Sjajne ste! :love:
Printable View
Sjajne ste! :love:
za letak :klap: :naklon:
Letak je odličan svaka vam čast. :naklon: :klap:
Letak je super, nadam se da će doprijeti do onih koji to trebaju čuti
Zna li se sada vec nesto vise o tome kada bi se na dnevnom redu mogao naci Prijedlog zakona o MPO? Kakve informacije je Roda dobila jutros iz tajnistva Sabora?
obzirom da slijedi sjednica o kamionima, ja sam skeptična da će to brzo... doduše do stanke ima još samo 6 sjednica :/
I mene zanima...Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
Letak je famozan!
ukratko
prijedlog zakona o mpo je za sada 18. tocka dnevnog reda
nikakve prognoze kad ce se o njemu raspravljati nisu moguce, o nekim tockama se ni ne raspravlja, a neke mogu trajati 2-3 sata ili cijeli dan
javit cu cim i ja saznam vise
Hm, a pod kojim rednim brojem se nalazi tocka dnevnog reda koja je u tijeku (o nabavi kamiona)? Da li nju smatramo kao tocku br. 1 te nakon nje treba odraditi jos 16 drugih tocaka prije nase 18. ili :?
hvala ivarica
uglavnom bi trebalo biti do 10.07. (koliko sam vidjela na web-u)
da, to je prva tockaCitiraj:
Aurora* prvotno napisa
Hvala ivarica :)
Jos jedno pitanje: postoji li mozda i neki spisak tih 18. tocaka kojeg bi mogli dobiti na uvid?
dnevni red je na stranicama sabora
http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2148
kamioni su crveni, neraspravljeni zakoni su plavi
Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Savršeno !! :D
To mi je poznato i to pratim. Ali neraspravljenih tocaka je, koliko sam ih na brzinu prebrojala, preko 50! Osim toga, ocito je da se o tockama ne raspravlja po redu kako su na toj stranici navedene. Zato sam pomislila, ako je poznato da od tocke o kojoj se sada raspravlja do one nase koju cekamo prethodi jos 16 tocaka, mozda postoji i neki konkretniji spisak.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
nije nam poznato
od ovih 17 koje su prije
4 su jucer raspravljene
za dvije je rasprava u tijeku
7. rasprava je u tijeku
ups, mislim da sam krivo brojala, da je deseta
idem zvati sabor
Zar se ne zna unaprijed koji je dnevni red?Pa moraju se i oni pripremiti za sjednicu.Na netu stoji samo koje su rasprave zakljucene a ne i koje su na redu za taj dan ili u iducim danima. :?
znaju, ofkors
ali ne mogu pretpostaviti koliko ce trajati rasprava po svakoj tocki (to ne moze ni predsjednik sabora), neke su samo potvrde, na nekim tockama koje su prije se ocekuju rasprave, neka s poloprivredom i neka s osiguranjem
dobro sam zbrojila ipak, sad je sedma po redu (ali osma je vec prije raspravljena pa je sljedeca deveta
ali ne znaju dokad ce trajati rasprava o svakoj temi, ne znaju dokad ce trajati sjednica, sinoc je do 7, danas moze do 7, 8, 10...
pratimo redovito i to je to
nas ce iz sabora obavijestiti kad bude 15. na redu (14. je samo neka potvrda i nece trajati)
tako da se stignemo pojaviti
ali za cure iz rijeke nema garancije
ja vas sve nazovem cim mene nazovu i sabora
J a sam ovo naše pronašla pod aktima u proceduri na stranicama Hrvatskog sabora.Ali u dnevnom redu nisam.
:/Citiraj:
ivarica prvotno napisa
moraju se pripremit?
tko
zastupnici???
ma daj :lol: :lol: :lol:
dobro je ak uopce dodju na sjednice
nisi dobro pogledalaCitiraj:
pčelica2009 prvotno napisa
sad je ovaj o poljoprivredi na d.r.
nadam se da ce taj potrajati dugo, mislim da se radi o onih obecanih 1,5 milijardu kuna
kakvo je osiguranje u saboru da se pojavite s toljagama da bar dobiju sta ih spada :x
sorry OT ali trenutno mi je jedino to na pameti
:lol:Citiraj:
laky prvotno napisa
i meni se slično mota po glavi
Shvacam u potpunosti problem dolaska u Sabor tocno na vrijeme i svjesna sam da nama iz Rijeke mozda nece uspjeti.
Zato me zanima slijedece: Mogu li se ja pojaviti tamo usred rasprave, znaci eventualno sa zakasnjenjem i slobodno uci? I da li ce me "vratar" propustiti na temelju moje prijave koju sam poslala preko Rode? Hocu reci, ako ne dodjem zajedno s ostalima, da li je to problem?
obzirom na novonastale okolnosti, pitanje je hoće li se nastaviti sjednice po utvrđenom redu..
ako neće biti rasprava danas ili sutra, onda je tek moguće sljedeću srijedu
brisat cu sav ovaj offtopic
ne bi to trebao biti problem, tebe i auroru cu prve zvatiCitiraj:
Aurora* prvotno napisa
mozes zakasniti, rasprava ce trajati, a do galerije se dodje, ne ometajuc nikog (bas sam neki dan tuda prolazila kad sam isla na sjednicu odbora za rs)
u 3h je nastavak sjednice sabora pa cemo cutiCitiraj:
thaia28 prvotno napisa
brisala sam sve postove na temu sanaderove ostavke, svoj doprinos ovoj temi mozete i mogli ste dati dolaskom u sabor
ostalo cu ovdje brisati
Ok, ja stavih prvi post o Sanaderu, ali isto tako sam se i prijavila da cu doci u Sabor (i da nije mi prvi puta).
Nadalje, ova situacija mijenja puno toga, naravno da da.
I zato nisam htjela negdje drugdje biti off topic vec sam pisala tamo gdje je otvorena tema vezana upravo uz Sjednicu i raspored kada da budemo prisutni.
evo, nije promijenila nista
seks nastavio sjednicu s raspravom o poljoprivredi, kao da su u vakuumu
Da, bas cudno :? . Za trenutak sam se ponadala da ce ova izvanredna situacija ici nama u prilog, ali bojim se da ce se Zakon i unatoc tome provuci kroz iglene usi :( .Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ako bude danas - ja ne mogu ići. idemo mm i ja slavit. ne to što mislite, već godišnjicu! :mrgreen: 5 godina smo skupa :heart:
Cekajte, kako stvari stoje pada nam Vlada, kakva je sad procedura s prijedlozima zakona i sjednicama? :/
sjednicu su nastavili nakon rucka tamo gdje je stala
jos su na poljoprivredi
Ajme, pardon, vidim da ste vec o tome pisale.