-
ja sam rodila 02.6.2010 u vinkovcima i ne mogu opisati kako su mi ranu nanijeli trebala sam ici na carski a oni su me mucili dok nisam pala u ne svjest onda su me tek stavili na carski i mali mi odma prebacen za osjek jedva ostao ziv..preporucujem svima koji mogu nek idu za osjek porodit se u bolnuicu u vinkovce ne.losi doktori jako.
-
..ima li kakvih novih iskustava iz rodilišta???
..mene to sad tek čeka...
-
ja sam rodila prije dva mjeseca u vinkovačkom rodilištu i zadovoljna sam svime,osim što mi je jedna sestra stalno dizala tlak svojim ponašanjem (mrzovoljna i bezobrazna)... ostale sve ok i sestre i primalje i babica,posebno jedan doktor ( neznam kako se zove) ali puno mi je pomogao na porodu,nisu me rezali ni ništa,već sutradan sam bila odlično,kao da nisam rodila :D dobro je što su bebe cijelo vrijeme s nama,s dojenjem nisam imala problema jer je moj mališan čim je izašao znao šta treba :D
ugl.jedno ajmo reći lijepo iskustvo :D
-
podižem temu....imali kakvih friških iskustava...jel se što promjenilo?? ja sam rodila prije 4 godine..zpravo biti će i 5 kad budem rađala drugo...pa me zanima....jel postoje možda sad tamo mogučnost uzimanja apartmana? tipa da i tata može biti cijeli dan???
-
Ja kad sam bila prije dvije godine u rodilištu bio je jedan apartman, kad uđeš prva vrata slijeva. Viđala sam jednog tatu I stariju kćer da dolaze u posjet mami I bebi. Ali neznam kakvi su uvjeti da se dobije apartman, dali se plaća I koliko...
Baš bi me to zanimalo. Pa ako što saznaš, napiši I ovdje! :)
-
-
ja rodila 06/2012 i bio tata stalno s mamom i bebom....
al pošto znamo da u našim rodilištima neki imaju "privilegije" ipak bi to trebalo provjeriti...nazovi rodilište pa pitaj...ili odi tamo...
-
nisam mogla izdržati ,a da se ne uključim. moja priča iz vinkovačkog rodilišta je mučna i čini mi se da bih bolje prošla da sam rodila u pekari. dakle,počinje divnom i potpuno zdravom trudnoćom(odlična ginekologinja), dok se nije dogodio porod,koji je po svemu trebao biti rutinski. nakon 15 sati blagih trudova dolazim, doktorici koja je kao cijenjena,ona totalno uzjebana kao da joj je prvi put. odlazim u rađaonu.pjevam uživam,jer danas ću dobiti bebu! bez imalo histerije.trudovi idu, ja se brzo otvaram. i onda bušenje vodenjaka sa 6 cm. priključivanje na drip,iako se trudovi sami pojačavaju.i ležanje na stolu, nelagodno mi je želim ustati,ne smijem jer sam na dripu.sama, babice se dovikuju o ćevapima,smrdi ccijela rađaona. ne smijem ništa piti.a žedna kao nikad.i dalje ne histeriziram,slušam upute i radujem se bebi.pjevam između trudova. potpuno sam otvorena, mogu napipati tjeme svoje bebe samo što nije. zatim počinje nalijeganje na stomak. jedno 8 puta,ne ide.imala sam osjećaj da ću se raspuknuti od nalijeganja. i dalje ležim a nelagoda je sve veća.sama. govore mi da ne znam tiskati.puštaju me da se ustanem,osjećam se kao nova.mama je došla(radi u bolnici,pa kao imam vezu).kažu vadit će je na vakuum. ne mogu,jer mala ima hematom na glavi,već 5 sati je na istom mjestu i ne miče.pojačavaju drip.trudovi slabe,opet pojačavaju trudovi slabe. žedna sam. idem na carski. što se dogodilo? mala je zbog bušenja vodenjaka bila u nemogućnosti rotirati se te je ostala okrenuta čelom prema gore. zločesti dorzić,kažu.dakle, mogli su uvidjeti da malu treba samo zakrenuti i izašla bi van.ali ne skakali su mi po trbuhu i dodatno ju zabijali u moje kosti.živa i zdrava ne bi prošla kroz mene jer nije mogla kroz moje kosti.a s vakuumom bi ju gadno ozlijedili. ovo je samo porod. a iskustvo u bolnici sljedećih 8 dana je mučna priča za sebe.dakle od zdravih ljudi prave bolesnike.
-
Podižem temu povodom nemilog događaja gubitka djeteta očiglednim nemarom liječnika:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/r...an/875313.aspx
-
Iskrena sucut suborki iz IVF-a....nema dana kad ne pomislim na njenog malog andjela...
Nadam se da ce smoci snage ponovno krenuti u borbu za dijete, neka ih Ivano njihov cuva s neba...
O dr. koji je poradjao nemam prave rijeci koje nece biti blokirane...