Super ideja,nažalost se ne mogu organizirati,,,pušem balončiće u Puli
Cure :*
Printable View
Super ideja,nažalost se ne mogu organizirati,,,pušem balončiće u Puli
Cure :*
Stižem!
Pitanje - gdje tocno na Trgu?
Mozda je vec pisao ali nisam skontala...
ja poslala meilove na svoj privatni adresar, već se javilo nekoliko da dolazi.....
hoćemo li pozvati i ljude iz politike da nam se pridruže? Mislim, znam da imaju pametnijeg posla, al možda pisamce...
Dolazi i moja mama! Trebala je ici na hodocasce na Mariju Bistricu, ali samo zbog ovoga je rekla da ce doci na protest. Rekla je da ce imati ili plakat ili natpis "IVF baka" na sebi.
Predlazem da imate i vi!
Sjecam se da sam jednom na ovom forumu procitala kako se neciji muzic/partner pojavio na VV-u s majicom na kojoj je bila hrpa spermica i jedan morfoloski neispravan i na majici je pisalo: It's ok to be different!
Jel znate gdje bi se takvo nesto moglo nabaviti? ...mm za sutrasnji prosvjed na trgu :mrgreen:
I mi isto dolazimo!
Sestra će nam se pridružiti, nažalost roditelji ne zive blizu..
Samo treba reći na kojem mjestu na trgu da ne trežimo!
dolazim
Pratite trag baloncica... ;) :*
Balončiće sam kupila u NAMI na 1. katu odjel igračaka cca 6 kuna dođu.
Tek toliko da znate.
I da sa guštom ću ih puhati.
šteta što se ovog s majicama nismo prije sjetili, mogli smo u print studiju složiti majice s natpisom...sad je malo kasno...za tako nešto...jer je na knap...ali za neki drugi put u svakom slučaju bilo bi dobro
dolazim, MM također ali s malo zakašnjenja a kako i neki prijatelji noće kod nas, dolaze i oni... Moraju, još ih nisam pitala, ali u slučaju nedolaska na Trg nema spavanja kod nas :lol:
:lol: dočekat će ih samo koferi ispred ulaznih vrata :)Citiraj:
Kadauna prvotno napisa
Treba javno pozvat sve ljude da se pridruže, stavit kao vijest u Dnevniku večeras... (nakon izvješća iz Sabora danas)[/b]
Drage moje,
ja bih dosla, ali sutra u to vrijeme cu se oporavljati od punkcije. Na zalost zadnje u mom zivotu. Puneo srece i neka vas vrijeme posluzi
Dunja
sretna kocko, hvala ti :*
Želim ti svu sreću u postupku :love:
Ma nakon ovog svega danas dolazim sigurno. S balončićima ili bez...
Dolazi i MM. Veli da je dobio poziv od Anchi, da će svakako doći kad već nije mogao doći prošli put kad je htela da dođe dojiti dijete na trg. :lol:
i veli
moment glupog osjecanja prilikom puhanja balona na trgu je isto ok - glupo se osjecamo sto nam ignoranti namecu idiotska rjesenja i mi moramo zivjeti prema tomu
ja :heart: MM :)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...ji/441161.aspx
U textu piše u 11h, pa bi bilo dobro poslati mail da isprave! :/
ja na žalost nisam u stanju doći (vidi se iz potpisa zašto), ali u mislima ću bit sa vama :heart:
Nas dvije (ili nas cetvero, ovisi koliko se Kaiju bude spavalo), puhat cemo balone u 12h na pulskoj trznici, kod fontane i time bar malo doprinijeti protestu.
i mi planiramo šeteti Korzom u Rijeci i puhati balončiće! Nadam se da se vidimo
nas troje u osijeku
na index.hr je MM poslao mail da izmjene info i da je prosvjed sutra u 12 sati, ali krivo su naveli i na 24sata:
http://www.24sata.hr/news/clanak/bor...e_id=main_page
tamo piše:
Članovi udruge će danas u podne na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u znak prosvjeda puhati balone od sapunice, simbolizirajući rasplinute snove parova koji ne mogu imati djecu.
nažalost njihov kontakt nismo uspjeli pronaći!
to je vjerojatno sutrašnjih 24 sata
ajoj ja nažalost radim tad ... :(
pa ovaj put neću moći doći, al mislim na sve vas ... :love:
evo cure sa mog fejsa od zastupnika HNS-a poruka pozivnice za njihove clanove
''Goran Beus Richembergh Udruga Roda nas sve poziva sutra, u subotu 11. srpnja 2009. u 12:00, na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu na prosvjed protiv sadržaja Prijedloga zakona o medicinskoj oplodnji, kojim će se još jednom, prije izglasavanja, skrenuti pozornost javnosti na nehuman odnos predlagatelja prema osobama s problemom neplodnosti. Pridružimo im se!''
i još ovo
[b]
''Goran Beus Richembergh at 7:21pm July 10
Trebamo doci u sto vecem broju. Kad sam vidio s kakvim su snaznim emocijama, strepnjom i suzama desetine sudionica foruma na www.roda.hr pratile svaku sekundu danasnje saborske sjednice bio sam najponosniji covjek na svijetu jer sam sudjelovao u pokusaju da se odupremo toj navali primitivizma i nazadnjastva. Milinovic me nije ni u oci mogao gledati''
Djeca i ja sutra točno u podne puhat ćemo balončiće u Karlovcu na promenadi kod Papas bara. :D
i mi dolazimo :D
Gđa Milanka Opačić pridružit će nam se sutra na Trgu upodne :)
ja sam nakupovala tih bočica sa sapunicom za balone, ako netko ne stigne kupit, javite mi se (ionako me znate više manje sve)! :mrgreen:
:D :D :D :DCitiraj:
Gost 1 prvotno napisa
Javljaju se i cure iz drugih gradova, pa evo na jednom mjestu! :D
Popis se povećava... :*
Ajmo cure i iz drugih gradova, javite se, dođite na svoje glavne trgove, šetnice, pokažite da nas ima u cijeloj Hrvatskoj!
Neka balončići lete i iz vaših gradova! :love:
http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewt...p?f=33&t=51357
:D :D :D
I bit će nam lijepo vrijeme!!!! Pa nek svi vide da se nećemo predati i da nam nemogu uzeti nadu i želju....
maloprije kupila baloncica u Turbo Limachu, cca 8 kn. Jos samo da se moji duplici sutra usklade, pa da ih na vrijeme stignem spakirati i eto nas na trgu
Cure iz drugih gradova, slikajte se kako pušete balončiće, bilo bi dobro da sakupimo što više sličica iz što više gradova da pokažemo da nas ima i da imamo podršku! :heart:
I ja dolazim.