hvala vam svima na podršci.
Terapija stvarno dosta košta ali i pomaže. Ako nekome trabaju podaci terapeutice rado ću ih podijeliti.
Osvjestila sam problem, ali još se mučim.
Drago mi je što se takva osoba maknula iz mog života. Ali, naravno ima ali.
Još jednom se sve što je govorio pokazalo kao čista laž. Dakle, sve ono nova žena u mom životu mora razmjeti moj odnos s djetetom, bla, bla.
Ispada da dijete mora razumjeti njegov odnos sa novom ženom, jer 2 vikenda ne rad, pa 1 radi. Ta dva vikenda putuje s njom, a onda ovaj koji radi bi podijelio između posla, djeteta i nje. Tako da je ispalo da ga u 12-om mjesecu nema ni jedan vikend (btw vikend počinje u četvrtak), i od 1.1. do 10.1. A onda ako ja slučajno isplaniram nešto ovih par dana u mjesecc i pol kada gospodin odluči da bi mogao posvetiti 2 sata Giti, slušam prodike kako ja branim svaki kontakt s djetetom. Kako sam ista kao i njegova prva žena, kako su njegovi postupci ispravni a mi smo užasne.
Dakle, ostaje kao i do sad on ima svako pravo biti u njenom životu sam onda kad mu se prohtije-
Zahvaljujući terapiji, upravo sam se sudila reći NE!
Nećeš mi braniti da i ja imam svoj život, upadati u moj život kad zaželiš, a s druge strane sebi organizirati sve onako kako ti paše. I ja imam pravo na svoj život.
Osim što mora otputovati s njom baš i onda kad sam ga zamolila da ju čuva jer imam inventuru i radim petak do navečer i subotu, neku večer mi se zaprijetio da se ne igarm s njim. I izletilo mu je da bi on mogao spomenuti moju ovisnost o tabletama. Dakle, kako se meni serviralo da su ga roditelji bivše žene maltretirali, tako se sada nekome servira da sam ja ovisnica o tabletama.
Moram priznati da me to izbacilo iz takta, ali sam jasno dala do znanja da sam spremna u bilo kom času na vađenje krvi, ali da isto tražim i od njega. Ja nemam šta skrivati, ali bi me iskreno zanimalo koliko promila bi njemu pronašli u krvi.
Od svih dogovora i razgovora kako ćemo imati korektan roditeljski odnos očito neće biti ništa.