MariKA prvotno napisa
Pozdrav svim ženama na ovoj temi, nadam se da pronalazite načine kako da si olakšate tegobe.
Cijeli život imam problem sa mjehurom, rekli su mi da je spušten još kad sam imala 17god, ponekad imam i bolne odnose zbog toga, a na wc idem svakih sat vremena. Navikla sam se već na takav život, bez skakanja, trčanja u javnosti, grupnih vježbanja i sl., znam za svaki javni i privatni wc gdje god da idem. Imam perioda kad nemam apsolutno nikakve tegobe, to je obično preko ljeta.
Trenutna situacija je da imam 35godina i ulazim u 6mj. svoje prve trudnoće, uložak nosim svakodnevno već 10tak dana, a danas sam se nakon kašljanja popišala po kutnoj garnituri, i to onako pošteno i bez mogućnosti susprezanja. Uglavnom, da li mislite da bi carskim rezom umjesto vaginalnim porodom uspjela ublažiti posljedice koje me neminovno čekaju ako ću imati prirodan porod? Ginekologinja kaže da je rano donositi takve odluke, iako da sve upućuje da će tako biti. Da li mislite da je pametno da inzistiram na carskom rezu kako bih sačuvala koliko-toliko svoje intimno zdravlje?
Zahvaljujem na odgovorima..