I laku noć gospodine milinoviću, spavajte dok možete, a vama gospodine bajsu želim da što skorije poželite još jednu bebicu.
Printable View
I laku noć gospodine milinoviću, spavajte dok možete, a vama gospodine bajsu želim da što skorije poželite još jednu bebicu.
Irena zovi ujutro Poljaka, makar na mob, on će valjda znat šta smiš popit. Ajme drži se i nadam se da nije ništa strašno, tj. da neće utjecat na postupak i da će brzo proć. Tuži milinovića! (njegovo ime od sad pišem malim slovom ko i sunce_m, nije zaslužio veliko!)
Potpisujem XCitiraj:
Denny prvotno napisa
baj baj bajsa će se kćer sramit kad shvati za koju godinu što je tata napravio, a tek onda neće moć mirno spavati!
A milinovića se kćer sigurno već srami!
__________________________________________________ _________
Laku noć cure lipo spavajte, VI ste zaslužile!!! :love: :heart: :love: :heart:
IRENA biće osip od vručine! Vjerovatno će do sutra proć! Laka noć!
A trebao bi se i on sramit nje - jos jedna glupa p...a koja nije uspjela upisat medicinu :PCitiraj:
bublica3 prvotno napisa
bas sam napisala varazdinkama: obzirom na to da je prosvjed organiziran u jeku godisnjih i u svega par sati nemojte bit skromni
SVUGDJE se nas skupilo PUNO! Heart
doduse varazdinkama sam napisala da ne budu neskromne pa sam se sad izeditirala na vasem topiku :lol:
A bolje bi bilo da joj ni tata nije upisao medicinu...
plizCitiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
nemojmo tako
nije ta cura nis kriva
aj da ne vrijedjamo ljude koji nisu nista krivi
..danas smo sve povrijeđene a nismo krive.
Tako da ja razumijem bjes, očaj i ljutnju!
Ma znam, sorry, jadna mala, kakvog oca ima (pa i nju je danas uvrijedio, zar ne, i njenu majku)Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Ali nismo ni mi krivi, nismo ih čak ni mi izabrali, a vidi što nam rade...
Sorry, sorry :predaja:
I meni je užasno žao što nisam mogla doći na prosvjed :( . Hvala naddi na obavijesti, ali nisam u Splitu. Cure svaka čast na brzoj reakciji :*
I SRAM IH BILO!
Cure, molim vas link na slike, ako ste fotkale, na :webmaster@roda.hr
ja čekam da mi prija pošalje slike :cekam: i odma ih šaljemCitiraj:
BusyBee prvotno napisa
evo ovdje dvije
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...=1247907886832
http://www.24sata.hr/news/clanak/rod...e_id=main_page
Drugu sam krivo linkala, uglavnom slika br 12 uz taj članak ( maleni na like bike :heart: sa natpisom)
ja sam poslala 3-4 fotke iz Splita :love: :love:Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Bilo je super i baš sam ponosna na sebe što sam bila, eto.
Pepita, ne se ljutiti ni bit tužna. Ja sam imala tvoj broj do prije po godine, al prominila mob i eto više nemam broj. Bit će sigurno još prilika da budeš s nama, jer ti si naša i gotovo :heart:
Moj! :heart:Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
Cure, kome su ostale male škare i crveni marker?
Kod mene su!
Javite se na pp pa vam donesem ili negdje ostavim.
:bye: