ne kužim čemu se ti čudiš, očito nam je percepcija različitaCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
(osim toga te neke začuđene smajliće ne kužim tj idu mi na džigericu)
Printable View
ne kužim čemu se ti čudiš, očito nam je percepcija različitaCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
(osim toga te neke začuđene smajliće ne kužim tj idu mi na džigericu)
radi se o zafrkancijiCitiraj:
Joe prvotno napisa
polako s đigericom (srećom to je organ koji se obnavlja :) )
a šta bi rekli na
"Ante popiša mudante" pa tako skoro svako drugi koji nas sretne
on se naljuti ali šuti,par puta sam i ja prešutila pa sam počela govoriti
"ljubavi to ti veliki kad neznaju šta bi rekli pričaju gluposti"
naravno dovoljno glasno da me čuju
ima provokacija i provokacija i nisu baš sve za ignoriranje
naravno...Citiraj:
Arwen prvotno napisa
ako ne možeš trpiti, bolje da progovoriš
ovo kako ti odgovaraš po meni može biti u redu ako pri tome zadržiš mir i dostojanstvo :)
Čitav život je borba, i ne možemo se samo tako uvijek prebaciti u zen-stanje.
Ali treba čitavo vrijeme učiti kako ne gubiti duševni mir zbog ljudi koji to ne zaslužuju.
pa ne vičem nego mu kažem normalnim tonom kao kad mu bilo šta objašnjavamCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
samo se on isto naljuti ali ond ga mama poljubi i uglavnom prođe
učim ga ignoriranju raznoraznih provokacija ali mu baš ne ide
:lol:
sad znam što ću reći ako nam se to ikad dogodi. 8)
Moj A izgleda baš kao mali dečkić, pa nam se to nije događalo.
Ali sjećam se da su za mog brata uvijek svi mislili da je curica jer je imao dužu plavu kosicu.
Ovako mi nastojimo.Citiraj:
seni prvotno napisa
E. ima kosu do ramena i da svaki put reagiram i objašnjavam mogla bi u šetnji ništa drugo ni ne radit.
Ali već mi postaje blesavo jednim te istim ljudima govoriti ne, nisam, pa si koji put dam oduška.
Imali smo prošlo ljeto izlet u kratku frizuru (ne skroz) i nije mu lijepo stajalo-bit će zato što sam ga ja šišala :mrgreen:
A zanimljivo, H.-u stoji isključivo kratka (kratka, kratka) kosa a imaju isti oblik glave...
Čini mi se da to ovisi ne samo o obliku glave nego i o kosi, koliko je gusta i kako pada.
Ovo je bio recept moje mame. Ja sam bila njamlađe dijete u njihovom društvu, zapravo prilična mezimica, samo što je kod nas običaj da se odrasli ne zabavljaju baš uvijek s djecom, nego često i na račun djece, jer im je tako slatko kad se ljute, zbune, što li...Taj su običaj imala i dvojica njihovih prijatelja, meni inače oduvijek predragi. Ali bi me znali izluđivat, namjerno i s velikim guštom. Mama se nije baš s njima raspravljala (bar ne preda mnom) ali me je zato redovito podsjećala da je barba taj i taj djetinjast i da šta ćemo s njim, kakav je, takav je, mi veliki i zreli moramo imat razumijevanja. Dugo nam je ostala zezancija: vertexice, izdigni se! I to mi je fenomenalan recept. Bilo je jako korisno za moju samosvijest.Citiraj:
Arwen prvotno napisa
sebastian ima dugu plavu kosu i cesto nas je ekipa po hr pitala istoCitiraj:
CAPPY prvotno napisa
ako pita musko je mu se obratim sa "gospodo, pa to je decko" i obruto, ako pita zensko ja se obratim sa "gospodine"
najbolja mi je ekipa koja ga bombardira uputama da se treba osisati
Em što mi to spada pod maltretiranje djeteta, em što se to nikoga stvarno ne tiče.
Čini mi se da su dečki tu malo više na udaru od djevojčica - kratko ošišanoj curici nitko neće podrugljivo reći "kaj si ti dečko, daj pusti tu kosu!" jer mogu biti razni nezgodni razlozi za takvu frizuru (bolest, uši...) Dečkima se spočitava frizura, ponašanje (nedajbože suza u dečka :roll: ), interesi....