rozuška sretno :* :love:
Printable View
rozuška sretno :* :love:
Samo da navratm s pozdravom i poželim sreću Rozi, da nam se javi što prije s lijepim novositma!
Naravno sretno i ostalim curama
Malo rjeđe postam, ali mislim na vas stalno! :heart:
Rozić draga nemoj plakati, ideš po svog Špiru :*
potpuno te razumijem, gadno je i inače u bolnici, a posebno kad imaš loša iskustva kao ti; možda se Špiro naljuti pa odmah izađe da nam se ti ne patiš puno :D ; samo ti sms-aj , u podne , u ponoć, mi ćemo biti non-stop on-line i pratiti te i bodriti, tješiti i na kraju radovati se s tobom; uf kad samo zamislim trenutak kad ti funcut dođe u naručje, dođe mi da odvalim potok suza; samo ga nemoj previše utlačiti poljupcima i maženjem ( ostavi nešto i za tete s foruma), reći će mali " čovječe di san ovo dospija, ova moja mater mi ne da ni spavati" :lol: ; drži se , sve će biti dobro i sa happy endom, mi te volimo i mislimo na tebe :love:
tamagoči ne mogu virovati da je već prošlo 22 tj. :D
e, sad : sutra ujutro da ste sve u 8.15 uputile sve svoje pozitivne misli Rozi i Špireku da ne budu usamljeni ,da ne idu tužni u bolnicu i da im poželimo najveću sreću ovoga svijeta
pusica svima
roza
za tebe puno pozitivnih~~~~~~
~~~~~~~~~~~
i misli!
upučuje ti moja cijela obitelj i naravno ja!
budu nam hrabra, kao do sada!
Roza, puno vibrica i od mene. Samo želim reći da pratim i želim ti puno sreće i da ti Špiro brzo bude uz tebe :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Roza najdraža nemoj plakat, mi te sve volimo i mislimo na tebe. Evo sve ti lijepo napisala mandy da ja sada tu ne ponavljam. SMS-aj kad god ti dođe želja, mi ćemo obavještavati cure na forumu kako si.Citiraj:
mandy prvotno napisa
I naravno sutra, ali i svaki dan dok ne izađeš sve šaljemo pozitivne misli da ti bude malo lakše u bolnici.
p.s. znaš da me čak i mm pitao kako si ;)
ajde ljube budi hrabra još samo malo :love: :heart:
Roza draga moja,tako mi je drago,jos samo malo i eto bemba kod vas :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Jedva cekam da nam javis i posaljes slike.
Ja se nisam javljala jer sam cekala da mi bude bolje,ali posto sam vidjela da mi jos nije dobro...rekoh da napishem koji red.
Elem,bila sam na kontroli danas,2 su bebe,jedna je veca a druga manja(mada je jos rano za bilo kakve zakljucke)....za 2 sedmice kontrola.
Sta me muci je moje psihicko stanje...vec duze sam lose,ne radim nista,placem...i veceras odoh kod psihijatrice po "magicni lijek".Ne znam da li ste se vi ovako osjecale,mozda nisam jos preradila gubitak bebe pa tek sad....ali se plasim da ne skrenem.Danas mi dr kaze da su blizanci,a ja samo osjecam strah u stomaku i grc.Nemam apetita,ne osjecam se onako sretno i zanosno kako se jedna trudnica osjeca.
Ne znam,mozda sam slabic pa ne umijem da se nosim sa problemima velikim i malim...
Jedino sa vama mogu o tome skroz otvoreno(MM me saslusa ali mislim da muskarci ne mogu da skontaju nas mentalni sklop u potpunosti).
Nadam se da ce me proci ovo jer....zamoran je dan kad mu se ne radujes.
