~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mamu i princezu :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mamu i princezu :heart:
O, rikikiki je već pred porodom! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prođe sretno i bez poteškoća! :love:
Rikiki. puno sreće i da nam se vratiš iz bolnice sa najljepšim zamotuljkom.
~~~~~~riki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sretno!!!
:heart::love:
sretmo rikikiki i da porod bude što lakši
a mi jedva čekamo da dođe proljeće da vidimo malenu princezu na bundeku
Sretno
~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
rikikiki, zar je vec vrijeme? Sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rikikiki, vibriram da sve dobro prođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~za mamicu i mali smotuljak:heart::heart::love2:
~~~~~~~ za najljepše trenutke koji vam slijede ~~~~~~~~~~~~~
Draga rikikiki , puno sreće u skorom susretu s tvojim dugo očekivanim darom ljubavi. Neka te obuzme majčinstvo cijelim bićem tvojim...puuno vibramo za vas.....:love2:
:heart:
Ima kakvih novosti?:-)
Držim fige da sve prođe za 5!:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako je rikikiki? Ima li ista novo? :cekam:
Nema ništa novoga... više nije na odjelu babinjača već su je premjestili na odjel patologije trudnoće... u stvarnosti to znači da da može spavati sat duže ujutro i da joj posjete mogu doći u sobu!
Do jučer je imala povremene trudove, danas više ne. Na CTG-u je svaki dan. Kaže, princezi se tio ni malo ne sviđa; čim joj namjeste remen i postave elektordu (u obliku pločice), Vivi počne šutati pločicu i ne prestaje svih dvadesetak minuta. Čim skinu remen i elektrodu, smiri se!
Mala borbena princeza!
Super za patologiju trudnoće, meni je tamo bilo relativno OK par dana za provesti, iznajmi se telka i sl., pa ide nekako, ali, koliko kužim, riki je prava kulerica i ništa je ne ometa. Ali, evo još malo ~~~~ nek' se nađe, za svaki slučaj - za lako čekanje i lijep susret :)!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za rikikiki i princezu prekrasnog imena :kiss:
ja dolazim svaki dan da vidim ima li sta da se cestita :)
kada bude, nemojte da zbrisete na neki drugi pdf da ne mogu da vas nadjem :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za Rikikiki i princezu
S mojim haharima na repertoaru nisam baš u điru u ovim vodama ali kao da sam čula da je riki trudna kad eto tu se već šuška o porodu.. ljubomorna sam..priznam, jesam jer porod je nešto najljeeeeeeeepše na svijetu i riki želim da joj bude baš kao i moj pa će i ona onda biti ljubomorna (kad ja budem rađala opet!!) na druge trudnjače u predrađaoni :) ;)
Draga rikikiki, malo kaskam.Ostadoh paf da si već pred porodom.
Draga, želim ti prekrasan prvi susret s tvojom Vivian, da porod prođe što bezbolnije.
Već te vidim vidim kako držiš svoj smotuljak u rukama,maziš je, ljubiš je,vidjet ćeš ta je ljubav bezgranična.
Sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rikikiki i princeza su još zajedno, na CTG-u se ponovo ukazuju trudovi ali se isto tako i smire .... i tako njima protiču dani.
Kažu da im je hrana loša (hehehehe, nije valjda!) pa im tata donosi papicu izvana. I uredno naiđe na zaključana vrata jer kad on nakon posla stiže do bolnice, vrijeme posjeta je već prošlo.
Curice šalju puse svima.
Do novih vijesti.....
iva_luca puuuuno je pozdravi!!! Mi svi vibramo za njih dvije!!! Pusa Luci! (djiz još malo pa prvi roćkas!!!!)
Vivi :zaljubljen:i mama riki :heart:~~~~~~
:klap: Riki, jos malo
:-)
curke, još samo malo :*. za najljepši susret ~~~~~~~~~~~~ :heart::heart:.
Vivian je zaplakala u 10 sati i 11 minuta!
Teška je 3330 g i dugačka 50 cm, ima puuuuno crne kose i zdrava je, lijepa mamina i tatina djevojčica. :zaljubljen:
Rikikiki je osjetila trudove negdje oko pol noći, u tri ujutro se javila liječniku, oko šest su je ponovo pregledali a u devet je bila u boksu. Porod je bio prirodan uz malu intervenciju ureza međice (dr. joj je rekla da je rez mali - tri šava...). Princeza je bila mami na prsima odmah nakon poroda i ostale su zajedno oko pol sata.
Rikikiki je umorna i pospana .... i naravno, sretna!:heart::love:
čestitam draga tebi i mužu na maloj curici :-D:-D
Čestitke od srca na malenoj princezi!!!!!!!
:-D Sad sam se i ja čula s njom, super zvuči, mislila sam da bez veze zove! Juhuuu! Čestitam! :-D
juhuuuuuu :-D:-D! i ja se upravo čula s riki. mama nam je malo umorna, ali bitno da je sve završilo ok. maloj Vivi šaljemo 1000 poljubaca, a hrabroj mami vibre da se što prije oporavi ~~~~~~~~~~ :heart::-*.
:-D:-D:-D:-D:-D
Čestitam a mala princezica dobro nam došla !!!!!!!!
Bože, što sam sretna da sam doživjela da mogu napisati:
rikikiki od srca ti čestitam na princezi, od srca ti čestitam što si postala majka!!!
Suborko moja, neka ti je sva sreća ovog svijeta :)
rikikiki draga cestitam tebi i TM-u na princezi lijepog imena! :-D:-D:-DZasuzile su mi oci... Uzivajte u svojoj beskrajnoj sreci!:zaljubljen: