Evo i mene vezane, za vrijeme poroda...sv.duh. prije sad vec skoro 4 godine..
noge su mi vezali, jer sam, navodno, ih instinnktivno stiskala a ne širila
Printable View
Evo i mene vezane, za vrijeme poroda...sv.duh. prije sad vec skoro 4 godine..
noge su mi vezali, jer sam, navodno, ih instinnktivno stiskala a ne širila
Samo se ti rugaj :mrgreen: (jel' me možeš zamisliti, ovako finu i dragu?)Citiraj:
Yuna prvotno napisa
Dođi u Zgb u 3/2010 pa ideš umjesto R gledati iz prve ruke ponovljeno iskustvo.
Vjerojatno neću tad još moći doći jer nisam sigurna jel ću moć tako dugo sjediti. :mrgreen: Osim ako panično ne pobjegnem roditi u Zagreb ili Varaždin.
Meni se samo jedna rečenica motala po glavi: Šta je ovo meni trebalo? :mrgreen:
Pa koliko dugo ja već predlažem da se vratiš? :mrgreen:Citiraj:
Yuna prvotno napisa
Navodno da sam na porodu rekla R da se više nikad neće seksati, ja se ne sjećam, pred kraj je sve u maglici.
Icyoh i yuna, molim preselite se na pp. Hvala.
I ja zgrožena uopće idejom da bi te netko zavezao tijekom poroda, a kamoli da bi to itko doživio. :shock: Strava! Mislim da bi te koji bi to pokušali izvesti (da ne kažem izveli) kad-tad pronašla i osvetila im se prvom prilikom. Ne bi mi umakli! :evil: :mrgreen:
Mislim, grozno, stvarno... :/
I ja sam stiskala noge, ali tijekom kiretaže. Nisam to mogla kontrolirati. Nisu me vezali, već su sestre držale noge.Citiraj:
Shiny prvotno napisa
Sve je počelo kad je doktorica ljubazno rekla da ne mičem guzu jer će mi probušiti maternicu. Do te izjave sam mirno ležala, a nakon toga nikakvim naporom nisam mogla raširiti noge niti svjesno upravljati njima.
je, ruzno i strasno, iskreno nebi bila sestra na pedijatriji za ne znam koju lovu jer to nebi mogla gledat ni radit, ali razumijem te "tretmane". bebe, mala djeca se vezu, npr. rukica ak ide infuzija - po meni bolje to nego da ode vena i da se djete bespotrebno 10 puta pika, il izvuce sondu, ne znas kaj je gore, al sumnjam da i sestre to vole radit. a ovo za vezanje na porodu, nemaju ni pravo i bas ne vjerujem da to netko prakticira.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
jednako, SD, prije cetiri godineCitiraj:
Shiny prvotno napisa
bez komentara, strasno, zao mi je.
Rodila sam 2005 u Rijeci u kadi, napravili su mi episiotomiju, na stolu za sivanje su mi dali bebu koju sam drzala na sebi tijekom sivanja (predivno).
Prije sivanja je dosla med. sestra i zavezala mi remenom nogu na sto sam sokirano pitala sto to radi. Odgovorila je da neke zene nogom udare onoga tko ih siva u glavu. Kako sam kao mala sivana na koljenu i boljelo me sve osim zadnjeg sava, za drugu nogu se nisam bunila, ali mi je med. sestra nije niti vezala, nego samo prebacila taj remen preko noge kako bi izgledalo kao da je zavezano. Doktoricu koja me sivala zamolila sam da priceka da injekcija pocne djelovati. Doista je pazila i nista nije boljelo.