Ljubim vas sve
draga Rozo,
svim srcem sam uz tebe :heart:
nema razloga da budes tuzna i da places. nas je tako mnogo sa tobom u mislima i sav strah ovog svijeta ti cuvamo :*
jel mi vjerujes da sam ja htjela pobeci iz porodilista oba puta iako sam tamo ostala samo 2 dana :lol: tako da potpuno razumijem sve sto osjecas kad je bolnica u pitanju. ali nema potrebe, samo hrabro, cela armija roda je uz tebe
Draga Roza, mislim na tebe, želim ti svu sreću ovoga svijeta, i čim lakše, brže i bezbolnije upaznavanje sa tvojim sinekom :heart:
Naravno, pratit ću ovdje situaciju, da nebi zakasnila prebaciti se na čestitarski topić :*
choco draga nosiš blizance, ajme prekrasno :zaljubljen: :zaljubljen:
nema mjesta za paniku što nisu jednaki, još su jako mali, a i kako je meni doktorica objasnila uvijek imaš jednog "vodećeg" blizanca koji bude malo veći. Ma joj sva sam se raznježila, blizanci, ajme super :heart:. Naravno da osjećaš strah nakon onoga što si prošla, ali zamisli kako ćeš samo biti sretna kad ih izneseš i rodiš :zaljubljen: :zaljubljen:. Dupla sreća.
Draga želim ti najdosadniju moguću trudnoću, a kad god ti je teško i osjetiš potrebu da bi pričala sa nekim mi smo tu za tebe :love:
Joj, tako sam sretna zbog tebe što ti je uspjelo i nosiš dvije mrvice :zaljubljen: :zaljubljen:. Vidiš da sam se ja sva raspametila od sreće pa ni neznam više što pišem ;)
roza sretno!! javi se obavezno!!svaki dan čitam i mislim na tebe,držim figer i želim ti najbolje!
nemoj zamjerit trudnicama koje pitaju koje je dijete...ja sam uvijek pitala jer ako je bilo prvo onda me zanima jel joj kao meni,a ako je imala više htjela sam uvijek neki savjet...nisu ludi zlonamjerni,samo nekad ne misle...pusa veeeelika tebi i Špiri!!
Choco ajme, tek što sam prestala plakat za danas, sad opet bujica...prekrasno, dvojčeki!!! :heart: :heart:
Sve to što osječaš draga je apsolutno normalno, identično sam se osječala svaki dan ove trudnoče. Strah, nevjerica, i nepreboljene bebe, sreća, ljubav, sve se mixa, a još te i hormoni "puknu" i začine sve.
Kao što ti Tibi kaže normalno je da je jedna bebica manja jedna veča, moji su dečki isto bili takvi od početka. Samo smireno i ne brini previše! Uljepšala si mi dan i tako mi je drago da si se javila taman prije nego odem, sad mirna idem :mrgreen: :*
Cure svima vam jedno OGROMNO HVALA :love:
Javim se obavezno sms-om...danas idemo malo ranije leći, mm mi je malo tužan da moram u bolnicu pa ču ga malo extra mazit i pazit večeras. A kad se Špirek rodi odma ču mu ispričati o tetama Rodama koje se mole za njega i željno isčekuju dobre vijesti. :heart:
Volim vas puno :*
Draga Roza i ja svakodnevno špijam dal ima kakvih novosti i brojim koliko ti je dana ostalo :mrgreen: i od sveg srca šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~ da ti Špiro što prije bude na rukama :heart: i da bude zdrav,velik i jak ( pravi Dalmoš :mrgreen: ) :love:
RozaGroza, želim ti svu sreću ovog svijeta
Roza, sretno! :* Ostalim majkama hrabrostima veliko :heart:
@choco draga, blizanci :heart: :heart: srceka mala :love:
Vjerujem da ti je tesko, treba malo vremena da se osjecaji slegnu, a i hormoni rade svoje.
Dobro je da si do doktorice otisla, mozda ti pomogne da se sve poslozi :*
Roza i Spiro, samo hrabro sutra :*
p.s. s obzirom da ti trudnocu prati dr. I i Dz nemaj brige, lezat ces na njihovom odjelu, imat ces diiiivne med. sestre :heart: i sto je najbolje TM moze biti s vama koliko god zeli (nema striktno posjeta tamo) dok ne rodis, a nakon toga 1-2-3. dan idete svi troje kuci :love: :heart:
Roza :heart: joj jedva čekam dobre vijeti iz bolnice..
XCitiraj:
purple rain prvotno napisa
:heart:
Draga Rozaod srca ti zelim brz,bezbolan i sretan susret sa tvojim prekrasnim sinom.Nemas jedis bit ce sve u redu,nosit cu te u mislima,srcu i molitvi svaki dan i sa nestrpljenjam cekati dobre vijesti i naravno slikice tog predivnog bica.
Cure moje drage svima velika :*
Draga Roza
svu sreću ti želim! Još malo i grlit ćeš svoga mišeka.
:* :love:
sretno, roza
chocco , :D
choco...ma znala sam, znala sam...dobro sam ja vibrala za duplu sreću...tako sam sretna a istovremeno me je strah i za tebe i za mrve. probaj se umiriti jer strah i briga ionako ne mogu pomoći, ali lako reći, a teško učiniti, zar ne? vibram i dalje za mrve, male mamine i tatine, da se ugnjezde dobro i rastu pod maminim srcem i od tatine ruke na tvom trbuhu. :love:
roza draga, sta da ti napišem sta vec curke nisu. zelim ti lagan i bezbolan, i brz porod. jedva cekam kad ces nam javit da je stigao Špiro. mislim na vas!! :heart: ( poslji koji sms kako vam je u bolnici) :heart: :* :* :heart:
choco blizanciiiiiii :D :D :D :D :* :* :* :D :D super, ma sta super, odlicno!!!! :* :* :* :* :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Rozić draga ideš po svoju srećicu , želim ti da sve prođe najbolje što možeš zamisliti i jedva čekam Špiru :* :* :*
vibrrrrrrrrrrrrraaaaam
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno!
Roza, mislim na tebe i tvoju bebu, i šaljem vam puno vibri. Nek vam još ovo vrijeme prođe što ljepše, a onda ćete uživati.Kakav je to vatromet sreće u tijelu kad konačno uzmeš dijete u naručje!!
Jedva čekam novi avatar. Valjda će ga novi tata promijeniti čim slika sina. Tako nas je i sretna35 obradovala slikom Vedrana već prvi dan kad se rodio.
I da bude što više takvih sličica ove godine ,silno vam želim.
choco čestitam na blizancima. Kako je meni to prekrasno. Ne brini za svoje stanje. Ja sam u prvoj trudnoći bila toliko cendrava da su me neki poželili odalamit. Na svaku glupost sam se raznježila i rasplakala. Plakala sam i na reklame... grozno sam bila. Mislim da te dupla doza hormona puca. Uživaj i sve će biti 5. Ovo je naša godina.
Rozić SRETNO i nemoj nas pustit da predugo čekamo s lijepim vijestima.....
Draga Roza i dragi Špiro mislim na vas stalno. :heart:
Možete vi to. :*
Choco draga!Jooj blizanci :love: ,ma prekrasno draga..samo polako..bit će sve u redu :*
Roza :love: mislim na tebe draga,na vas dvoje i molim se da ti bude dobro i da izdržiš sve,a kako i ne bi..kad si tako hrabra :* :*
pozdrav svim trudnicama i trudilicama :*
jel ima vijesti od spire i roze?
Ja svaka 2 sata ukljucim da vidim ima li novosti.
Daj neka nas neko obraduje sms-om od Roze!
Roza,još samo maloi tvojo j sreći neće biti kraja
jel se netko čuo s rozom....?
Rozamislim na tebe i Špirekai puno,puno pusa vam šaljem. :love:
Citiraj:
di_zg prvotno napisa
samo ću staviti X :heart:
tako bi nešto i ja napisala ;)
I ja sam pratila!Citiraj:
skitnica prvotno napisa
Roza :love:
da li se Roza nekom javila sms-om?
stalno sam u mislima sa njom i Spirekom :love:
ništa još od Roze, vjerovatno je ujutro u zbrci, ctg, amnioskopija ili šta već , možda se popodne javi
choco nemoj misliti da si slabić, šta ti je ? sve što osjećaš je normalno za sve nas koje smo proživjele ružno iskustvo, teško da će bilo koja od nas imati mirnu i neopterećenu trudnoću; ako ne možeš drugačije uzmi tablete od liječnika, znam da ih mnoge trudnice uzimaju za prevenciju kontrakcija, znači sigurno neće naštetiti; drži se draga i probaj se okupirati nečim drugim da ti što prije prođe "krizni" period :*
pusa cure :*
bambus kad je dan (ne) očekivane M ?
i ja svako malo cirkam da vidim ima li kakvih novosti o rozi i špiru! mada sam sigurna da je sve ok, al bi bas volila da nam se javi. ma sigurno da moze javila bi ona nama, zna ona da mi mislim i molimo se za njih.! :* :*
a moja vjestica je stigla jutros, tocna kao svicarski sat! :cry: :cry:
@bambus99 bas mi je zao :( ali samo hrabro dalje :*
Jel tko zna kako se Roza zapraf zove? :mrgreen: