As simple as that! Super prica!
Printable View
As simple as that! Super prica!
predivna, inspirativna priča, a dio kad vam se pridružio Nikola mi je :zaljubljen:
je, šlafcimer rocks ;)
prekrasno...........tako jednostavno i prirodno, baš kako i treba biti
Odlična priča! :heart:
I svoje dijete, ja bih dodala.
Netko je napisao kako je dostojanstven način kojim si rodila. I zaista. Iskonsko i prekrasno. O, kad bismo svi imali dovoljno svijesti o tome kako je i za ženu i za dijete najbolje tako. Najradije bih rekla kako bih i ja drugo dijete željela tako roditi i znam da bih bila sposobna za to, no sigurna sam da bi okolina vršila prejak pritisak (prvi MM) pa bih odustala jer nisam dovoljno snažna suprotstaviti im se.
Hvala ti što si podijelila svoju prekrasnu priču s nama i vjerujem, sve potaknula na razmišljanje.
Sretno!
Savršeno!!! Čestitam!
divan..predivan porod!!! savršeno :)
idem ovo spremiti u favorite
pravo nadahnuće :heart:
Prekrasno!!! Osjećaj roditi kući, otuširati se i sa svojom bebicom leći u svoj krevet...
Zavidim ti na ovome, zaista prekrasno!
savršenstvo!!! zaista predivno. nemam riječi
JA sam mislila nešto drugo da je topic. Često čujem situacije da te u bolnici prisile biti na krevetu i da ignoriraju molbe za prirodnije položaje. Ja sam mislila da je ovo priča o tome da si ti jednostavno inatljivo sišla s kreveta u bolnici i rodila na podu.
Hahaha tvoj porod je bio savršen, ali ni ovo nije nemoguće
Lijepo i smirujuće :heart: Čestitam.
ja se rasplakala...ovo je prekrasna priča,predivno iskustvo...Bože moj,svaka ti čast...