Oooo, krenuli menopuri, mare41 :klap:
Printable View
Oooo, krenuli menopuri, mare41 :klap:
Sve o meni ovisi? Pa ne znam... :raspa:
Ma šalim se ... :lol: mogu i sutra i četvrtak, ali bolje da ti ja sutra donesem te menopure da ti nije zadnji čas.
Danas sam još doma, sutra ide raditi. Osjećam se dobro, osim što stalno imam osjećaj da se nešto događa u meni: uglavnom osjećam napetost u donjem dijelu trbuha, kao da sam u stavu pripravnosti za trbušnjake - otprilike, (.)(.) me bole, po noći se jedva namjestim... eto, ali sve su to simptomi koji mogu završiti i plusom i minusom. Tak da mi je bolje da idem radit i da se prestanem pipat doma po cijeli dan :lol:
Aurora, nije mi zadnji čas sutra, može i četvrtak, ajmo pričekati druge kako njima paše (ako je tebi svejedno), i ja sam se dobro ispipala pred M (zbog kašnjenja), ti tako nekako lepršavo kroz sve ideš :klap: :naklon: , a ja s prva 4 već u bluesu, pikanju (zabranit ću si kukanje)
tiki, šta se kupilo u westa? i ja si zbrajam kud ću dalje nakon ovoga, valjda tako svi :)
Može onda u četvrtak.
Kakav protokol ti je propisao? Baš si počela s 4 menopura? I kakav ti je osjećaj bockati sama sebe? :)
Nemam problema s bockanjem, to mi normala nakon 7 dana bockanja decapeptyla, više se brinem zbog 4 menopura dnevno (svaki dan), onda se vidimo u četvrtak, kokice, može?
ja za sad može. same place ?
Stižem.
Prihajam na kavicu. :*
RuzicaSB, hoce'l ta beta?
mare41, tri jeftine krpice u C&A (majica 50 kn, vesta 69 kn, šal 50 kn) i u blizini jedne visoke patike s krznom za 129 kn. Tri puta sjela na kavu jer nisam baš bila dobro, sestra i ja se odvojimo svaka na svoju stranu, mm odlučio ne biti samnom ovaj vikend...
Nikako da mi bude bolje. Koma mi je ići na posao. Ja bi tek sada trebala koristiti bolovanje. Skroz sam :(
AuroraBlu, RuzicaSB mislim na vas!
tiki_a :love:
Ružice ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Beta 0.86, u sijecnju idemo dalje.
Ružice, draga, žao mi je :love: U siječnju ćemo se onda družiti na VV (ostaješ li tamo). :heart:
Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Mare41, može li mala pomoć? Naime, naša forumašica tuzna je danas bila na folikulometriji i ima dosta folikulica od 7-9 mm, danas joj je sedmi dan stimulacije i sutra rano putuje u Prag. Javila je Danici rezultate uiltrazvuka i danica je rekla da je to mala veličina i da od večeras počne si davati po 4 menopura, pa će u četvrtak vidjeti kako folikuli reagiraju. Sad me zanima, ukoliko se daje 4 menopura dnevno, da li je to upobičajeno? Da li će ova njena stimulacija biti uspješna? Ona inače ima PCOS i ima 26 godina. Pliz možete li napisati vaše mišljenje o svemu ovome. Hvala unaprijed i grande :* svim kokama.
RužiceSB, :( .... uhh, kako mrzim te male brojčice... nego, vidim imaš već dalji plan, eto tebe u akciji odmah po praznicima...
tiki_a, :love: Kod mene ti je pak da sam se posvađala sa celim svetom osim sa MM, a on na poslu ceo dan... tako da pričam samo sa sobom i sa vama
Aurora, sve bih dala za tvoje simptome, budi u našem klubu - treća sreća!
vikki i RužiceSB za vašu zimsku čaroliju na VV-u
RuzicaSB :love: pretužno :( :( , ali drago mi je da već u siječnju krećeš dalje.
fatamorgana, mi koke često startamo sa 4 menopura prva tri dana. Što se tiće PCOS i 4 menopura kasnije, ne mogu pomoći....
Jill, i moji razgovori izgledaju isto. Pretežno sama sa sobom i s vama :mrgreen:
vikki, drago mi je i za tvoj siječanj, nadam se da će do tada svi virusi nestati, osim naravno jednog ovdje najpoželjnijeg, trudničkog.
Ružo :heart: i :*
fatamorgana, sve je tiki rekla-ja to zovem konjskom dozom za nas u najboljim godinama, a nije max dnevna doza, a sigurno će ti se javiti neko ko zna bolje (ja bi rekla da od 7. dana menopuri služe samo za porast veličine, a ne za povećati broj, što bi bila kontraindikacija za PCOS, tako da se meni čini da je to ok, a sigurno dr-ovi znaju što rade).
Može, može... :)Citiraj:
mare41 prvotno napisa
I usput, drago mi je što se dobro nosiš sa pikanjem, i neka samo folikuli lijepo rastu! :love:
:( Zaista mi je žao! :love:Citiraj:
RuzicaSB prvotno napisa
Hvala drage moje ja sam ok hdB i da ostajem na VV kod dr.Lucingera.U sijecnju cemo se dogovoriti za dalje.Vjerujem u tim na VV i osjecam da sam jako blizu cilja bas kao sto sam osjecala da ovaj put nije to to.Kako sam i sama zimsko dijete (strijelac) vjerujem da ce mi zima biti sretnija.Nadam se da ce i vama zima donijeti mirisljave smotuljcice na svojim snijeznim saonicama :love: :heart:
RuzicaSB, bravo za optimizam. Tako treba!
mare41, a što brineš zbog 4 menopura dnevno? To ti je normalna doza za nas, ja sam isto tako primala kod dr Vlaisavljevića iz Maribora, 4 menopura na dan, tad sam primila preko 40 menopura ukupno. I u drugoj stimulaciji isto po 4 menopura... jedino ako sam nešto zabrljala u vezi tebe, pa nisam u toku zbog čega bi te to trebalo brinuti, ali ovako u celini deluje mi ok.Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Jill, hvala, samo početna trema zbog probadanja u jajnicima, što možda i nije loše, bit će to ok :)
a to... ;) nije loše, veruj mi... ma super, znači reaguju...
RužiceSB žao mi je, ali 2010 akcija :D
sutra konačno imam termin kod mog primarnog gin., pa sam htjela od vas savjet šta da ga tražim da napravim. Briseve i PAPU... planiram FSH i šta još ?
Mimek, bravo za akciju! :D Traži ga papu i briseve. Mislim da ti hormone ne može dati bez preporuke specijaliste. To ćeš u 2.turi tražiti nakon što obaviš mpo-ovca. Sretno!
Meni danas sukrvica ujutro, 7.dpt, uh, kako me :heart: štrecnulo... prestara sam za ovakve :shock: Ali sad je nema više...
Aurora..sukrvica moze znaciti da se nesto uhvatilo (sto sigurno i sama znas)...pogotovo 7dpt - to mu je i vrijeme, a i ja sam uzela 44 gonala /menopura u MB i imala samo 3 js..to je uobicajena doza za nas u najboljim godinama.
Misliš? Iako je transfer bio 5.dan? Oni su sad već 12 dana stari, mislila sam da se implantacija 5-dnevnih događa u iduća 2 dana nakon transfera.Citiraj:
aleksandraj prvotno napisa
Narnija~~~~~~~~~~~~~~~ ti si sljedeća! :D :D :D :D :D
Mare, kako se osjećaš?
Ne želim te cijepiti bezpodložnim nadama, ali sam čitala da se implantacijsko događa baš negdje oko 10.og -u slučajevima drugih cura!Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Samo ti i dalje lepršavo, bit će sve OK! :love:
Mare hauarju? Ima li neugodnih nuspojava?
Mimek ... mislim da ti više ništa ne treba, a što se tiče hormona pokušaj tražiti prim.gin. uputnicu i za to... ionako će ih MPO dr (možda/vjerovatno) tražiti, pa da ne bude odugovlačenja :love:
Shanti, Tiki_a, Vikki, RužicaSB, i sve ostale koke........ :love:
Dobro je danas, manje probada i hodam otkopčanih hlača :) , Aurora, cupkam polako za tvoje betu, kad si planirala ići vaditi?
U ponedjeljak ću vadit betu. 12.dan mi pada u nedjelju. Eventualno testić napravim recimo u subotu, ili petak... da me pripremi za betu.
Uživaj u nadutosti i otkopčanim hlačama 8)
Nemoj,nemoj,... većinom su neispravni :PCitiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
ma da i mislila sam hormone, ali ne znam na čemu da inzistiram...
vidjet ću šta on kaže, nekad me i sam pošalje na neke pretrage
mare41 pazi na hlače :lol:
Aurora samo strpljenja :love:
cure :*
dobra odluka i ja vjerujem tom timu i još više od toga, ja njih :heart:Citiraj:
RuzicaSB prvotno napisa
želim da ti već slijedeći postupak bude dobitni
Meni je isto 10 dan od transfera vjerojatno bilo usadjivanje..ili kako vec :) Aurora, nemoj zuriti s testom da te bezveze ne uzrujaju..drzi se krvi i sretno...meni ovaj tvoj znak ide na dobro...
AuroraBlu, ti MORAS biti nasa iduca trudnica. Ja ove negativne bete i lose ishode vise ne mogu podnijeti.
Cure, drzite se. :*
Taca, znam i ja da moram ali teško je izdržati pritisak :lol:
Baš me izbedirala ta sukrvica. Možda inače i ne bi da nemam traume od ove 2 dosadašnje neuspjele trudnoće - u obje sam imala takve nekakve pojave.
Možda će sutra biti bolje... znam i da ne mora biti ništa strašno, ali ipak mi je :shock:
AuroraBlu, ja bih na tvom mjestu ozbiljno razmotrila vadenje bete u petak i prekid agonije. To ti je 15 dana od punkcije, vise nego dovoljno. Vise uopce ne mogu pojmiti kako netko moze izdrzati 2 tjedna do bete. Volim sto prije da znam na cemu sam. A mi cemo ti ovdje biti vesele vibratorice.