:love2::love2:
Printable View
:love2::love2:
:heart:
Tikice hvala što si podjelila svoje iskustvo sa nama
Želim ti svu sreću
draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas i vaše mrvice :heart:
svi ih ovdje željno iščekujemo
Nek ovo bude točka na i tvojoj priči i vašoj borbi :heart::heart: i zapravo vaš prekrasan novi početak!
:love2: tikice, želim ti svu sreću...
tikice ma što reći draga moja od srca ti želim lijepuuuuuuuuuuuuuuuuu betu 05.03. i biće to jedna prekrasna brojka 100% nema sumnje. Takva pozitivna slatka ženica zaslužuje svoju malu dugo priželjkivanu princezu. I onaj gore to vidi draga, veselit ćeš se ti nama ubrzo.
A i mi nakon ovog postupka smo konstatirali bez obzira na rezultat ostajemo vjerni Mariboru, ipak osjeti se neki drugi štih a još došli do blastocista pa u drugim klinikama su nas uvjeravali da nema šanse da maknemo od 4-čnih ermbrija a vidi Maribor dvije blastociste i čak jedna morula. To je za nas fenomenalno.
Tikice_69, krasan post:heart:, a još krasnije mrvice:-D:-D
tikice stvarno si me rasplakala,želim ti prekrasnu betu i svu sreću ovoga svijeta..:love2:
Opet me pukla inspiracija.....
http://www.youtube.com/watch?v=NCwNjxOrJFI
ajme tikica:heart::heart:
knedla mi u grlu...
doista, doista...neka ta tvoja dva prekrasna zametka postanu dvije prekrasne curice (ili dečka;-))
i nadam se da će se i ova prezentacija proširiti
i preko fb i svih drugih dostupnih nam virtaulnih prostranstava
tikica_69 . . . . . . Riječi su suvišne.
Ajme što me rasplaka.Od srca vam želim da te dvije mrvice čvrsto drže svoju mamicu.:zaljubljen:
Znas sta tikice_69, ja sam primjetila da su mnoge bebe, kada su konacno dosle na svijet svojim mamama koje su ih dugo cekale, neodoljivo licile na bebe iz avatara, kojeg su te mame nekim slucajem bile izabrale...
Uvjerena sam da ces tako i ti vrlo brzo dobiti bebu koja ce neodoljivo liciti na ovu iz tvog avatara. A avatar ti je najljepsi kojeg sam ja na ovom forumu do sada vidjela!
Usput, na slovenskom bi se reklo pohitimo tja. ;-)
:heart::heart: tikice ja odlučila ne prosuziti ali nisam uspjela...
tikice draga rasplakala sam se kao kišna godina.
Ova priča definitivno MORA imati happy end. To vam draga od srca želim :heart:
Neka ove predivne blastice budu dvije princeze, dva princa ili princ i princeza :zaljubljen::zaljubljen:
Hvala vam cure od srca :shykiss:
Doduse sve lijekove osim 20 Decapeptyla sam skupila od divnih cura ovdje, ali poruka koju sam zeljela poslati je morala biti jasna.....
:heart::heart:
ma to mora biti to... ova priča je predivna...
Draga, hvala ti na ovim krasnim pricama. Stavila sam ih obje na http://potpomognutaoplodnja.info/ind...d=13&Itemid=97
nadamo se prelijepom završetku i sve ti palčeve držim!!!
:heart::heart::heart:
Od srca vam želim bebice
draga tikice stislo me u grlu ,ova priča mora imati sretan završetak :love2::heart:čekam sretne vijesti ;-):heart:
Draga Tikice, ti znaš stvarno pogoditi u dušu....očekujemo skupa s tobom i tvojim mužićem , najljepše vijesti :love2:
Tako rasplakati jednu trudnicu, Tikice, Tikice....
draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz sve snage vam želim uspjeh.
priča samo što nije dobila sretan kraj:heart::angel::heart:
žao mi je.:cry: nemam rijeći.
:cry: jako mi je žao :love2: