A ja sam negdje onako usput sa pola uha ulovila da će kulminacija gripe biti ovaj i sljedeći tjedan. Nadam se da će do sredine 12. sve biti pod kontrolom. :PCitiraj:
jkitanov prvotno napisa
Printable View
A ja sam negdje onako usput sa pola uha ulovila da će kulminacija gripe biti ovaj i sljedeći tjedan. Nadam se da će do sredine 12. sve biti pod kontrolom. :PCitiraj:
jkitanov prvotno napisa
Ja bih pitala kaj više ne izlaze kuponi u 24 sata ?
Tko je organizator, htjela bih i ja nazvati i pitati neštoCitiraj:
Kavin prvotno napisa
Zovi eventim!
Zvala sam eventim, nema više kupona za popust :cry: idem onda ipak kupiti karte bez popusta, obećala sam klincima.
Ja sam imala sreće da se mali potrudio pa lijepo nacrtao malu sirenu, mickeya i zaslužio 2 ulaznice.
Meni to više znači nego njemu.
Samo se nadam da ćemo biti zdravi na dan predstave.
Držim vam fige, pa da ponosna mama ode sa sinovima na predstavu. Igram i ja jednu nagradnu, ali ne znam da li da čekam ili da ipak kupim ulaznice. Razmišljala sam o ovima za 160 ili 190 kuna, valjda to nije jako daleko pa ćemo dobro vidjeti. Za sada na eventimu ima tih karata.
moja V je nacrtala, a ja nisam poslala :x
mislila sam da je to sve namješteno
čestitam vam monax :D
Trebala si poslati njen crtež, jer onda postoji mogućnost da dobije. Nikad se nezna.
I ja često pomislim da su igre namještaljke, ali već sam imala dobrih dobitaka.
Meni su nagradne igre kao neki hobi, volim skupljati i slati...
isprva sam bila bila uvjerena da ćemo dobiti ulaznice.
Al kad sam vidjela snimku i kad sam skontala da je igra za djecu od 0-18, razočarala sam se da bi iznenađenje poslije bilo još veće kad sam našla njegovo ime među nagrađenima.
Sad molim boga da se nerazbolimo, iako ja vučem prehladu već mjesec dana.
Čestitke Monax i mi htjeli poslati, kad sam provijerila do kada traje vidjela sam da kasnimo 1 dan...
I koje ste karte dobili za koliko kuna odnosno na kojim mjestima.Citiraj:
monax prvotno napisa
Neznam koje su karte, ali one od 250 pa više neželim kupovati sve i da mogu.
A opet i one jeftinije od 80 su skupe ukoliko se loše vidi, mada sam uvjerena da ćemo biti i više nego zadovoljni.
ja i mm bi voljelin otiči na disney sa našim štrumfekom..pa me zanima dali je možda to prerano,tj dali je premali za takvu predstavu pošto ima 1god...
jako voli muziku i ples...
dali se za njega plača ulaznica i dali ulaznica ima još u prodaji??
Da li će izdržat ovisi o djetetu, nisam sigurna da li će izdržat moja dvogodišnjakinja no idemo probat.
A karte? Cure koje su pitale kažu da do 2 god djeca ne plačaju, a da li ih ima provijeri na stranicama Eventima, može i naručiti online, nama su stigle za dva dana
Mi kupili kartu, idemo u nedelju :D
Uspela sam da uhvatim kartu za prve redove, jeste skupa, ali kod nas se ne plaća za decu do 3 godine, pa nam treba samo jedna.
Koliko sam shvatila isti je show, kod nas će biti ovog vikenda a kod vas sledećeg.
Dobila sam i upozorenje od jedne mame čija su deca gledala baš ovu predstavu: kad se u mrklom mraku bude čulo samo tik-tak, tik-tak pripremite decu da će se pojaviti ogroman krokodil. Kaže mi ta mama da je gomila, čak i velike dece plakala :roll:
Javim u nedelju kako je bilo.
hvala na upozorenju :* ,mi se nemremo docekat idemo u subotu :D
Ja samo javljam da je bilo super!!! Evo sad smo došle i Nađa spava snom pravednika a ja pregledavam slikice.
Ona je bila sva u čudu, zabezeknuta, nije baš mnogo govorila, nije htela ni da tapše, ali kad sam je pitala da li joj se sviđa - samo je klimala glavom. Ni jednog trenutka nije tražila da izađemo, bila je pauza i ja sam joj ponudila da idemo ako joj je previše, ali ona nije htela.
Bez problema je izdržala 2h.
I naravno, ona bi na klizanje...
vissnja sta bi s krokodilom?
Mi smo sad vec nestrpljivi!
Bio je veeeeeliki krokodil, ali nije došao iz mraka tako da nije bilo strašno.
Nađa se jedino uplašila na početku, majmunskog plesa u Kralju lavova.
Ako netko slučajno iz nekog razloga prodaje 2,3 karte za nedjelju u 15:00 po povoljnijoj cijeni ;) , neka mi se javi :D
Ja cu se samo nadovezat s komentarom da je to veca spika mamama nego djeci....oni bi se zadovoljili i sa vasim igrokazom sa sjenama na zidu.... bila bi im jaca spika nego nesto sto nece bas vidjet cisto a vi ste masno platili za to......
mi smo kupili karte za subote...
i
mali smo problema prilikom kupovine karata preko eventim-a.
skinuli su nam lovu na pbz-u, ali onda je sve zastekalo i naravno nismo dobili potvrdu o kupovinu. i sada cekamo povrat novca, a karte smo otisli kupiti u dallas.
da li je netko imao slicnih problema?
u svakom slucaju radujemo se svi troje odlasku u zagreb na disney on ice...
A cuj, ja bi rekla da ovako razmisljaju oni koji nisu djecu odveli na predstavu, pa sami sebe ovako uvjeravaju.Citiraj:
Iva prvotno napisa
Pa evo, meni je i to ok razlog da idemo. Mi troje idemo svuda skupa, pa ćemo onda evo i mene, mamu uveselit jako, a njih dvoje idu da ja ne idem sama i zato što ovu predstavu želim s njima odgledati.Citiraj:
Iva prvotno napisa
idemo i mi :mrgreen:
Prvo, nije Rency nego muž. Eto slučajno sjedim pored nje pa komentiramo pa moram se oglasit.Citiraj:
Iva prvotno napisa
Na Čudesno putovanje ne ide mama nego tata s kćeri. I mi smo zastupljeni u odgoju i bavljenju s djecom(koliko god mi šutjeli o tome) :mrgreen:
A sjena na zidu je možda interesantna mom 9-mjesečnom sinu, ali 3-godišnjoj kćeri koja zna o krokodilima više od mame sigurno nije.
S druge strane sam show je inače vrhunske produkcije, svjetska atrakcija koja je prisutna već godinama i sigurno je, što se Hrvatske tiče, u rangu s koncertima velikih zvijezda. Cijena možda djeluje "masno", ali to je više stvar niskog hr. standarda nego visoke cijene. A tu je i stvar afiniteta.
Uglavnom, kćer i ja idemo,kupili smo karte prije mjesec dana i jedva čekamo :D
Eto, sori mame i Rency na uletu
samo se zavaravaj 8)Citiraj:
Iva prvotno napisa
ali eto, ja prva priznajem- jedva čekam :D isto kao što sad u Disneylandu bila oduševljena, ushićena, van sebe od sreće jer sam vidjela Mikija. Ali nitko mi ne može reći da je ta moja sreća bila sebična i neka "spika" za mene a ne za moje 6-godišnje dijete.
Nda, je, baš bi mu bilo fora da sjedimo doma i na zidu radimo sjene- što možemo svaki dan.
Ovo je doživljaj, istina i za roditelje ali posebno za djecu.
I stvarno je licemjerno javljati se ovakvim upadima ne temu- ok, nejdeš na taj spektakl ali nemoj onda liječiti frustraciju na onima koji idu. Na kraju krajeva, ako je i skupo- plaćam to iz svog džepa. :)
A sad pitanje mislim da je vissnja bila- kako je sa unosom fotoaparata? Jel se smije to?
I mi idemo u petak u 19 :D :D
Mi smo bili :D , uzivali podjednako i mama i sin. Karlo me je odmah pitao da li cemo opet da dodjemo, a na pauzi nije hteo da napusti mesto da ga slucajno ne bi odvela kuci. Ukoliko ne mozete da odbijete svoje dete, spremite novac i za kokice koje su negde oko 40-50 kuna, obojeni led ili secernu vatu po istoj ceni. Igracke su od 50 kuna pa na vise.
Uzivajte :)
Mi smo bili :D , uzivali podjednako i mama i sin. Karlo me je odmah pitao da li cemo opet da dodjemo, a na pauzi nije hteo da napusti mesto da ga slucajno ne bi odvela kuci. Ukoliko ne mozete da odbijete svoje dete, spremite novac i za kokice koje su negde oko 40-50 kuna, obojeni led ili secernu vatu po istoj ceni. Igracke su od 50 kuna pa na vise.
Uzivajte :)
kakve igračke?
Od igracaka je bilo, mac Petra Pana, neki stap koji se vrti ciini mi se od Zvoncice, plisane igracke Miki, Mini...Od plastike prelep Miki kojem mi nismo mogli da odolimo :roll: itd...
E da, bile su i bojanke po ceni od 300 din, negde oko 30 kuna...
oo Petar Pan...moje dijete se zaljubilo u PP (da, stalno se smijulji kad ga netko spomene, sva se nekako "izgubi").. i vidim da ćemo pazariti :)
Nigdje ne mogu pronaci informacije o tome sto se smije ponijeti (fotici, voda i sl.) - zna li netko?
Koliko prije treba doci?
takodjer i mene zanimaju odg. na navedena pitanja :)Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
molila bih one koje idu u petak da nam jave kako je bilo...
juhuuu nestrpljivo cekamo subotu...
Mi idemo u nedjelju :D
Ja sam zadnje bila u Areni na Erosu i uredno sam fotkala i snimala koncert sa fotićem, tako da i sada nosim fotić. Što se tiče plastičnih boca, bilo ih je dosta na podu na ulazu kod kontrole, pa sam zaključila da ih se ne može unijeti, jer ih je kontrola uzimala.
Organizatori su dozvolili snimanje i fotografisanje ali samo za licnu upotrebu. Kod nas u Arenu se ne sme unositi voda ili neko drugo pice.
Pa normalno da je snimanje ili fotkanje za moju potrebu, ne kužim :)
a to da se ne smije unositi voda ili nešto drugo za piće je totalna ludost, zamislite klince sa kokicama 2 sata bez vode :shock: , no chance, ili možda žele da dam za čašicu vode 10 kn i non stop hodam po nju u onoj gužvi.
Mi idemo sutra i već se vidim kako se svađam sa onima na ulazu jer ja bez vode sa njima ne idem ni u park, ako ništa prošvercat ću je pa i u grudnjaku :lol:
Vi koje ste bile, što mislite, je li bebač od 16 mjeseci premalen? Kad sam kupovala karte mislila sam da on neće s nama, a sad mi je nekako žao dane ide. S druge strane, bojim se da će mu biti predugo... :/
to obično znači da nemaš profesionalnu opremu. frenda ljetos na U2 nisu htjeli pustiti s mašinerijom, čim sam ga vidjela znala sam da ćemo imati problema. no isprintao si je da to nije profesionalna oprema pa su ga ipak pustili.Citiraj:
ewa prvotno napisa
s time da ne znam sto su organizatori ove priredbe zabranili :saint: