tek sad sam skužila da je druga kava u isto vrijeme....
Printable View
A da se sve pridružimo službenoj kavi? Kao ogranak veterana ili tako nešto :mrgreen:
Mare41, tek si sada skuzila?:-) No hard feelings ali ja vise volim manja drustva i poznate likove. Medutim, ako se ostale veteranke sloze idemo medu mladice da vide sta je optimizam.
Aspiratorice, SRETNO sutra.Cekamo izvjesca i vibramo.~~~~~~~~~(konacno sam otkrila kako ovo moje cudo vibra, trebalo mi skoro dvije godine.stvarno brzo ucim.)
kad već ne postoji smajlić koji drži palčeve, onda
:klap: za sutrašnji trio fantastico!
... i dobre JS ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
... i what the f..k is Kolding ? Zapravo, gdje je?Oprostite mi, ovakav PMS poput ovog danas nisam osjetila već duuugo vremena, cijeli dan se poput kamikaze obrušavam na sve oko sebe ( ne kužim fakat, jer je tek 14 DC :?: )
gričanka:love2: bit će bolje....ja stalno gunđam da mi se pub ne sviđa pa sam vas htjela bez pitanja dislocirati:oops:, Kolding je u berislavićevoj, bliže trgu za pjehaka...još se čujemo za detalje...slažem se s tacom, i vjerujem da bi cure vidjele optimizam, al bojim se da bi mene (nas) uhvatio pesimizam s tolikom mladosti na jednom mjestu, stignemo se još dogovoriti....
za današnji 3 dan D~~~~~~~
tri curice male ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (joj ja vibram bez copy/pasta) :klap:
Ja se prva javljam, izgleda... Imam 2 j.s. i zadovoljna sam, :-) sad samo još moram dočekati sutra 10 ujutro kad zovem da vidim kakve su uopće kvalitete i jesu li se oplodile.
Anaea je bila sa mnom, ali nažalost, nije bilo stanice.:-(
Tiki? :cekam:
Hvala na vibrama, vidimo se u Koldingu onda, podružnica? (Berislavićeva je paralelna s Hebrangovom, samo bliže Cvjetnom, između Preradovićeve i Gajeve se nalazi)
Evo, kao što je Aurora napisala nije bilo jajne stanice. Sad sam na odmoru do 5 mjeseca. Vibram za Auroru i za sve ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Andrea/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
[QUOTE=anaea40;1535297]Evo, kao što je Aurora napisala nije bilo jajne stanice. Sad sam na odmoru do 5 mjeseca. Vibram za Auroru i za sve ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
aurora:-D:-D~~~~ za sutra
aenea :cry:, ~~~ za 5. mjesec, dođeš na kavu?
tiki javila da je folikul pobjegao nakon pritska na jajnik (moram priznat da nisam dobro shvatila), al brzo će slijedeći ciklus, ~~~~~~~~ za to
:lol: Mimek tvoji postovi mi skoro uvijek razvlače usta od uha do uha!
Što se kavice tiče, ona je u ovom klubu već odavno dogovorena u OPCu:
Ovo je napisano negdje oko 29.01. A curice su uletile jer nisu znale (i potrefile i datum i mjesto). Zgodno za koke koje žele prisustvovati objema kavicama, ali slijedom događaja ja ću se s vama naći u Koldingu (fine with me) u prisnom okruženju, a i nisam vas dugo vidjela.Citiraj:
Sljedeća kava je 11.2. tako da znate - Mare će tad već imat pozitivan test!!!
Ondak, kakve su rezultate polučile naše današnje nesilice? Ima li novosti?
Nadam se da duboko i zadovoljno spavaju zbog dobrih rezultata i anestezije (????)
Koke :kiss:
A ja uvijek postavljam pitanja na koje su odgovori već napisani :lol:
AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lab party :klap:
A sad se lijepo odmori hrabra kokice :kiss:
Anaea, Tiki_a ... žao mi je :-( :heart:
Zasluženo se odmarajte, a nadam se da ću vas vidjeti na kavici! :love2:
Anestezija je stvarno mrak! Onesvijestili su me na 15 minuta, probudila se na krevetu u sobi, i uopće me ništa ne boli niti sada... ne mogu vjerovat! Izgleda da dr.T. stvarno ima nježnu ruku... Anaea je išla bez anestezije i nije uopće ništa osjetila.
