Ginger šta češ mu napisat? Treba ga bombardirat s fax-ovima da da otkaz kad je tako ne dosljedan!!! Da mu napunimo sobu fax-ovima! Kad je već blokirao mail!
Printable View
Ginger šta češ mu napisat? Treba ga bombardirat s fax-ovima da da otkaz kad je tako ne dosljedan!!! Da mu napunimo sobu fax-ovima! Kad je već blokirao mail!
Dajte mi pravo da budem roditelj.
Bajs
A on to pravo upravo oduzima svima nama!!!
Od jučer mi ta rečenica bubnja u glavi! Odakle mu pravo da izjavi tako nešto!? :cry: :evil:
TREBA MU NAPUNIT URED FAX-OVIMA DA NE MOŽE UĆ U KANCELARIJU SUTRA DAK DOĐE U URED
Čini mi se da nitko od njih nije računao da je malo što žešće od žene u borbi za dijete i majčinstvo.. :love: svima..
TAKLI SU NAS U SRCE. OVAJ ZAKON ŽIVOT ZNAČI :love: :love: :love:
tražimo ostavku bajsa! Ajmo samo mi to možemo!
Ništa, onda idemo slati faxove ;)
ajmo!
Dali netko od vas s pravne strane zna kako napisat fax odprilike. da nema osnovu za neku tužbu itd
[quote="Dodirko"] Dajte mi pravo da budem roditelj.
Bajs
A on to pravo upravo oduzima svima nama!!!
quote]
:cry:
to samo govori o njemu! nemoj se živcirat, smijenit ćemo mi njega! samo polako! :)Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
OSTAVKA, OSTAVKA, OSTAVKA ministra bajsa :yes:
CURE - SADA - komentirajte tu vijest na mail: glas@rtl.hr!!!!!
SADA!
poslano
Sad sam ga gledala na vijestima fuj :evil: :evil:
Mislima da ako ima imalo morala da bi se trebao ispričati svima nama jer nam onemugučuje da postanemo roditelji, ako to nije u stanju nema šta više raditi na funkciji koju obnaša.
Nije da time može povratiti učinjeno ali bar da donekle ublaži to što se pokazao tolikim licemjerom i gadom
Trebali bi mi svi ovdje priupitati ministra Bajsa jednu stvar. On govori o svom pravu na privatnost. A glasat će za Zakon koji tu istu privatnost NAMA oduzima. Prije postupka ja i vi dragi moji ćete morati našim dragim doktorima dokazati ili odgovoriti na pitanje da li ste (smo) u braku. Smatram da je to moja privatna stvar!!!!!!!!!
G. Bajs ponovo za sebe želi jedno, a za nas nek' bude nešto drugo. Ministre Bajs, i mi želimo privatnost!!!
I neizmjerno mi je drago što je g. Bajs, odnosno njegova supruga, uspjela od prve, jer nikome, pa ni njemu ne bih poželjela da na putu do bebe mora proći toliko puno postupaka i da silno poželi imati barem jednog smrzlića...a bebe još nema...
Tiki_a :love:
Poslano:
Subject: Kad srce kaze dijete, ne kaze Hrvatska!
Ministre Bajs,
svakako ste u pravu kada dajete primjedbu da je oštečena vaša privatnost, ali poštovani ministre kada u svom privatnom žiivotu radite jedno, a u službenom propagirate drugo i time ne trepnuvši degradirate sve veći broj osoba koja se bore sa neplodnošću (njih 18% od svih parova koji se odlučuju na obitelj) jedino što se sada može tražiti od vas je vaša ostavka.
I tako redom, svima onima koji svojim dizanjem ruku odlučuju o nekom zakonu, a kada se zavjese spuste rade upravo suprotno (jer, kao, nekome vrijede zakoni a nekome ne) - vrlo jednostavno riješenje problema: TRAŽIMO OSTAVKU!
Vaše licemjerstvo se mora kazniti ostavkom!
Jedna od onih koji se bore sa neplodnošću ...
Martina123 dali si poslala fax-om??
Ne, nego na mail od RTL VIjesti, na njihovo pitanje sto mislimo o tome!
Ja nemam fax.. :(Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
svi političari su javne osobne, dakle, kao takvi su svuda u svijetu pod povećanim praćenjem javnosti
... kada bi naši političari živjeli ono što propovijedaju...mi ne bismo bili tu gdje jesmo
krajnji slučaj bezobzirnosti i neosjetljivosti i licemjerja
ali zene i gđa. Ledinski iz Hrvatskog srca HSS-a :heart: :klap:
Evo, samo da samu sebe citiram :mrgreen: :
A pitam se gdje su bile žene HSS-a u srijedu kada je malo falilo da zakon prođe?! Sva sreća da su ostali bez kvoruma. A što da je prošao?!
Danas ne bi čuli niti A od žena HSS-a niti bilo koga drugoga. Mi bi lupali glavom u zid, a svi ostali bi se pokrili ušima i pravili mutavi! Čast izuzecima koji bi i tada bili uz nas...
I ja sam sad poslala pismo na mail od rtl-a i zahvalu Vecernjakovom novinaru
i stvarno sam sretna jer mijenjamo našu budućnost, USPJELI SMo :D :D
:D :D
:D :D JES!
da ponovim i za druge curice..Citiraj:
martina123 prvotno napisa
Citiraj:
aenea prvotno napisa
XXX
Vecernji, trenutno je na anketi:
Da (11950 glasova) 50.11%
Ne (11899 glasova) 49.89%
Ukupno odgovora: 23849
kometirala na glas@rtl.hr :D :D :D
DOLJE bajs :D :D :D
Meni je ovo ne samo sramota, već i jednostavno NEVJEROVATNO.
Ne ide mi u glavu u kakvom mi to svijetu živimo. Sramota.
Kako takve budale nije sram pogledat se u ogledalo???
samo kratko i jasno : MINISTRE SRAM VAS BILO :evil:
Strasno!!!!!!!!Citiraj:
sweety prvotno napisa
Također, ministar Bajs ocjenjivan je u anketi Večernjeg lista te smo otkrili da su neki korisnici pribjegli i hakerskim metodama te postavili skriptu koja je tijekom cijele noći "klikala" po anketi. Zbog toga nećemo objaviti rezultate.
Vidi sto mi javlja:Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
Damir.Bajs@mint.hr
Mi smo upravo na tu adresu slali i normalno je prošlo.
A MM si je i opet dao oduška na Petirkinom blogu. :lol: To mu je ispušni ventil
evo sam baj baj bajs ministru poslala mail
aaaa i meni javlja da nije prošao.... ako doznate pravi mail javite
Pa bilo je malo čudno kako su se kretali glasovi-prvo jedan pa drugi.Citiraj:
martina123 prvotno napisa
Uopšte nije bilo nekog logičkog slijeda.
Ma mene to niš ne čudi.
Svi su oni o.d.u.r.n.i dvoličnjaci i besramnici!
FUJ!
Odrvatno je u kakvoj zemlji živimo, stvarno nas smatraju maloumnima!