-
Evo me. Ne samo da sam se vratila na posao, nego sam cijeli prošli tjedan hodala bez štake jer sam nosila psića na rukama. Jako se razbolio, dvaput operiran u 48 satii na kraju je uginuo i to me je dotuklo. Ovako se loše nisam osjećala ni kad su mi tata i muž preminuli jer sam za njih znala da im nema spasa, a za Bobbya sam bila uvjerena da će se izvući. I bio je ok poslije prve operacije i polako je dolazio k sebi i nalazi sve bolji i onda doslovno u sekundi se okrenulo sve naopako i izgubio je životnu bitku.
Kći je odrasla s njih, a ona je trenutno na godišnjem s dečkom na drugom kraju svijeta i htjela je odustati od puta, ali sam ja rekla neka idu, bit će sve ok. Ja sam s Bobbyem i u sigurnim je rukama i sve će biti dobro. Nije. Sad si ona predbacuje, a bolje da nije bila tu i sve to proživjela. i tak...
Operirana noga je i dalje super. Druga me boli jer sam ju forsirala. Koljeno boli za poludit. Valjda će prestati. U četvrtak ću prvi put pokušati stati s operiranim stopalom bez one specijalne cipele pa ako ne bude boljelo pokušat ću i hodati.
Idem sad odgovoriti na pp. Sorry na kašnjenju, ali zadnjih tjedan dana mi je život pakao.
-
Tanci, jako mi je zao :cry: drzi se!
Sretno u pokusaju oslanjanja na operiranu nogu!!