Sirius Black prvotno napisa
Trebam neki pametan savjet...mučimo se s naušnicama. Konačno sam popustila nakon dugog nagovaranja i dala maloj da probuši uši (7,5 g.) Imala je medicinke nekih 5-6 tjedana i prekjučer navečer smo ih išle skinuti da stavimo prave zlatne. Kao prvo teškom mukom sam odvojila kopču i skinula ih dok je ona urlala da ju to boli. Ja ima preslabe prste a baki nije dala, tak da je to trajalo neko vrijeme, uz plač i cviljenje dok smo ih uopće uspjele skinuti. Kad sam ih skinula na oba uha je bilo malo gnoja. Probala sam kroz jedno uho progurati naušnicu ali nisam uspjela jer je vikala da ju boli pogotovo kad nisam uspjela odmah pogoditi izlaznu rupicu pa sam ju bocnula malo krivo. Iz oba uha je izašlo i malo krvi. Danas mi ne da da joj se približim ušima i ne želi staviti naušnice jer se boji da će ju boljeti (užasno je cendrava i inače), veli da bolje da joj se sve zaraste nego da opet podnosi bol. Kad se sama stisne za ušne resice ne boli ju, tak da mislim da ju ne bi boljelo ni stavljanje ali ju primi panika kad joj se približim uhu. Na jednom uhu ima kao neku krasticu iza na rupici, to je vjerojatno od krvi koja je jučer izlazila, a na drugog joj se uopće ne vidi rupica gdje bi naušnica trebala izaći. Je li moguće da su se rupice zarasle tak brzo? Ne znam da li je bolje stavljati naušnice sad kad možda još rana u uhu nije zacijelila, ili pričekati, ali onda se bojim da ne zarastu rupe.
Sad smo se posvađale, jer mi je digla tlak sa svojim cendranjem i otišla je spavati. Rekla sam joj da ili će ih staviti sutra ili mi nek ne spominje više naušnice do 18. godine.