Važno je isto napomenut da Podobnik nema kapacitet za novorođenčad koji su bolestni ili prijevremeno rođeni ili im treba dodatna (specijalizirana) skrb iz nekog razloga - takva djeca se šalju u drugu bolnicu dok mama bude u rodilištu.
Printable View
Važno je isto napomenut da Podobnik nema kapacitet za novorođenčad koji su bolestni ili prijevremeno rođeni ili im treba dodatna (specijalizirana) skrb iz nekog razloga - takva djeca se šalju u drugu bolnicu dok mama bude u rodilištu.
Da... a ja sam u FB platila 550 eur po danu, s tim da je cifra ista nevezano za zahvat... plaća se bolnički dan, pa bila na CR ili samo čekala isti ili nakon njega, plaća se isto.
kolku cijenu vaginalnog poroda naplačuju obične bolnice? podobnikova cijena mi je jaaako hoh
Tamo je sve jako hoch... od pločica na zidu, držanja sestri na dalje. :)
ja sam napisala mimo želje za prirodnim,
nazovi feldbach
koliko znam njihova cijena uključuje to da partner bude skroz sa tobom, da bude u op. sali i kasnije boravi tih par dana dok si tamo. naspram podobnika, skup cr a i sve ostale dodatne usluge, ispadne skoro pa pola cijene :&
Da, U FB partner može biti prisutan i na CR ukoliko je spinalna, za opću ipak mora van... ali nema kupanja, samo vaganje, mjerenje i hitro u skin to skin s tatom.
Ja sam bila hospitalizirana u petak navečer, MD-u ne ponuđeno da spava sa mnom u rađaoni i čeka trudove... jako drže do toga da ti ugode...
vidjela sam i da postoji skin to skin sa mamom u op sali u njemačkoj, imaju majicu koja mama navlači baš za to zove se SectioTop. Nadam se da ćemo i mi to brzo imat :) ali u svakom slučaju vrijedi pitati ako to imaju.
kao žena koja je dvoje djece rodila carskim rezom i nisam imala nikakvih komplikacija, sve je prošlo savršeno, opet ne mogu zamisliti da bi netko platio CR , a nema nikavu indikaciju i može roditi prirodno.
mislim da svaka žena koja je rodila na carski i prirodno ima samo jedan odgovor.
Ispričavam se otvaračici teme,,tek sam sada uvidjela da se radi o priči s poroda, a ja mislila čitajući postove da je tema može li se naručiti carski ili tako nešto ako platiš.:oops: