curka i malena2 jupiii čestitam vam!!!!! :D :D :D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredno duplanje :heart: :heart:
ovnica29, 7 dana poslije ovulacije zvuči dosta rano za testić, a ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca da je to onaj pravi plusić :love:
Printable View
curka i malena2 jupiii čestitam vam!!!!! :D :D :D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredno duplanje :heart: :heart:
ovnica29, 7 dana poslije ovulacije zvuči dosta rano za testić, a ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca da je to onaj pravi plusić :love:
malena 2, prekrasno, čestitke! :D :D :D
malena2 :D :D :D Cestitam ti i zelim ti jednu predivnu trudnocu
ovnica29 ~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
malena2 :D :D :D :D :D :D :D :D za lijepu brojčicu bete, čestitam od :heart: .
:* :* :* :* :* :love:
super malena2, cestitam puno... M
ajme,ajme kako lijepe vijesti...malena2 :D :D :D , samo nek se tako nastavi.......jupijaja :D :D :D
Bravo! Bravo!Curka i malena 2 čestitam!Prekrasne su vam bete :love:
Hvala, hvala :*
malena2 ČESTITAM !!!!!!!
malena2 cestitke od :heart:
ovnica29 cini mi se da je to to, sretno :) ~~~~~~~~~~~~~~~
malena 2 jako lijepe vijesti , čestitam :D :D :D !
malena :D ,čestitam
ovnica ~~~~~~~~~~~~~~~ da je u pitanju T
malena 2 čestitam od :heart: lipa brojčica :*
svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: vas sve :*
malena2 i curka čestitam :D :D :D i ~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...235511#2235511 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrajmo za ovo do neba
obavezno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za ove lipe vijesti, a skakutat ćemo lako poslije :mrgreen: kad bude malo sigurnije ;)
Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ :D :D :D ~~~~
Naravno, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;) .Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
Hoće li mi netko ovo prevesti ili da si sama prevedem????!!!!!!! :D :D :D
Sretna, da nije ovako kasno sada bi te nazvala.....
I samo da pohvalim ekipu koju sam upoznala prije 2,5 godine na mojoj prvoj Rodinoj Zagrebačkoj kavici..... Od nas 15, koliko je bilo tamo, 14 je trudno ili već rodilo.... :heart: To je predivno!!! To je stvarno predivno!!!!!
curka :D :D :D cestitam draga
Dodirko, dobro si prevela
Cestitke novim trudnicama! :D :D :D
Dodirko :love: :heart: :* Sigurna sam da vrlo skoro ( i prije nego sto mislis) upadas u taj predivni sretni niz! Joj, skakat cu do neba... jedva cekam!Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
sretna35 :*
andream ~~~~~~~~~~~~ da jos malo izdrzite 2 u 1 i za lijepo upoznavanje
Trenutno sam u zaljubljivoj fazi u tvog sinčića. Potpuno me je osvojio. :zaljubljen:
I ti si njemu draga! :heart: Vidjela sam kako je bio miran i sretan kad si ga drzala. :*Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Shanti :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Riječi su suvišne!
Malena2, čestitam, jel' to bilo u CITO-u :D?
Andream, ~~~~~~~~~~~~ :heart: !
Shanti, ~~~~~~~~~ :heart: !
evo mene opet u rano jutro s kavom, čajekom, nesicom, kolačićima mnjammmm :coffee:
ovo je posebna kava i neće se ohladiti sigurno dok se ne probudite jer je grijana mojim raznjež osjećajima koji me prate od našeg susreta i moje spoznaje ma Dodirko vam je već rekla kad se sjetim te davne kavice, a onda ove od petka i naše dječice, trbuha, ma :cry: :cry: :cry: već dva dana od ganuća i radosti i ne mogu spavati od uzbuđenja čekajući svog sineka i moleći se da sve prođe OK
svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pozdrave :bye: ne znam više što reći luda sam ko puška
ina 33 je bilo je to u citu?zasto
sretna35 hvala na kavici!
sve će super proći, brojiš još sitno i uskoro češ postat mama ja mislim da nema lijepše stvari na svijetu od te! :*
Svima za sve šta ima treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna35, hvala na kavici! ajme, koliko ćeš ti biti sretna još maaalo :love:
sretna35 :love:
potpisujem od riječi do riječi! :love:Citiraj:
enya22 prvotno napisa
tek sam ustala, pijem kavu (thanx sretna35) i ne vidim još najbolje
Joooj cure, i mene ste baš nekako ganule s tih 14 mama i trudnica s kavice unazad 2,5 godine. Čestitam svakoj po redu! :heart:
I dale ste mi nevjerojatnu snagu za dalje!
Ja sam tek počela s kavicama, ali niti jednu nisam propustila od kad sam se aktivirala... I već zamišljam sadašnju ekipu s bebicama i trbusima za jedno dvije godine: Ksena, Kadauna, Mmaslacak, Kate32, Jelena, Marchie37, Vikki i sve ostale, te naravno rikikiki koja spada u "staru i trbušastu" ekipu, ali ne propušta niti jednu kavicu da nam da potporu, svima zajedno: jedan veliki :love: i :heart: i :* !
Naravno, čestitam i svim ostalim novim trudnicama i mamama, a za one koje još uvijek čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Evo cure da se javim,danas mi je 8 dan od transfera i nisam mogla izdržati da ne napravim test i sad sam u totalnoj komi;crtica je jedva vidljiva!!! Prestrašno :cry:
romanica, a sta je tu prestrasno?????? Pa to je fantasticno, budi sretna da se 8 dana poslije transfera uopste ista i vidi, a crta je crta, kakva god bila, pa to su osnove ovog naseg podforuma :D
Evo da ti prva cestitam! :love:
curke moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
romanica ja baš nemam iskustva, ali po iskustvima cura s foruma to bi trebalo biti to, ne očajavaj nego :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u najboljem redu!!!
:*
CRTA JE CRTA! Ćestitam! :D :D :D
Sorry koka, al ja bih te sad bas onak muski spljuskala :shock:Citiraj:
romanica prvotno napisa
Cestitam i srijedu, cetvrtak da vidimo troznamenkastu brojku ovdje...jasno!!! :mrgreen:
Čestitam! I jedva vidljiva crta je CRTA! :D :D :D :D :D
malena2,curka,čestitam od :heart: !
romanica, predobro!!!! ~~~~~~~za lijepu betu.
sretna35 :heart: