čestitam na princezi :D :D :D
Printable View
čestitam na princezi :D :D :D
čestitam!
Čestitam od :heart: !
:D :D :D :D :D :D
Prekrasno!
Uživajte! :heart: :heart: :heart:
Čestitam :D !
Iskrene čestitke obitelji i topla dobrodošlica malenoj odbojkašici (ne znam, meni su one najzgodnije od sportašica :mrgreen: )
Moja bi pedijatrica prokomentarisala "a gdje li ti se je samo tolika smotala" :heart:
O.T. sandra-zvrk, avatar ti je pre-pre-prekrasan!
laky, čestitam :D :D
Laky, čestitam na maloj dugonji :D :heart:
cestitam ti draga laky od :heart:
princezo, dobro nam dosla :D
Draga Laky, čestitam od srca! :heart:
Uživajte u vašoj maloj princezi! :D
Laky čestitam od srca :D :D :D
Čestitam!
draga laky...
evo sve je iza tebe... i tvoja je trudnoća kao i moja bila prožeta strahom, iščekivanjima, nadom....
ali sve je to gotovo.. isplatilo se sve to jer je ulog neprocjenjiv...
čestitam ti od sveg srca.. i tebi i tvom mužu.. a ljepotici, želim dobrodošlicu na ovaj svijet... neka joj život bude kao Bajka....
razmazi ju do neba... to je tvoja princeza :) :love: :love:
čestitam :D :D :D
Laky čestitam od srca na maloj princezi :D :D :D
čestitam od :heart:
Laky, čestitam od :heart: tebi i tvom mužu, a maloj princezi veliki poljubac!!! :*
:D :D :D :D :D
Draga moja, od srca čestitam tebi tvom mužu i malenoj princezi :D :heart:
Tako je lipo nakon toliko godina zajedničke strepnje iščekivanja i nadanja napokon slaviti i čestitati ovako prekrasne događaje :love: :heart:
Srce mi je svakom danom sve veće jer malo po malo sve više mojih suborki nuna svoje maleno :zaljubljen:
Ma nema ništa lipše na ovome svitu od ovoga :heart:
:D :D :D :D laky cestitam iz sveg :heart: tebi i TM
vasoj maloj princezi saljem majenu pusicu
Cestitam! :D :heart:
Čestitke od :heart: !!
Cestitam, laky! Konacno si licem u lice sa svojom dugoocekivanom princezom... Ljubi je i mazi i uzivaj u svakom trenu... :D :D :D
Laky, čestitam :love:
csetitke roditeljima na princezi :D :D
čestitke od :heart: sretnim roditeljima i dobrodošlica malenoj princezi :zaljubljen:
ooooooooooo, već
ČESTITAM, od :heart:
:D :D :D :D
Pridružujem se kolektivnom veselju i čestitam na djevojčici! :D :zaljubljen: :joggler: :klap: :sing: :dancingfever:
laky, cestitam vam od srca na rodjenju vase curice! :joggler:
čestitam od srca :D :D :D i želi malenoj princezi dobrodošlicu na ova svijet :heart: :heart:
CESTITAM na predivnom smotuljku! :D
Uzivajte i veselite se sreci koja ce vas od sad pa nadalje besprekidno pratiti! :* :heart:
:D :D :D :D :D :D :D :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
prekrasno čestitam od :heart:Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Cestitke presretnim roditeljima, maloj princezi svako dobro na zivotnom putu :D :D :D
:D :D Cestitam i ovdje tebi i tm a malenoj zelim dobrodoslicu! :* :love: :heart:
Iskrene čestitke tati i mami a maloj princezi želim nježnu dobrodošlicu! :heart:
čestitke od srca na malenom paketiću :heart:
ČESTITAM!!! :heart: :heart: :heart:
Čestitam! :D :D :D
laky čestitke od :heart:
ČESTITAM!!! :sing: :joggler: