Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
ameeeee kako slatko, a mučnine iš iš :*
Printable View
Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
ameeeee kako slatko, a mučnine iš iš :*
:heart:Citiraj:
Blekonja prvotno napisa
Čestitam :heart:
Evo nas dvoje...
Mučnine su prošle....napokon.... :D ne skroz, ali sada se to da izdržati.... :dancingfever:
Beba lijepo raste, krvna slika odlična...imamo čaki i viška željeza (24)...što nije baš jesno nikome jer prenatale nisam mogla piti kao ni ostale vitamine jer sam ih odmah izbacila van... :oops:
tek sada ih uzimam redovito...valjda je bilo dosta zaliha u organizmu do 13 tjedna....
Ako nekome može pomoći mene su spašavali mentol bonboni, i to oni zeleni bez omota, prastari... :lol:
Napokon smo išli malo doma u Slavoniju i tako sam si napunila baterije jer su nas naši dočekali ko cereve...
Baš je lijepo biti trudna... :sing:
I od sveg srca želim svim čekalicama da što prije dožive trenutak da i one imaju malog anđela pod svojim srcem... :saint:
Plakala sam neki dan kada sam vidjela koliko vas je na VV-u a mene nema, falite mi... :(
Ponekad poželim da dođem gore samo da se družim i da malo posjedim sa vama....
Volimo Vas sve.... :love:
:* slavoncice!!
:love: za malo srceko u tebi :heart:
uzivaj u trudnoci i nemoj previse razmisljat o nama na VV... ali malo mozes :)
Slavonka2
neka si se ti nama nauzivala doma :love: a ocekujemo te na sljedecoj ZG kavici, tad ces vidjeti mnogo cura u postupcima ili u cekanju ili mamica iz svih klinika pa tako i VV.
:*
:love: :heart:
:heart:
OBAVEZNO dolazim na kavicu... :D :D :D :D :D
Na prošloj su me prale mučnine, pa nisam baš bila najbolje društvo... :oops:
Ali sada ću doći da se malo družimo... :love:
slavonka2 ja sam tijekom trudnoće u više navrata svraćala na VV vidjeti oba tima: tim pacijenata i tim liječnika i uvijek mi bilo super, ovih dana kada je gore opet sve u zamahu tako bih rado otišla, ali eto nisam baš u poziciji obzirom na visoku trudnoću... iako često mislim na VV to ne umanjuje moju radost zbog trudnoće
veselim se i tvojem uživanju u trudnoći :heart:
e, da i na kavicama :coffee: sam bila skoro pa redovita, uvijek je super
Evo nas dvoje....
Danas bili kod doktora....dobila sam još 1,5 kg...a sve skupa 3,5 kg.... a sada smo 16+2
Napokon smo dobili dozvolu da smijemo raditi SVE u granicama koliko nam paše.... :D :D :D :D :D :D
Zovemo bolnicu da se naručimo za ultrazvuk pa da vidimo našu bebicu jer smo je vidjeli kada je bila samo mali balončić... :mrgreen: :mrgreen:
Svim parovima u postupcima puno sreće, svim čekalicama da vrijeme što prije donese sreću i radost, svim roditeljima čestitke...
velike puse od nas.... :* :* :* :* :*
joj Slavonka :D :D :D
radujem se tvom iducem javljanju i slikici :-))
Joj i mi se radujemo...
A jeste znale da se sada mora naručiti putem faxa, e-maila ili da netko dođe s uputnicom za ultrazvuk???? :? :? :? :?
Znala sam da se čeka, ali neka dobra sestra mi je na telefon rekla da naručuje za sredinu prvog mjeseca 2010....pa to je puno....a danas je 30.11.
:( :( :( :( možda je i zbog blagdana...ali nema danas svatko fax ili nekog da skenira uputnicu...i sada bi ja trebala ovakva trudna hodati po bolnici da se naručim??? :evil: a vlada gripa....ma mislim ono....
Šta je sa nama koji nemamo bake i djedove u ovom gradu?
Ah...kako je to žalosno.... :cry: :cry: :cry: :cry:
aj ti nazovi ponovo sestru i pitaj da li onda možeš ići privatno i da ti HZZO plati/refundira sredstva? Ili nazovi direktno HZZO i pitaj jer koliko ja znam nama je naš mili Milinović rekao da za svaki specijalistički pregled koji moraš čekati više od 1 mjesec, možeš ići privatno i HZZO ti to mora refundirati.Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
Slavonka, nemoj da ti bude teško, nazovi HZZO i pitaj a onda lijepo odi recimo u polikliniku Sunce na uzv, plati i pošalji to HZZO-u s molbom da ti refundiraju.
Kadauna, dala sam si truda i dobila HZZO i de zamislite....
TAJ ČLANAK JE BRISAN U 6 MJ: OVE GODINE I DONESEN JE NOVI PRAVILNIK i to više ne vrijedi..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ako u roku od 60 dana ne obavite sve tražene pretrage na uputnici morate ići po novu kod svog doca opće prakse.. :? :? :?
Prije je bilo...rok 30 dana ne dobiješ termin...odeš i platiš, popuniš zahtjev i HZZO mora isplatiti iznos pregleda....
Vidjeli oni da to ne ide, pa ukinuli zakon.... :x :x :x
:x
ok, nema živciranja, ali ti pišem PP.
Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
:shock: :shock: :shock: :shock: pa nevjerojatno užas
SRETAN ROĐENDAN DOKTOR A. :sing: :sing: :sing: :sing:
Sutra idem da skupa vidimo našu bebu...koja je djelom i njegova zasluga.... :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
Pa da se MM, dr. A i ja malo veselimo.... :D :D :D :D
Mame koje su ovo prošle znaju kakav je to osjećaj, a one koje teže tome ja im od sveg srca želim da što prije osjete... :heart: :heart: :heart: :heart:
Tako malo biće, s malim prstićima i nogicama, kada vidite kako se miče...
TO JE NEOPISIVO...
Tako smo sretni i zbunjeni....ali sjedila je kao neka dama pa nije htjela pokazati da je je curica ili dečko...
Ali nama bitno da je sve ok....
To je bio najljepši poklon tati za rođendan - da prvi put vidi svoje malo zlato... :* :* :*
:heart: :heart: čuvajte se!
prebacujem na pdf 'potpomognuta' po želji autorice topica :*
slavonka2 uživajte i napredujte
slavonka :heart: :love:
vidim da uživaš u trudnoći
i mazi svoju bušicu :zaljubljen:
:D :D :* :heart:
:D :D sretno i dalje baš sam sretna zbog vas :*
Sretno :D :heart:
Hvala drage cure... :* :* :* :*
Naša bebica se uredno javi svako jutro i navčer kada se umirim... :D :D
Mislim da ju po danu ne osjetim jer se gibam...ali kada bude bila veća....mislim da će biti neki atletičar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo saznali da je naša bebica mali pišulinac...:dancingfever::dancingfever:
Ali najbitnije je da je bebica živa i zdrava i da je sve OK...:zaljubljen::zaljubljen:
Šaljemo puno vibrica svima, za što god da vam treba...:bye:
:heart: mladiću atletičaru i :*
:heart:
bravo za pišulinca i neka i dalje sve bude dobro!:kiss:
super za pišulinca i neka je sve u najboljem redu, a za ostalo...
draga slavonka2 prekrasno :zaljubljen:, jako sam sretna zbog tebe. Neka se i dalje nastavi tako ~~~~~~~~~~~~~
bravo za pisolinca:heart:
:zaljubljen:ajme divote
Bravo za malog pišulinca!:-D
Cestitam na pisulincu!
podižem!
je li se rodio mali slavonac?:klap:
Ovo piše MM od slavonke2 jer je slavonka2 postala mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Odakle da krenem ima toliko toga. Ja ću napisati ukratko a ona će sigurno podnijeti detaljni izvještaj kada izađe iz bolnice.
Dakle, dana 23.05.2010. (nedjelja) u 8:15h se rodio nas mali bećar. Zove se IVANO, ima 3,5kg i 51 dugačak. Najglasniji je na odjelu i ima kose više nego ja :)
Bio sam na porodu sa njom i ne bih to mijenjao za ništa drugo na svijetu. Ići ću opet i opet.
Zvali su me u 00:30 da dođem u vinogradsku. Kada sam je vidio bila je iscrpljena i kažu otvorena "samo" 3 cm. Kažem samo jer su je pravi trudovi peglali 32 sata u komadu prije nego što je došla u box.
Ubrzo je dobila epiduralnu i to ju je spasilo. Preporodila se. Imala je i dalje trudove ali sada nije osjećala bolove. Odmah je živnula i normalno pričala sa mnom. U 5h je bila otvorena sada super 7cm i onda su joj dali još malo dripa da se otvori do kraja.
Trudovi su tada bili učestaliji ali ona ništa ne osjeti. ZAKON. Otvarala se i dalje.
U 8h su rekli idemo rodit.
Mali je doslovce izletio za 10-ak minuta. Nisu joj rezali međicu jer je zamolila ako je moguće da ne režu. Hvala babici i doktoru. Malo je popucala na kraju, svega par šavova, ali kažu nije strašno. Čim je izašao na svijetlo dana Ivano je pogledao mamu. NEOPISIV OSJEĆAJ !!! i krenuo plakat.
Bio sam još sa suprugom koliko god sam mogao ali me na kraju potjerala kući jer kaže da sam ionako tu najduže od svih MM-ova bio sa njom i bebom. Teška srca odlazim. Zovem sve žive na mobitele, šaljem slike, jedva se dovezem kući.
Isklučim mobitele i onaki mrtav umoran zaspem kao top. Spavao 12h u komadu jer prethodne dvije noći ne spavamo. Prvu noć zbog trudova, a drugu zbog poroda.
Ja sam preumoran, a kamoli moja supruga. Svaka joj čast jer je pored nespavanja i trpila bolove, trudove i rodila našeg sina.
Općenito, svim ženama SVAKA VAM ČAST. Nije vam lako, ali evo barem sam bio s njom na porodu da joj to sve olakšam.
Volio bih da svi MM-ovi, tj. naređujem, da prisustvuju porodu. To puno znači za buduću mamu a i za MM-ove jer će vas to povezati na neki neopisivi osjećaj i dodatno vas povezati na potpunom drugom nivou.
I da, ja sam precvikao pupčanu vrpcu. Kaže babica,... "e da znate, vi ste ju odvojili od mame", kao da mi Ivano to neće nikada oprostiti hihi...
Još jednom. ŽENE SVAKA VAM ČAST i nadam se da će i vaši MM-ovi biti s vama od početka do kraja.
Pozdrav od ponosnog tate i slavonke2 koja trenutno doji našeg malog anđela.
DRagi M od Slavonke2:-D:-D
čestitamo tebi i Slavonki od :heart: a Ivanu šaljemo srdačnu dobrodošlicu na ovaj svijet :zaljubljen: