-
ancila, ja sam nekoliko dana provela jadna i tuzna samo zato jer su me nagovarali na amnio zbog mojih 37g., a ostali parametri uzv i triple su bili dobri, tj. nisu ukazivali na problem. I onaj dan kad sam donijela odluku da ne idem ,prihvatajuci sve sto moze da se desi, osjetila sam veliko olaksanje, i spavam mirno. (a dr mi je rekla da uradim amnio da bih "spavala mirno" ) ...zelim ti da i ti osjetis to olaksanje jer je to sad iza tebe, i naravno da rodis zivu i zdravu bebicu koju toliko zelis !
-
Joj Ancila, tako mi je žao što si prošla sve te tegobe od početka trudnoće, pa još ovo s plodnom vodom.... Teško je reći nešto pametno, meni su muž i prijateljica govorili da će sve biti ok, pa moram reć da mi je to pomalo išlo na živce jer kad bih pitala muž "a kako znaš?" slegnuo bi ramenima i rekao da treba biti optimista - meni to baš i nije bio jak razlog?!
U svakom slučaju, najveća mi je želja zaboraviti svu tu traumu s CVS-om, koliko je to moguće, a i tebi želim isto, a nekako mi se čini da s obzirom da su ti kombinirani probir i brzi test (onaj nakon tri dana) dobri da stvarno nemaš razloga za brigu - naravno, to je puno lakše reći nego provesti u djelo.... Ne znam , što god da napišem čini mi se nedostatno, jedino mogu reći da ti želim mirnu trudnoću i jedog zdravog bebača na kraju priče... drž te se
-
Ancila, samo da pitam, znam da ste odlučili da nećete na prekid trudnoće, ali da li ti se možda jučer javila dr. Stipoljev, ima li kakvih novosti u vezi kariograma?
-
Pomirena sa svime,jučer saznala-normalan muški kariogram!
Zvala me osobno dr.Stipoljev...uljepšala mi sunčan dan...bilo joj žao što sam skoro 4 tjedna čekala...žena je svjetska..
A meni,kao što sam rekla,amniocenteza donijela jednu sasvim novu mene za koju nisam znala da postoji...
Pusa svima! :)
-
:-DObožavam dobre vjesti!!!
Cure uživajte u trudnoći i svojim bebicama.
-
ancila, :-* za način razmišljanja i stav. A eto i rezultati su se uklopili.
Puno sreće!
-
Super, odlična vijest, baš mi je drago da je sve dobro završilo.... nema do happy enda :-D :klap:
E ova moderna medicina, koliko god pomaže, u nekim situacijama baš napravi pomutnju....
Draga Ancila, uživaj u trudnoći, a kad krenu porodiljni dopusti, ako si blizu Jaruna mogla bi "pasti" kava... također ostalim djevojkama s topića, ako su zainteresiranje za ljetno druženje trudnica pa mladih mama na Jarunu, javite se da nešto izdogovaramo....
Meni termin 15.08., a vama?
-
jooj super ancila, čestitam na sinčiću :-D, uživaj i diši punim plućima do kraja
-
Evo šteta što Mandy i ja nismo blizu Jaruna pa da se pridružimo.
-
ancila, prerasna vijest :-D:-D uživaj u svojoj trudnoći! :heart:
-
:heart:Ancila draga,super super vesti:-D
Tako mi je drago sto se sve dobro zavrsilo,mada ni trena nisam sumnjala u to!
Sad uzivaj:yes:
-
Pozdrav, je li mogu dobiti informaciju gdje ste radili u BG odnosno kod kojeg strucnjaka biopsiju kr ? LP