zuta, po napisanom niste bili na onom obaveznom savjetovanju u czss? jer meni su na savjetovanju rekli sta treba popravit u tom planu i tamo smo odmah ispravili. samo rješenje je doslo jako brzo iako su rekli da po zakonu imaju 60 dana da ga napisu.
Printable View
zuta, po napisanom niste bili na onom obaveznom savjetovanju u czss? jer meni su na savjetovanju rekli sta treba popravit u tom planu i tamo smo odmah ispravili. samo rješenje je doslo jako brzo iako su rekli da po zakonu imaju 60 dana da ga napisu.
Ne da ne dižu neg im izlazi automat "Ovaj broj se ne koristi." kad im to kažeš prave se grbavi.
@malena beba, išla sam ja, rekli su mi što treba, on nije došao, što i nije neka šteta s obzirom na to da su dali tek smjernice kak popuniti obrazac (isuse, :lupaglavomodstol: )
Koliko brzo je došlo rješenje?
Vidi na internetu koje još brojeve imaju - ovisno o tome koji centar konkretno zoveš. Gle, tu ima više brojeve - pa ako se ne jave na jedan, probaj ostale.
https://www.czss-zagreb.hr/kontakti
Sretno!
zuta, jel morate ponavaljat to savjetovanje onda?
rjesenje je doslo za 8 dana, tako nesto. pretpostavljam da se u zg ipak duze ceka...
Osam dana!? O, pa to je superiška. Oni su mi rekli dva mjeseca.
Morat ćemo ponavljat ako se ovaj ne javi radnici na telefon. Dakle, samo treba kliknut i reć da, suglasan sam. Ali ja ne mogu znati što izvodi. Ne mogu znati sabotira li me namjerno. Napeta sam kao puška i sad sam sjela ovima za vrat, a ljudi imaju posla uvrh glave.
Fala peterlin, tak sam i napravila, prek centrale su mi dali brojeve.
Uspjeli su u izvješću iz czss-a napraviti grešku i umjesto 01.05.1983 (primjer samo) napisati 23.05.1983 za datum rođenja oca. Prekrižila sam dvojčicu s kemijskom. Imaju još u pet primjeraka točan podatak i OIB. Što mislite hoće li to sud prihvatiti ili će raditi probleme i sve vraćati doma?
Tak sam izmorena sa svime i uvijek netko negdje neš za**re.
A 1?
Možda da ipak nazoveš taj magični broj i kažeš im i kažeš da ćeš sama doći po rješenje?
Dali nevjencana supruga gdje imamo istu adresu vec godinu i pol dana. Moze bez mene odjaviti s te adrese u policiji. Jer zivjeli smo ko podstanari 3 godine a sad zivimo u toj kuci godinu i pol. To je ipak zajednicka stecevina. Bez obzira sto je ona vlasnik samo na papiru. A kuca je pod hipotekom. Ona je vlasnik na papiru a zapravo pravi je vlasnik banka. Dal ona mene moze odjavit s te adrese. Bez mene
Ne bih se čudila i da može ako se tebe ne računa kao nevjenčanog partnera nego osobu koju je prijavila na svoju nekretninu.
Za prijavu provjereno znam da treba oboje doći u MUP, vlasnik nekretnine i osoba koju se prijavljuje.
Ne razumijem kad ste već nevjenčani zašto niste pojednostavili i oboje se upisali kao vlasnici te zajedničke stečevine.
Najbolje zovni MUP, pa provjeri.
Ako je ona vlasnik na papiru onda te može odjaviti, a ti ako misliš da je zajednička stečevina morao bi unajmit odvjetnika i maltretirat se po sudovima da dokažeš da je tvoj dio i da iz izvanbračne zajadnice izađeš s nekom naknadom/udjelom, nečim. Vlasnik stana samo treba napisat zahtjev da želi odjavit tog i tog i poslat pismeno policiji. Znam jer sam se raspitala kod njih prije četiri mjeseca.