:oops:Aurorček tak sam nekak vjerovala u te tvoje brojke (18, 19...), ali nisam iz praznovjerja niš komentirala i dobro da nisam, a sad neću niš komentirati dalje... veto - smajlić sa cifršlusom prek zubi
Anaea, tiki_a u nove pobjede !!! tiki_a a da se ti dođeš malo zagrebačke kave napiti možda to za tebe bude eliksir plodnosti ?
znači istjerujemo se iz svog gnijezdašca !?? a tak sam se na onog ćelonju navikla, ali kam vi tu i ja i naravno jedva čekam da vas vidim
vikki se sprema na onu kavu pa ćemo ju malo rastegnut. Budeš došla na jedno crno za cirkulaciju ?
Gdje i kada će biti kava? Željela bih vas upoznati.
Anaea, tiki, žao mi je, cure :love2:
Mimek, ne znam na kraju za kavu, od toliko dana u mjesecu, baš se potrefe isti dan :-(
gričanka, slažem se da Mimek uvijek razveseli, e sad me od srca nasmijala, i ja bi za cirkulaciju:-), a ćelonja je sve naučio o reprodukciji, sad moramo druge konobare podučavati...
aenea, kava je u četvrtak 11.2. od 16 i 30 ili 16 i 45 pa na dalje, dok ne počnemo padati ispod stola od prevelike cirkulacije...
današnji trio fantasticus-drago mi da nije bolilo:klap::heart:
a da mi onda odemo u sabor na kavicu ili s predsjednikom na kavu da mi njih malo upoznamo sa situacijom to bi bilo korisnije od toga da konobare educiramo for free
ja sam klupski klaunček :-)
aurora kad se probudiš od anestezija, htjela sam te već prije pitati, ali naravno zaboravim... jesi li uzimala selen ili samo cikla ?
I evo je opet: :lol:
A ideja za sabor ti nije loša - ako uzmemo u obzir inertnost Ustavnog suda, možda bi trebalo zaintrigirati novog predsjednika da se i on zauzme kao njegov prethodnik!
A da se anaea ne bi uplašila, upoznajmo se prvo u tom Koldingu u četvrtak 11.2. od 16 i 30 ili 16 i 45 pa na dalje, kako reče Mare!
evo samo da pozelim tulum u laboratoriju :klap:, a curama kojima je ovaj put izbjeglo to veselje :heart:..
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrr za sve :love2:
Hvala na vibricama :oops:
Mimek, jela sam ciklu od prve folikulometrije, a pijem tabletice selen+ace vitamin, neke iz dm-a, i folnu, i još cuclam matičnu mliječ. Od danas sam i na utrogestanima i aspirinu 100.
Tiki , pa kakav je to bio pritisak na jajnik? Pa nije valjda na stolu pobjego?! :-x
Mislim da nam je novi predsjednik naklonjen.
Inače, gostovali su jučer na Dobro jutro Hrvatska, dr.Kuna i biolog Ljiljak iz Vinogradske i pričali su kako ne mogu raditi kako spada kad je zakon takav, da je nužno da se što prije promijeni. Trudnoće su jako pale, nigdje nema ovakvog zakona kao što je kod nas...
gričanka, ma kaj anestezija, pa mi smo koke hrabre po prirodi. Kad je jedan u pitanju :lol:. Kod mene je ispalo :-o i :lol:.Pitala me dr. dal' da provjeri stanje folikula prije nek' odem "gore", rekla sam da da jer...znate već zašto. Velikog nije bilo, i ona mi je potvrdila da je najvjerojatnije bio cističan, hvalabogu sam je otišao. Mali je bio tu. Cure su me gore na stolu pripremile, dr. namjestila uzv uz folikul, sestra B. dodala iglu, biolog D. čeka s medijem...Dr. zamoli sestru da malo pritisne jajnik kad eto ti pucanja folikula. Kaže dr. da to još nije vidjela, ali sestra B. već ima i tog iskustva. Baš sam lijepa oprana i dezinficirana izašla iz klinike, pojela veliki sendviš i Mimek, zdrogirala se s dvije zg kavice. Za dva tjedna sam ponovo u akciji, nema više tableta, ampula, samo dobri stari prirodnjak iz mjeseca u mjesec.
AuroraBlu, bravo za dvije js:-D, naravno da očekujemo i dva zametka!
anaea40 , izgleda da je i moj jedan bio kao i tvoj folikul, ali srećom ja sam ga se na vrijeme riješila. Čekaš do svibnja? Ne može ranije ako je prirodnjak u pitanju?
Cure hvala za podršku :heart:
tiki, grlim i ljubim...kako si? ispala sam doslovno kokica jer nisam skužila da je puko nego da je negdje otišao, ma ne znam šta sam mislila kud bi otišao, u svakom slučaju-sorry:heart:
Tiki! Dakle, ovakvu priču još nisam čula... Stvarno je vrijeme da ti sljedeći postupak bude dobitan. Drago mi je da si ti 8-)
Joj mare41, otišla sam ponovo pogledati što si napisala, otišla i pukla :lol:Uh, dobro dođe malo smijeha. Čini mi se da sam skroz ok jer uopće i nisam računala na punkciju. Kad je još postojala šansa, ležim na stolu i mislim...a joj, pa ja nisam računala na transfer (mislim nakon punkcije) ...ne znam pošto sam onda otišla u zg ...
Koke, kao što rekoh, stimulirani IVF-ovi su za mene prošlost, ostalo mi je 20 tabletica femare pa ako ima ovdje koka koja inače kupuje femaru a trebat će joj, eto ja poklanjam, odnosno šaljem na kućnu adresu. Može na pp.
Rekla mi je sestra B. - a sada kućna radinost. mm je bubani i mislim da ćemo samo zajedno pogledati sapunicu..Idem...
Tiki_a zeno svaka cast za stav, ja bih valjda pop...Nadam se da ces uspjeti vec u slijedecem prirodanjaku.
Cure svima grupne ~~~~~~~~~~~~~~ saljem jer ne stignem redovito pratiti u kojoj je koja fazi.Specijalne za moju Tikicu naravno.Vjerujem cvrsto u taj njen mariborski postupak.
tiki, sad sam se i ja nasmijala vlastitoj glup...samo dokaz da sam još naiva u bmpo, a lijepo si mi napisala da je pobjego, a ja shvatila da je ....sram me i tipkati
AuroraBlu ~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti sutra
aenea žao mi je :love2:
Tiki-a i mare41 baš ste me nasmijale, grlim vas
Cure, a di je taj Kolding? Neću u prirodnjak u 3 mj jer imam nešto što je dosta stesno i neodgodivo za obavit, a idem i na skijaču. U 4 mj pijem antibebi pilule i to je to.
Tiki-a žao mi je, al bit će drugi mjesec. Meni je drago da mi ovuliramo, samo ih treba bolje hvatati i bit će možda transfer.
Halo drage moje, drago mi je vidjeti da neuspjele punkcije nisu izazvale lose emocije a AuroriBlu ~~~~~~ da sutra u 10 obje js budu oplodene. Nadam se da ce ostati poslusne kao do sada a ove neodgojene sto su zbrisale bolje da zaboravimo.
... je, u pravu si... :lol:Citiraj:
Tiki_a prvotno napisa
I meni je drago vidjeti da naše tri curice male nisu depresivne, a k tome još želim da Aurora sutra dobije lijepe vijesti iz laba.
Taca i ti ćeš uskoro krenuti, zar ne? A i naš KK (klaunček) :yes:
Nadam se i da tikica_69 ima dobrih vijesti
Vikki ~~~~~~~~~~ za dobar i miran start
Kokice, noćicu :heart:
taca70 :heart:
A kad će nam tikica_69 na uzv?
AuroraBlu danas ćeš nazvati lab?~~~~
Koke :heart:
Imamo 1 zametak! :-D 1 stanica nije bila dovoljno zrela (odnosno, bila je, kako bi Taca rekla: neodgojena :-) ), ali ova druga je odlična, kaže biolog. U ponedjeljak u 10 idem po nju.
Hvala vam na hopsanju i vibranju :heart:
Tikica, kako je u Slo?
Veselim se vidjeti vas sve u četvrtak!
Anaea, Kolding je u Berislavićevoj.
:bye: