wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule
a72 za js~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cvijet_ck :D :D :D čestitam
Printable View
wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule
a72 za js~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cvijet_ck :D :D :D čestitam
eh zaboravila sam napisati stigao je krevetić i MM ga je jućer skolopio
nije mogao izdržati... a nisam ni ja :mrgreen:
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~go go go
1. mj.2009
nikka – prirodno (nakon 2XAIH, 1XIVF Merkur-VV)
mromi30 – prirodno (nakon 3 ciljana sa klom, 3 AIH, 1xIVF prir, 1XIVF stim)
viva – prirodno
životna želja – AIH sa klom SD (nakon 1XAIH)
Rotty – ICSI stimulirani Maribor (nakon 1xICSI pol Vili, 3XICSI pol IVF)
2. mj.2009
soraya – IVF CITO
Lidali – prirodno
mimi3 – 1. ICSI prirodni VV
Lambi – 2 stimulirani (nakon 1xIVF stimulirani bez transfera i 3XIVF prir
kiara – ICSI stimulirani Petrova (nakon 1X stim, 1Xklomifen Petrova)
3. mj.2009
maja8 – 2 FET CITO (nakon 4XIVF Petrova, 1XIVF
sreca – IVF stimulirani Prag
taya – IVF 3 stimulirani VV (nakon 2X stimulirani VV)
Maye1982 – IVF stimulirani VV
dorica – 4 ICSI stimulirani VV (nakon 3X ICSI VV)
sretna35 – prirodni IVF VV
Demi – 2 AIH VV(nakon 1 AIH)
Andream – FET VV(nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lezanka – 1 ICSI stimulirani Postojna – Ljubljana
manchi - stimulirani IVF SD
zisu – 5 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X IVF, 1X ICSI missed, 2X ICSI - KBC Ri)
Ordep – 3 stimulirani ICSI Graz (nakon 2X ICSI Cito)
I dora – klomifenski ICSI KBC Ri (nakon 2X stimulirani IVF, 3X prirodni klomifenski IVF)
darci – prirodno (nakon 1X stim. IVF, 1X stim. ICSI, 1X prirodni IVF)
ika – stimulirani IVF SD
4. mj.2009
Pandora Aura Monroe – 1 stimulirani ICSI - VV
Mika.kika – 1 ICSI – Pronatal Sanatorium – Prag
Marinci – stimulirani ICSI – KBC RI (nakon 1 IVF)
Melina… - 2 AIH
Katarina2 - FET VV (nakon 1X IVF, 1XICSI)
BAKY – 1 ICSI Cito
keksolina – IVF stimulirani Prag
5. mj.2009
ANA100 - FET Petrova (nakon 2X ICSI)
Nina Z – stimulirani IVF VV (nakon 3 AIH, 1X prirodni IVF)
pinkbunny – stimulirani IVF Vinogradska (nakon 5 IVF, 1 stimulrani beba 2008, 1X stimulirani)
Samosvoja – 9 stimulirani ICSI (nakon 8 stimulirani ICSI )
Emma9999 – 2 ciljani Split (nakon 1 ciljani Cito)
Tinaka - stimulirani IVF SD
geta – 12 ICSI Brisel(Nakon 11X ICSI)
mala2 – stimulirani IVF SD
6. mj.2009
sarjevo - prirodno
kofer – 2 ICSI Vinogradska (nakon 5X AIH, 1 ICSI missed ab)
rikikiki + Andro-gen - 9. prirodni ICSI Vinogradska (nakon 3xstim., 2xklom., 2xfem., 8xprirodnih ICSI)
Tončica007 – 1 AIH KB Osijek
rijecanka77 – 1 IMSI Beč
darcy – prirodno (nakon 1X AIH, 1 prirodna T missed ab)
ineska111 – FET VV (nakon 1X IVF)
ana- - 1 stimulirani IVF VV
Sanja79 – 1 stimulitani ICSI Gent
ajvica – 1 stimulirani ICSI Vinogradska
kontra – prirodno
Katarina – 2 AIH VV
mami68 – 2 AIH (nakon 1X AIH, 3X ICSI)
milo dijete – IVF Petrova (nakon 4X AIH)
7. mj.2009
gugi32 – 2 stimulirani ICSI Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET )
Matovila – 1 stimulirani IVF
Tibi – 1 stimulirani ICSI VV
leeloo77 – stimulirani IVF Prag (nakon 2X AIH)
Srki – 2 stimulirani IVF KBC Rijeka (nakon 4X AIH, 1X IVF)
dani39 – 1 stimulrani IVF VV (nakon 2X AIH)
Mummywannabe – stimulirani IVF Prag
osijek – 1 ICSI Petrova
mala zvončica – 1 IVF Petrova
thegirl25 – 2 FET Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET)
BubaSanja – 2 stimulirani ICSI SD (nakon 1X ICSI, 3X AIH)
dančica – 2 AIH (nakon 1X AIH)
paola - FET Vili (nakon 26 IVF)
8. mj.2009
thaia28 – prirodno (nakon 2X stim., 1X klom., 4X prirodnih ICSI )
Andrejaaa – 3 stimulirani ICSI Vili (nakon 3X AIH,3X prirodnih ICSI, 2X stimulirani ICSI)
Ane80 – prirodno
9. mj.2009
smaja - prirodno
martina123 – stimulirani ICSI Maribor (nakon 2X AIH, 2X IVF, 1X FET)
slavonka2 – prirodno (nakon1X ICSI)
cvijet_kc – prirodno (nakon 3X stimulirani ICSI, 2X prirodnih – neuspjele punkcije) :D :D :D
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
vjestica – 30.09
Čekalice (F)ET
metkovk@ 17.09
a72
Čekalice punkcije
wewa – 19.09
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Kika83
Pikalice
magi7
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
Miss July
ici
On-GO
sbonetic
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ljetne bebice
Deja2, vesnare, nellyxy, ive25, miška, ANKARA, Anđela77, tini, dim, Ninana, zubica, belinda7, marti_sk, kinki, skandy, ondie, mia, njumi, EditaR, fritulica1, ninatz, ia30, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, mijumiju, zelimo_bebu, TAMARA27, Suzanaab, Acitam, trunčicabalunčica, curka, iva7, sreca, Blekonja, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, RuzicaSB, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, missy, ponedjeljak, amly, vikki, beba, Shanti, Andreja, mala garava, rozalija, maya1982, sany22, Elena, tia_16, s_iva, H2O, zvjezdica, molu, Mariel, Vali, nini, Tayra, BHany, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Mali Mimi, Kate32, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ameli, Draga, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, rahela, Glorija, SUZY75, nirvana, tisa, Jill, Orline, Dadica, Reni76, TwistedQ, bublica3, Bea, nina09, amyx, Dodirko, Pinky, Gabi, miška, bambus99, ZO, BLIZU, Jelena, Rene2, marta26, gianna, mišicalara, bony, Natalina, nina1, ines31, Dim, Capka, zuzu, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Cannisa, gupi5, Kraljica18, Šiškica, Joss, Jelenkić, Dusica1, mimimuc, nokia, maca2, marta7, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., Biene, mrnjica, Tikica_69, viky, gargamelica, Klara, regina78, tiki_a, Čupko1, strike, ivica_k, Ksena28, pimbli, Gizmos, nataša, ž od milivoj73, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, pčelica2009, Bebel, taca70, Coolerica, Ogla, Karla 1980, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, Vinalina, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko
cvijet_kc :D :D cestitam
wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
vjestica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
aurora*, a72 :klap: za JS i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum
Dodirko, tiki_a, tikica69. vikki, ksena28, gabi, ici, fatamorgana, Bebel, Kadauna, rozalija, sbonetic, magi7, ivica_k, ZO i sve ostale koje nisam nabrojala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :love:
a72 17 JS! :shock: Pa to je fantasticno! Neka se sad lijepo oplode, a zatim jos ljepse podjele ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nestrpljivo ocekujem vijesti iz laba!
vjestice pa vi ste odradili dugoocekivani AIH! :D Obzirom da nam je isti DC, a po svemu sudeci i O mozemo i test raditi tamo negdje u isto vrijeme...
wewa drzim palceve da stoperica odradi svoje i da na punkciji dobijete lijepi broj dobrih jajanih stanica!
magi7 ne daj se smesti ni sa cim i samo hrabro na punkciju :love: . Jos samo tu minuticu-dvije treba izdrzati i onda slijedi tulum!
sbonetic u kojoj fazi si ti sada sa svojim postupkom?
pirice malena vam je pravi secer. :zaljubljen:
To i mene zanima! Do sada sam vjerovala da je prava stvar cekati razvoj zametka do stadija blastociste i bas ne znam kako da protumacim stajaliste da je bolje ici na transfer vec 3. dan i tek eventualan visak pustiti da se razvija do 5. dana, da bi se blastociste samo zamrznule. :?Citiraj:
magi7 prvotno napisa
I jos nesto mi nije jasno. Nama je receno da ce vjerojatno raditi ICSI. Unatoc dobrom spermiogramu i unatoc dobrom broju pridobivenih JS. Zasto radije ICSI, nego IVF? Ima li tko kavu idej?
martina123 ti si rekla da su vama izgleda takodjer radili ICSI. Znas li iz kojeg razloga?
Ja sam ti sada na kontracepciji i 25.09. počinjem s suprefactom i prestajem piti kontracepciju 30.09. i čekamo M kada dođe počinjem se pikati....još malo i ja krećem!
wewa, draga, mislim na tebe. Porast ce folikuli do subote, znaju oni malo zezati, pa opet bude hrpa js na punkciji.
Saljem milijun vibri (samo ne znam naci znakic na tastaturi)
:heart:
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~
isto i mene interesuje :?Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
Citiraj:
a72 prvotno napisa
I mene to zanima. Meni je isto to rekao doktor, pa sam ja mislila da sam nešto krivo shvatila, a onda mi je jedna cura sa foruma rekla da je njoj rekao da ako ima malo jajnih stanica da se vraćaju 3 dan, ako ih je više ide se do blastica. :?
za wewu i njena jajašca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a72,wow :shock: ,koja brojkica,ma to ce biti tulum samo takav!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vjestica za dobitnu kombinaciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
magi7~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve super prodje,bez bolova,a doktor stvarno ima njeznu ruku
sbonetic~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za pocetak zadnjeg postupka
za sve curke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
e da,u vezi vraćanja zametaka 3. dan,ni meni nije bilo jasno zašto se vraćaju 3-dnevni zametci,a svaki put sam imala 8 stanica. Reš mi je uvijek vraćao 3. dan zametke,a ostatak je bilo ostavljeno da vidi koja ce stanica ici do blastice.(nažalost ni jedan put nismo imali kaj za smrznuti)
Evo, cure, sad su me zvali 15 oplodjenih :trep: , a za et ce mi naknadno javiti, da vide kako se sve to sad razvija,mada su mi na dan punkcije rekli da praktikuju 3. dan ali sad su rekli da ipak vidimo (valjda je veliki broj pa nije rizik da se ceka i 5.dan).
A72, sretno, odličan rezultat :D !!! Di si ti ono u postupku?
a72 ajme super.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
a72 :bouncing: Izvanredno!
haahahaa, najezices se kad ti kazem (znam tvoj stav :mrgreen: ) klinika LIFE, Podgorica, CG.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Mislim da je Tayra bila kod njih, ali sse ne javlja pa ne znam kako je kod nje bilo.
uh, bas sam sva uzbudjena oko svega, ako bi npr doslo do hs, da li bih ja to vec osjetila,jos se samo toga bojim, mada sam skroz ok, nema nista sto na to ukazuje,provjerili smo i e2 i sve je bilo ok.
a72 :D x15
wewa ~~~~~~~~~~~~~
i svima još puunooo ~~~~~~~~~~~
:*
a72 :D :D :D super rezultat!!!
:heart:
a72, svaka cast! :naklon: Koliko ti ono imas godina? 22? :mrgreen: Dobar tulum u labosu zelim! :DCitiraj:
a72 prvotno napisa
Nego, ja nisam nikad cula za tu kliniku? a72, mozes li malo vise napisati? Mozda da otvorimo novi topik: Potpomognuta u Crnoj Gori (sad se moze :yes:)?
BTW, sad ce nas i Srbija i CG presisati u MPO-u, zahvaljujuci Milinovicu i sviti.
:DCitiraj:
thaia28 prvotno napisa
Ma, di ću se sad iz perspektive Cro zakona na išta naježit :love:! Ništa ne znam o njima, možda su dobri i možda Hrvati i prema njima krenu. Sretno :heart: !Citiraj:
a72 prvotno napisa
E, da, za prevenirat HS pij 2 l tekućine dnevno...
a72, držim fige za dalje! :love:
ma nece ,fritulice, presisati,nema sanse-to ti je jedna mala klinika, ali u mom nekom krugu poznanika imaju jako dobra iskustva pa sam se za njih odlucila, osim toga i zivim u cg ,pa mi je najblize.
a nece taj mrak sa milinovicem traja ti dovijeka :evil:
evo link za kliniku http://klinikalife.com/index.php/sr/...ci/o-ljekarima
a kako ste se obradovale , na trenutak sam vec povjerovala da sam trudna :mrgreen: , pazite cure da ne tresnem na zemlju :/
a72 :D :D :D :D za stanice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za blastice što više njih :heart: :love:
Citiraj:
Deja2 prvotno napisa
X :love:
wewa, draga... znam da vjerovatno nisi u mogućnosti vidjeti ovu našu podršku. Sjetila sam te se onako kako sam i rekla ;)
i šaljem ti milione vibrica direktno do Maribora brzinom sunčeve svjetlosti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 :love: :heart: :*
Izgledaju simpatično, a bili kod Vlaisavljevića na naukovanju... Još nek krenu na blastice i super:).Citiraj:
a72 prvotno napisa
ina33 molim te prokomentiraj malo ovu tvoju misao u vezi blastica. Sta si zapravo mislila s recenim? Ja bas razmisljam zasto Res ne ide na blastociste, pa mi mozda sine. :)Citiraj:
ina33 prvotno napisa
cvijet_kc, čestitam! :D
Aurora, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wewa, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a72, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje! Baš sam gledala malo ovu tvoju kliniku. Kakve su cijene (nema ih na sajtu)?
Vali,
Vec sam slala jedan pp o njihovim cijenama pa cu iskopirati, to je ono cega se ja sjecam:
A cijene, pa evropske mogu ti reci, kao i kod drugih, ako ne i vise :
folikulometrije 70 ukupno za sve, pa koliko bude trebalo
punkcija 80
ICSI 1560, klasicni IVF oko 1200 (tu su lab,spermiogrami itd)
anestezija 120
et 80
zamrzavanje mislim oko 300 eur, nisam sigurna
a72 bravo :D :D
Svima :heart:
vjestica, bravo za odrađeni AIH i ~~~~~~~~~za +
magi i wewa, za lijepe js~~~~~~~~
sbonetic, za uspješnu pripremu~~~~~~~~ :saint:
Aurora~~~~~~za uspjeh u u Postojni
Kako je lijepo kad ima akcije, konačno :D
Pa mislila sam da će valjda svi oni (Reš, ti Crnogorci) naučit kako se ide na blastice kako to Maribor lijepo radi i kako su to naši (:cry:) bili radili. Maribor ide na blasto već s 4 jajne stanice i onda još pitaju zašto je skuplji Maribor od Reša - u tome je dio odgovora. Kultura blastociste je svjetski trend jer se tako bolje vidi koji od embrija ima potencijal za život, ne treba ih vraćat tri, dosta je jedan ili dva za ženu koja nije 40+ itd. Blastocista je već odavno "in" u svijetu..Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
curice moje drage da vas :bye: i pošaljem najveći :* na svijetu, nisam puno za kompjuterom zadnje vrijeme jer ne mogu sjediti baš , pa izbjegavam.
za jesenski vlakić do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~čarob nih , trudničkih vibri za sve
svim trudnicama, mamama i njihovim bebicama veliki :*
i za sve :love: :love: :heart: od nas dvoje :heart:
E, i mene malo šokiralo to da Reš ne ide na blastociste, mislila sam da nudi sve stvari vezano za IVF. Vjerojatno on to tako ne kaže, ali čini mi se da žene koje su kod njega bile nisu uspjele doć' do blastociste, dok u Mariboru jesu. Radi se onda o tome da mu je lab lošiji od mariborskog, plain and simple. To mi je ozbiljniji zez, nego bilo što drugo. Vezano za njega postoji navodno i neki trik s anestezijom - nekima obeća, a ne da, tako da pazi na to, krkni nešto protiv bolova, ne znam daje li šta lokalno (one neke premaze dolje koji isto smanjuju bol), ali navodno ima laku ruku pa ne boli, imaš gore na Privatnima više da ne offtopičarimo.
Doduše, ja se još nadam da će me netko demantirat za Reša i blastociste da sam to krivo shvatila :love:.
i ja i ja :( :( ne da mi ga se niti nazvat i narucit :(Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Potpisujem i dodajem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za planove naše tiki_a :love:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa