Mi smo uvijek bili popodne i nije nikad bila gužva. 10-tak djece u prosjeku.Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
Printable View
Mi smo uvijek bili popodne i nije nikad bila gužva. 10-tak djece u prosjeku.Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
aj onda, fino. Zaletit cu se, kad tako hvalite. Inace ne volim igraonice, ali mozda mi ova promijeni stav :mrgreen:
A ja si sad zamišljam kak ti i Dea i Petrapanka skup s Miletom i klincima đipate po trampolinima
Ja đipala, i kao što već netko reče-super zabavno, a očito i korisno (naime, muskulfiber samo takav navečer :mrgreen: )
Nisam rekla da ne volim igraonice, jedino što si ne mogu priuštiti pretplatu. :(Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Ali to ne znači da nećemo biti posjetitelji, ali na žalost u manjoj mjeri,i to i moju i moje djece.
Nema trampolina :mrgreen:Citiraj:
yaya prvotno napisa
A i više đipa MM, ja sam nekako trula...
mi bili danas skoro 2h i svidja se i nama i niki!!:D
nije bilo tako vruce, nije bilo ni guzve, sve cisto i uredno, popili zajedno pice u kaficu, osusili mokru kosu prije odlaska kuci...
btw. cijelo vrijeme je netko od nas ipak bio sa njom!!
yaya:hrin:
cathy nisam ja na tebe ni mislila
L.Ellen imaš tam kraj birtije njihove manji dio za kikače do 3 godine gdje skoro nema nikoga ni kada je gužva...a primjetila sam da nije tak popularno jako ni skakanje po dvorcima,pa možeš, u većini slućajeva, s njom skakat do mile volje...
ono što, po meni, bitno izdvaja ovu igraonicu od, recimo, biba je to što se pazi na tu higijenu, što je relativno pregledna i taj fen me oduševio...pametna ideja
Baš sam to htjela pitati, koja je razlika između te igraonice i Biba.Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Inače, mi smo prije par tjedana bili na nekom rođendanu u Bibu i neki mali je tako zvjerski gurnuo Fionu i mlatnuo Floru i to tako brzo i izvježbano da nisam stigla ni trepnuti - stajala sam vrlo blizu, ali između nas je bila zaštitna mreža, pa nisam mogla fizički reagirati, nego samo vikati, a on mi se lijepo nacerio u facu i još jednom lupio Floru.
Kad sam krenula ispod mreže prema njima i pitala ga gdje su mu roditelji, odjurio je u trenu, a ja sam imala pune ruke zaplakane djece (svoje) i nije mi palo na pamet da trčim za njim.
Naravno, roditelji u grupama sjede na kavi i po sat-dva se ne miču od stola, duboko uvjereni da njihovi anđeli ne bi nikad nikog... a-a. :roll:
Grozim se takvih mjesta. :roll:
Sorry na partibrejkiranju. :mrgreen:
Mali info-Bibo je zatvoren do 9. mjeseca-tako mi je rekao striček na porti, mi smo naime najprije tamo pokušali otići, budući nam je to kratka šetnja, ali smo onda završili u Habylandu-sad mi je drago da smo za prvi put odmah pogodili!
Čekaj malo, zar ne radi Bibo u Španskom?
Inače sam upravo u Habiju i kao nešto pametno pišem, ali me ometaju stričeki koji postavljaju klimu.
aha! i ne paziš na dijete..c-c-c moj davore :mrgreen:
al ajd, nek si ti nama klimu izvidio...
bibo ne radi samo onaj na velesajmu..kaktiga zbog godišnjih..špansko, navodno, radi normalno
Da, ja sam naravno mislila na ovaj na Velesajmu :oops:
Upravo sam platio godišnju kartu. Popust je do 15.7.
Jel ima tamo išta za kikiće od 11 mjeseci? :)
Ima jedan dio za malene, mislim od 1 do 3 godine, ali nije ništa spešl, ništa zbog čega bi ja išla, malo loptica, nekakve spužve ..Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
možda nisam bila dovoljno pažljiva, ali, na čemu đipate ako nema trampolina :? plaća se po djetetu ili po osobi koja prijeđe prag? ako odrasli ne plati, a đipa, jel ga netko poslije ganja?
Đipanje po napuhancima, a upad se plaća za derišćad sitnog zuba. Odrasli mogu teferičit kahvu i slično, ali i ne moraju. Klinci moraju biti u čarapama, najbolje ABS sa čepićima, a odraslima je najbolje doći s papučama jer inače nose najlone na nogama.
dipaš po svemu, zapravo po svemu u što staneš, a to je ipak većina sprava.Citiraj:
morska prvotno napisa
meni draže od fitnesa na koji ni ne stignem. plaća samo dijete, nas dvoje velikih se smjenjujemo. i niko te ne ganja. klinci su u čarapama, a mogu biti i odrasli.
evo bili opet u subotu i dobro se preznojili svi troje.
Stvarno je suuuper,ali meni taj prvi i jedini put do sada jer smo bili sami :yes: i đipali smo više nego djete ;) Neznam da bi bila sad baš toliko oduševljena iduči put jer ga se još ne usudim puštat samog kad bi bilo djece zbog naguravanja a i ovako idem stalno za njim :/
Mislim da večina odraslih stane na baš sve sprave i svugdje se može provuć.Kartu plače samo djete a čojvek nas je čak poticao da slobodno idemo na baš sve sprave pa smo i išli(ok jedino se ne stane u mini ljuljačku i onu drndalicu )
Mogu i odrasli nosit čarape.
Gore če se imat radionice i lijepo je opremljeno sa spravicama tj igrama za razvijanje raznih područja, imaju i piano i oko450knjiga....
Na drugoj strani gdije su 3 jednaka prostora za rođendane če se vjerojatno isto imat radionice za velike dok čekaju male- mislim nešto kao književne skupine pa pilates....
Nisam napisala lošu stranu a ta je meni to super dok nema gužve ali neznam baš da bi mi pasalo da se ja za svojim djetetom moram penjat i smetet 10cima druge djece.
Baš su mogli obložit i dva središnja stupa.
U wc-e če se ulazit u čarapama jer su u sklopu-iako piše da se presvlači-a možeš si mislit kak če to funcionirat :/
Na štenge če se vjerojatno htijet penjat 1-2 godišnjaci jer nisu ograđene a vrlo blizu prostoru za najmlađe.
Neznam šta je sa onim spuštenim stropom-jer fali dosta pa kroz te otvore da nebi ulazile t ptice a i propuh je vjerojatno pa ni klime nemože baš funcionirat,a možda su i namjerno pomaknute nebi li ušlo malo više zraka
Malo mjesta za slaganje legiča,ali možda ih tamo baš i ne zanimaju a na ona 2 topa imam filing da če svi htijet :)
Zapravo nemam neke pre strašne zamjerke :trep: i sviđa mi se :D
Mi bili negdje početkom 6-tog mjeseca. Inače smo bili redoviti posjetioci BIBA-koji se po mojem mišljenju jako pokvario (idemo već 4 god.). Nekada su u bibu imali tete koje su pazile na red i normalan birc, a ne one automate, a i sprave su im već ofucane, a ne vidim da nešto obnavljaju, a o WC-u neču pričeti. I tako, pošto je moj mali ovisnik o igraonicama otišli smo u ovu novu i oduševljeni smo. Meni je sve pet osim :shock: cijene i mislim da usprkos svemu bilo bi potrebno par teta ili stričeka koji bi malo pripazili na red, jer recimo nama se desilo da u prostoru za djecu do 3 god. ima puno više djece puno starije nego malih, roditelji ih i vide jer su odmah tu u bircu, ali nitko ne reagira, ali to je već problem našeg mentaliteta. Eto, mi bi tamo išli često samo da su cijene malo niže.
i mi kupili godisnju kartu :D :D :D
Slazem se, ali isto vrijedi i obrnuto. Drugi dio igraonice je za djecu stariju od 3g (lijepo pise na zidicu lijevo), ali opet tamo idu roditelji s djecom mlađom od 3g.Citiraj:
dani1 prvotno napisa
Shvacam da je glupo platiti 35 ili 45kn samo za taj mali dio za mladju djecu, ali opet, ni mladji se ne pridrzavaju pravlia.
Malo podizem temu... Kako je mrak vec oko 5 sati i popodnevni boravak u parku nam vise nije moguc htjeli bi posjetiti neku igraonicu. Kako je bebac jos mali i ne hoda (ali zato je u puzanju neuhvatljiv) uvjet nam je da roditelj boravi s djetetom i da je cisto i odrzavano. Naisla sam na netu na habyland i cini mi se ok. Ima li tko da je bio nedavno? Kakav je prostor za malene? Vidim da pise da se ne smije unositi hrana i pice, jel mogu uzeti bocicu s cajem za maloga i npr bananu? Naravno ne bi jeli na spravama, nego sa strane. Gdje je to tocno na velesajmu, tj na koji ulaz se ulazi? Ima parking?