače a ispod njih ništa...
Počet ću voditi statistiku o čarapama kakve žene nose! Do sad sam vidjela dvije, obje hlače i najlon čarape, jedna salonke a jedna cipele na vezanje tip tenisice. (kao moje)
Ja sam sigurna da će ta statistika pokazati da žene u 100% slučajeva nose najlonske dokoljenke.
Možda i nisu dokoljenke. Mogu biti i najlonke, a mogu i samostojeće.
Ja isto isključivo nosim pamučne čarape. Ak se baš zimi odlučim na haljinu/šos, opet imam pamučne čarape, neke deblje tajice i gležnjače/čižme.
Imam egipatsko stolapo - to je ono s najvećim palcem od svih prstiju, tako da baš jako derem čarape. Koji blam sam doživjela u Istanbulu - a poslije sam skužila da sam zbog hodanja uzela neke cipele koje nikad ne nosim, a one su imale neki šav na palcu pa su mi dodatno uništavale čarape. MM i djeca su umirali od smijeha, a cipele su nakon putovanja završile u smeću
Naravno da ne možemo :zbunj:
Misliš?
Petak :mrgreen:
istina, mršavo stopalo svašta trpi...
Mislite da trebam uzeti u obzir da je petak? Casual day i to?
ne nego je petak i na forumu se napravi tema od svake */&%
a nisam primijetila da je to slučaj samo petkom ;)
Što se tiče žena koje ne nose pamučne čarape, sjećam se kad mi je baka slomila kuk. Tad sam prvi put vidjela da nosi prave obične čarape. Bilo je kao da sam nakon 12 godina života dobila potpuno novu baku.
Ja čarape nosim na tenisice i obuću ispod koje se ne vide, ali obične čarape, ne volim dokoljenke. Ne volim ni one obične najlonke boje kože, to je u mojoj glavi oduvijek neki mama stil. Možda od 5.4. :lool:
Ima onaj topic o najlon vrećicama...a meni su najlonke u istom rangu. Ne bih na noge obula najlon vrećicu, pa i ovo izbjegavam.
Ja kao Peterlin, najlon dokoljenke ne nosim u prvom redu zbog cirkulacije, dok rado nosim crne pamučne dokoljenke na hlače od odijela i ovakve neke cipele: https://www.ixosofficial.com/calzatu...ile-derby.html
Al me zanima što biste na ove nosili: https://www.ixosofficial.com/calzatu...in-maglia.html :)
Kod samostojećih - em sam niska, em sam debeljuškasta, pa mi nije jasno ni do koje visine bih povukla te čarape. Al nisam znala za foru s vlažnom kožom. Mogu opet pokušati.
Što su vama čarape? :) Ja imam sokne, dokoljenke i štrample, a sve su mi to čarape.
Za miminu statistiku, cca 80% nosim pamučne čarape. Nešto sam po novom počela nositi odjeću i obuću za najlonke, al to je - kako Riri kaže, valjda došlo s materinstvom :lol:
(I otkud to ime hulahopke? Najlonke mi je normalno kad su napravljene od poliamida odnosno najlona 80%, prije i više.)