Ajme meni .. idem sutra baciti posljednji pogled na Lidl :mrgreen: (prije invazije)
Printable View
Ajme meni .. idem sutra baciti posljednji pogled na Lidl :mrgreen: (prije invazije)
btw. ivarica je u pravu, ja sam u Lidl ušla kupiti vino da ga probam a potrošila sam 150 kuna; jedino smisleno što sam kupila je papir za printer koji je stvarno jeftin (a Lea crta po njemu), inače sam kupila svakakve gluposti i slatkiše a vidim bome da ni ostalim sudionicama topica nije strano takvo ponašanje - a koje baš i nije u duhu recesije.
A što ja znam, kad mi se jede čips, odem i kupim Crunchips koji košta 17-18 kn :shock:, pa bi mi se možda isplatilo imati u rezervi koji iz Lidla po 6,50 kn (a stvarno je dobar i više ga ima).
A nije da ne bih rado da mi se ne jedu takve svinjarije, ali eto. :roll:
I da, probali smo smrznute pizze sa šunkom i gljivama, nisu mi ništa posebno, ali ok su. Naravno, i to je junk, ali kad nam se desi kao danas da jednostavno nemamo vremena ništa normalnoga spremiti za jesti, onda nam dobro dođu. :/
Ma meni su te polugotove pizze općenito bezveze , još nisam naišla
na neko ok... što se tiče toga da se hrpa love potroši neplanski , to je
svugdje , ne samo u LIDL-u...
Koliko su tamo tablete za suđericu?
Znaš kaj, mene obično visoke cijene tih 'svinjarija' odvrate od kupovine; to mi je zadnja linija obrane :mrgreen: U Lidlu je i ona probijena :mrgreen:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
30 kom 14 knCitiraj:
chris blue prvotno napisa
imaju 2 vrste , obične 20 kom 15 knCitiraj:
chris blue prvotno napisa
5u1 , 30 kom , 30 kn
kamo nesreće! :lol: :lol:Citiraj:
Vidim da pričate o tabletama za suđericu...pa da vam kažem ukoliko ne znate da je od četvrtka na akciji sol za suđericu. Inače 2kg soli za suđericu dođe cca 9kn, a u četvrtak cijena pada na 6kn. Marka soli je W5. Mislim da je to i više nego povoljno :)
a zakaj ne napraviš ko ja?Citiraj:
smrznute podravkine kore u zamrzivaču, šampinjoni narezani na listiće u zamrzivaču...
paradajz, sir (i ako ima šunka) su uvijek u frižideru.
pizza pečena za 7minuta, s pripremom sve traje samo 15 minuta...
imam još jednu koru, sad mi se jede... :?
obicne su 30 kom, ja ih danas kupila one w5 zuto bijeleCitiraj:
dalmatinka prvotno napisa
onda su ove druge valjda 40 kom
lijena sam sad ići pogledati :mrgreen:
Meni ni to ne pomaže... Meni kad se jede čips, nema toga što će me odbiti da ga kupim. :oops: :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Mi nemamo stalno sir i šunku doma, pa još po to u dućan, pa pripremaj... Danas smo jedva i ove gotove stigli pojesti. :/Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Sad će ispasti da samo smeće jedemo non stop :lol:, ali imamo ludnicu zadnjih par tjedana. :/ Inače smo relativno (ali samo relativno) normalni. :mrgreen:
moja slika? :lol:Citiraj:
Inače što se Lidla tiče, sviđa mi se što je većina proizvoda iz Njemačke. Ok, možda sam snob, ali dobila sam nedavno od mame K-plus kikiriki, a ono proizveden u Kini. Pa fuj. :roll: (Ma nije okusom tako loš, ali eto, snob sam. :mrgreen:)
A danas kupujem junetinu na sniženju u Lidlu - Bermes, a ono junetina iz Danske. :? Što, kod nas nema dovoljno kravica, kud Danska...? :? :lol: (A opet, bolje Danska nego Kina... :mrgreen:)
Pa kako bi mi to pomoglo??? :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Da, to je ta! (narančasti omot) :mljac: )Citiraj:
Ja jučer poslije posla poletila u Lidl po dječje trenirkice za 44 kn - a ono opustošeno, ostala samo dva komada i to jako veliki broj...
Samterice isto za 44 kn, isto nema broja.... Pa kad prije, taj dan je počela akcija!
Tako mi je bilo kad sam išla po čizmice, bila sam na porodiljnom i došla već u 9 misleći kako ću sad na miru birati, kad ono hrpa ljudi grabi iz tih košara, jedva sam uspjela naći broj, valjda su isto bile zadnje...
Pa... akcija počinje u 8, a obično otvore koju minutu ranije i unutra wušššš gro penzosa. Pojačane šanse za naći nešto i kasnije su u Gorici, Jankomiru, možda Labinu :lol:
U zadnje vrijeme mi je zgoditak odlično vino cabernet sauvignon pinotage (Južna Afrika) u BIB pakiranju od 3 litre, spušteno na 50kn :shock:
ja idem na jankomir i jucer popodne kad sam bila nije bila neka guzva, ali ono ljudi sto je bilo bili su na kosarama sa odjecom.
Super, thanks! :*Citiraj:
Dream prvotno napisa
Mene se isto izgledom uopće nije dojmio, prva asocijacija su mi bili oni naši nekadašnji socijalistički dućani. :oops: :lol:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
on topic
trenutno u lidl idem po majonezu ( 10kn piksica)
a i donedavno sam kupovala vrhnje za kuhanje 1l - 14 kn
( ali ga nažalost nemaju više jer nisu dobili novu ponudu za njega - pitala tetu u dućanu :mrgreen: )
i oni keksići slični hanuti - paket 6 kn a fini su jakoooo :P
ajme ove talijanske surle u 3 boje su nevjerojaaaaatno dobre!!!! toplo preporucam!
Što, što, kakve surle? :?Citiraj:
Pinky prvotno napisa
:lol:Citiraj:
pretpostavljam da misli na šurle (tjestenina).
Da, vjerojatno misli na šurlice. Krasno izgledaju, ali su im digli cijenu nebu pod oblake :x . (hehe, čekat ću pred istek roka, kad budu na akciji 8) :roll: )Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
Nisam ni za šurle čula. :oops: :lol:
ni ja :mrgreen:
Bila danas, kupila maslinovo ulje na akciji,...
hrpu svašta nečega a između ostalog i burek koji mi je bio fenomenalan, već dugo nisam jela tako dobar.
Pun, bogat tjestom i sirom, mmmmm mljac
U kojem vi to Lidlu kupujete? Na Donjim Sveticama pola toga nema.
pa ja kupujem najčešće tamo, a povremeno u jankomiru. :?Citiraj:
MBee prvotno napisa
aj ti u romaju na burek, pa se onda javi :mrgreen:Citiraj:
mamaLare prvotno napisa
Hmmmmm...bila sam danas prvi put potaknuta vašim hvalospjevima, možda sam fulala neku prostoriju :?
:mrgreen: nisi
vidi se da je recesija
u dobra vremena je ovakva navala bila na temu o Mulleru
sad je Lidl preuzeo primat
Davno sam ja jela pravi burek :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Daj se probaj sjetiti kako se zove, baš sam znatiželjan.Citiraj:
Lady Grey prvotno napisa
Pitala ja glavnog i (ne)odgovornog terminatora pive, veli on ovako:Citiraj:
Davor prvotno napisa
- pšenični Graffenwalder u konzervama od pola litre; nije uvijek dostupno, nažalost.
- Graffenwalder (svijetli) u flašama od pola litre (ne obični u konzervama, veli da taj baš)
- Finkbrau (svijetli) u trbušastim flašama od 0,66l.